cilveli mi hanım hanımcık mı

aslında benim bu konuyu açmamın sebebi bi arkadaşım daha doğrusu 2 arkadaşım kız çocuğun peşinden ayrılmadı ilgisini herkes anlamıştı zaten şimdi sevgili oldular ve oldukça mutlular yani ilişkiyi resmen kız başlattı o yüzden açtım bu konuyu aslında önümde böyle bir örnek olunca ne yapacağımı şaşırdım ama bana kalırsa da kadının her zaman bir ağırlığı olmalı, sizden de bu tarz cevaplar gelince kendime güvenim geldi :27:

bir ilişkiyi başlatan taraf olmaktansa kendimi uçurumdan atarım daha iyi hani kadınlık gururu:53:

bir ilişkiyi başlatan taraf olmaktansa kendimi uçurumdan atarım daha iyi hani kadınlık gururu:53:
yani çıkma teklifi edenin kız olduğunu sanmıyorum da ilgisini çok belli etmişti olayın iç yüzünü bilemem de çocuk bize nasıl davranıyorsa ona da öyle davranıyordu ama kız ne yaptı etti peşinden ayrılmadı çocuğun ama bence erkek ilk kendi beğenmeli kız zorlamamalı beğendirmek için diğer türlü en ufak bahanede ayrılır ki bir kadına da böyle davranışlar yakışmaz.

Ben cıvık olmayı hiç beceremiyorum biraz sıcak davransam ille mesafeyi koymak zorunda hissediyorum yani çok düşürmüşüm gibi paniğe kapılıyorum...Ortasını bulmak gerek diyor herkes...Biraz dengesiz davranıp adamın da dengesini bozmak gerek galiba:1:

Ben cıvık olmayı hiç beceremiyorum biraz sıcak davransam ille mesafeyi koymak zorunda hissediyorum yani çok düşürmüşüm gibi paniğe kapılıyorum...Ortasını bulmak gerek diyor herkes...Biraz dengesiz davranıp adamın da dengesini bozmak gerek galiba:1:

evet bencede erkeklerin aklında hep bi soru işareti olmalı :9:

bu soru bana göre saçma olmuş biraz çünkü bana göre bayan genel yaşamında yani dışarıda hanım hanımcık evinde kocasına karşı özelinde cilveli olmalı bu kadar basit
hanım hanımcıkla cilve farklı şeyler ve aynı kişide olmıcak bu yönler diye birşey yok yani

bu soru bana göre saçma olmuş biraz çünkü bana göre bayan genel yaşamında yani dışarıda hanım hanımcık evinde kocasına karşı özelinde cilveli olmalı bu kadar basit
hanım hanımcıkla cilve farklı şeyler ve aynı kişide olmıcak bu yönler diye birşey yok yani

:46::46::46::46: kesinlikleee :))))

yerine göre cilveli yerine göre hanım hanımcık olmalı bence..
düşünsenize kocanızla maça gidiyorsunuz orda heyecan dorukta herkes cosuyor siz hanım hanımcık tribünde oturmussunuz :DDD

anneannem hep der ki:taş yerinde ağırdır :) bilemem zamane kızlarında ne kadar etkili :)

benim eski erkek arkadaşım çok hanım çok suratsız kızlardan sıkıldığını cilveli,güleryüzlü ,kaprsizsiz kızları beğendiğini söylemişti .

kızlar ben size hikayemi anlatıyım belki yardımı olur :)

ben şu an ki sevgilimle tanışmadan önce odunun tekiydim.eski sevgilimde hep bundan sikayet ederdi çok soğuksun falan diye
nyse şu an ki sevgilimle tanıştık o zamanlar arkadştık ama ben ona eriyip bitiyordum çok fena aşık olmuştum o da benim dış görüntümden etkilenmişti ama sadece o kadar. benimkisi platonikti yani kısacası

bir gün böyle olmıcak dedim konuşmalarından onun hoşlandığı kız profilini çıkarmaya başladım.neşeli hep gülen onunla ilgilenen dışarda soğuk olsa bile onun yanında cilve yapan kızlardan hoşlanıyormş bunları öğrendim.. tabi biz bunları internetten konuşuyoruz öyle sık sık bluşmuyorduk.nyse bi gün buluştuk.cesaretimi topladım onun gözlerinin içine baktım neşeli konuşkan bi insan olmaya çalıştm..bundan snrada bi kaç bluşmamız oldu. şu an bir aylık taze bi çiftiz. hala dışardan görenler soğk bi insan oldğmu düşünüyor. ama onun yanında çok rahatım glüyorm şakalar yapıyorum gözlerinin içine bakıp onu sevdiğimi söylüyorum.cilve anlatılcak birşey değil ama eskiye göre bi ilerleme var bende :) ey aşk sen nelere kadirsin :):52::52:

tabi herkes böyle kızlardan hoşlancak die bi kural da yok.

tabıkıde kadın dediğin az clveli olcak ama sevdiceğine :71::21: daha sonra bunun dışında hanım hanımcık olcakki kadınlığının ne demek olduğunu anlasınlar :40:

bende burcumdan dolayı dışarıda normalde soğuk bir tipim galiba tanımadıklarıma karşı..Sevgilimin yanında çenem çok düşüyor o kadar çok konusuyorum ki artık bakıslarından anlıyorum yeter artık sus der gibi bakıyor cok gülüyorum saka yapıyorum falan ama seviyorum seviliyorumda (L)

her şeyi yeri ve zamanı var..mesela çok erkekli bir ortamdasınız,cilveli cilveli haraket ediyorsunuz,bu durumda karşı taraf basit olduğunuzu herkese mavi boncuk dağıttıgınızı düşünür..ama onun yanında,onunla konuşurken cilveli davranırsanız,başkalarının yanında hanım hanımcık davranırsanız çok etkilenir..

bunun kararı nedir tartışılır ama herşey yerli yerinde güzel..zamanla cilveli yanı ortaya çıkarmak çok çekici olabiliyor:17:
ama her daim haım hanımcık olmak işartıylaa:9:

ben soğuk biriyim:) sözlümle tanıştığımda aynı işyerindeydik.. ki işyerinde çoğunluk erkekti.. yapım itibariyle ağırbaşlı ve hanım hanımcığımdır öyle çok erkeğin olduğu ortamda cilve milve yapmadım hiç bu da onun dikkatini çekmiş... sonra bayan bi stajer gelmişti bunun yanına vermişler o da benım tam tersim cilveli mi cilveli yani bariz bi şekilde asılmış ki bende aralarında birşey var diyordum o dereceydi :) sonraları bana açıldı işte işyerinde başka bi cocuk varmış demişki bi buna bak bi ona nasıl hanım hanımcık demiş :))
diyeceğim o ki kimi erkeği cilveliler etkiliyor kimini hanım hanımcıklar :))

canım dışardan hanımhanımcık soğuk pek fazla konuşmayaan utangaç tavırlarını oyna adamın yanında da cilveli cıcak şakalaşan konuşkan bir kız ol yoksa hep hanınhanımcık olursan sıkıcı soğuk bi insan olarak görünürsün ya da hep cilveli olursan hafif,edepsiz,sulu gibi tabirlere maruz kalabilirsin

Back
X