Cilvemi bu?

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
38
Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?

‘Hepsi senin mi’ lafını
‘off yavrum hepsi senin mi !?’ deki ‘hepsi senin mi’ anladım :olamaz: Oha diyecektim .

Bazı arkadaşlıklar vardır yanlış anlaşılmalar olmaz , bir olay insana komik gelir anlatır , ama sizde demek ki böyle bir samimiyet yok ki rahatsız oldun🙄Bilemedim 🤷🏻‍♀️ ama ben takılmazdım sanırım, rahatsız olacak bişey göremedim 🙄

Son düzenleme:
Daha çok havalanmak özgüven gibi ama maşallah demeleri aslında ona değil çocuklara ayrıca belki çok çocuk doğurmuş havası var buda iyi birşey değil

Nedense hiç olumsuz enerji almadım.

sırayla çocukları alıyorsanız demekki belli bir güven ortamı oluşmuş ve belli bir de samimiyetiniz var.
Öylesine konuşurken arkadaşınız anlatmış eşinizde gülmüş yorum yapmış ne var bunda?

Bence abartmışsınız.

Boş yere kızmayın kocanıza gidin gönlünü alın.

Kadının anlatısını oldugu gibi yazdıysanız eger ben bile kahkaha atmadımda güldüm söylediklerine🤣🤣
Esprili bayan takılma fazla kadına degilde esine tepkilerini hafifletmesi icin bir dürtüde bulunabilirsin tabi rahatsız oluyorsan😚

Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?

Yerinde olsam eşime gidip "Böyle birşeyi ben onun eşinin yanında söylemezdim. İnsanlar bir garip doğrusu." der. Ve eşimin bu duruma bakış açısını öğrenirdim. Ne alakası var canım o sözde ne var derse "Hı bana ters gelmiş demekki sorun yok" der kapatırdım. Ama yok derse ki "Evet sen onun eşine öyle birşey diyemezsin" İşte o zaman onun canına okurdum. Madem rahatsız edici birşey neden kikirdedin elin karısına. Bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsam kikirdeyen yerlerini koparırım. 😡😡

Yerinde olsam eşime gidip "Böyle birşeyi ben onun eşinin yanında söylemezdim. İnsanlar bir garip doğrusu." der. Ve eşimin bu duruma bakış açısını öğrenirdim. Ne alakası var canım o sözde ne var derse "Hı bana ters gelmiş demekki sorun yok" der kapatırdım. Ama yok derse ki "Evet sen onun eşine öyle birşey diyemezsin" İşte o zaman onun canına okurdum. Madem rahatsız edici birşey neden kikirdedin elin karısına. Bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsam kikirdeyen yerlerini koparırım. 😡😡
Bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti görmelisin

Back
X