Cilvemi bu?

‘Hepsi senin mi’ lafını
‘off yavrum hepsi senin mi !?’ deki ‘hepsi senin mi’ anladım :olamaz: Oha diyecektim .

Bazı arkadaşlıklar vardır yanlış anlaşılmalar olmaz , bir olay insana komik gelir anlatır , ama sizde demek ki böyle bir samimiyet yok ki rahatsız oldun🙄Bilemedim 🤷🏻‍♀️ ama ben takılmazdım sanırım, rahatsız olacak bişey göremedim 🙄
ben de siz gibi okudum :rolleyes:

Bir arkadasım var
Çocuğunu okula almaya giderken özel süsleniyor
Erkek velilerle whatsaptan resmen flörtleşiyor
İğrenc bir hal almış bir de bunları anlatıyor bana
Yok adam arabasının yanına park ediyormuş hep
Yok efendim adamla karısınınn arası sogukmus
Erkekler de az değil kadınlar da
İki taraf da çocuk bekleme adına muhabbeti götürüyor
Sonra okul yemekleri toplantıları oluyor
Eşler karı koca tanışıyor falan
Adam arkadaşıma yazıyor
Ne oldu karımın yanında hiç bakmadın bana ?
Ha ha ha falan saçmasapan muhabbetler hiç hoşuma gitmiyor
Veliler de cozutmus

Bir arkadasım var
Çocuğunu okula almaya giderken özel süsleniyor
Erkek velilerle whatsaptan resmen flörtleşiyor
İğrenc bir hal almış bir de bunları anlatıyor bana
Yok adam arabasının yanına park ediyormuş hep
Yok efendim adamla karısınınn arası sogukmus
Erkekler de az değil kadınlar da
İki taraf da çocuk bekleme adına muhabbeti götürüyor
Sonra okul yemekleri toplantıları oluyor
Eşler karı koca tanışıyor falan
Adam arkadaşıma yazıyor
Ne oldu karımın yanında hiç bakmadın bana ?
Ha ha ha falan saçmasapan muhabbetler hiç hoşuma gitmiyor
Veliler de cozutmus

Bir baskasinin kocasiyla ya da karisiyla hususi muhabbet edilmemeli
Gerci bir tane veli bana herkese verdigi gibi selam veriyordu, karisiyla konusuyorum normalde, kadin bana düsmanca tavir aldi esi selam veriyor diye
Ama kimse bilmiyor ki esim de ben de bu konularda cok titiziz
Hele arkadasim dedigim insan bana karsi bu konularda cok ayip etti
görsmüyorum hatta, insanlar beni cogu zaman risk gibi falan mi görüyorlar diyorum
Simdi kimseyle görüsmüyorum, böyle sacmaliklar yasamaktansa yalnizligi yeglerim
Konuyu dagittim gerci, konu sahibi gibi benim de luabalilik hosuma gitmez, her ailenin kendi icinde kurali vardir, bizim de öyle, karsi cinsle pek isimiz olmaz, sinirlarimiz cok nettir
Ama kadinlar tarafindan kabul edilmiyorum, kendime bakiyorum, kadin olmayi seviyorum, güzelim de ama bunu söyleme amacim hava atmak degil
Bu yüzden düsmanliga maruz kalmadim degil, insanlar eslerini benden kiskaniyor
Kimseye de diyemiyorum ki sizin kocalariniza kokmus corabimi atmam, beni seven cok beyendigim bir kocam var diye
Neyse icimi döktüm ben de kusura bakmayin konu dagildi icimden geldi yazdim
Ilk defa burada icimi dökebildim

Allah aşkına yani insanlar artık böyle takıntılı kıskanç eşler yüzünden karşı cinsle hiçbir şey konuşamayacak anlatamayacak gülemeyecek hale gelecek ya nedir bu özgüvensizlik? eşinizle de muhabbetleri olmuştur önceden yani. sizde yanlarındaymışsınız sanki gizli kapaklı konuşup şakalaşıyorlar ne var bunda? kadının dediğini anlatmış.

Ne ara böyle insanlar olduk anlamadım biz arkadaşlarımızla bir yere gideriz yemek yeriz eşleriyle konuşur güleriz biraz aşın artık ya. Herkes kocasının peşinde sanan kadınları valla anlamıyorum ne yapsın eşiniz surat mı assın aman kadına güldü hoşuna gitti vay vay bak sen kadında birşey anlattı cilveli olduu

kadın kendince bel altı muhabbete girmiş,hiç haz etmem ,yabancı erkeklerle kahkah kihkih olan kadınlarla, bir kaşık suda boğasim gelir. Çok espiri yapmak isteyen biriyse ,aynı cümleyi kocana değilde sana yapsaydı. Ilk adımda başarılı oldu yani eşini güldürdü artık gerisi gelir, mesafeni koy ,böyle civik insanlar hiç utanmaz seni de suçlu sayar mesafeyi koyduğunda. Amaan naparsa yapsın, aldırmayın ,kendinizi de uzdurmeyin

Heleki kadınsan.

genelimiz kadınla aldatılıyoruz ama..

çalıştığım iş yerinde ki kadının patronla ilişkisi vardı, karısıyla oturup kalkıyor yüzüne gülüyor ama adamla da ilişkisi var. şimdi biz bunları gördükten sonra kime nasıl güvenelim?

lise yıllarından arkadaşım kocasından dayak yiyen bir kadın ve benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kadın evime gelip sırf kocam beni dövmüyor diye sen x i haketmiyorsun dedi şimdi ben bu arkadaşımla nasıl görüşeyim?

yine en yakın dediğim arkadaşlarımdan birisinden örnek vereyim, bekarken bir sevgilim vardı (adam da ş.refsiz orası ayrı) kız arkadaşım sevgilimle beni ayırıp kendisi birlikte oldu neden yaptın dediğimde sizin zaten sevgili gibi bir ilişkiniz yoktu dedi.

şimdi bunları yapanlar hep hemcinslerimiz sizce de artık yanlış anlamakta haklı değil miyiz?

çalıştığım iş yerinde ki kadının patronla ilişkisi vardı, karısıyla oturup kalkıyor yüzüne gülüyor ama adamla da ilişkisi var. şimdi biz bunları gördükten sonra kime nasıl güvenelim?

lise yıllarından arkadaşım kocasından dayak yiyen bir kadın ve benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kadın evime gelip sırf kocam beni dövmüyor diye sen x i haketmiyorsun dedi şimdi ben bu arkadaşımla nasıl görüşeyim?

yine en yakın dediğim arkadaşlarımdan birisinden örnek vereyim, bekarken bir sevgilim vardı (adam da ş.refsiz orası ayrı) kız arkadaşım sevgilimle beni ayırıp kendisi birlikte oldu neden yaptın dediğimde sizin zaten sevgili gibi bir ilişkiniz yoktu dedi.

şimdi bunları yapanlar hep hemcinslerimiz sizce de artık yanlış anlamakta haklı değil miyiz?

Size öncelikle arkadaşlarınızı daha özenli secmenizi öneririm. Ne bu böyle? Ve eklemek isterim: erkeklerle aldatılan kadınlarda var. Kiminle aldatıldığınız sizi asıl aldatan kişinin kim olduğu gerçeği değiştirmez. Diger kadın size hic bir söz vermemiş, ama size ömür boyu eş olacağına dair söz veren kişi sizi aldatıyor. Tabi ki evli veya kız arkadaşı olan erkekle beraber olan kadınlar da gram beyin yok, ama bu genel anlamda kadınlar potansiyel tehlikeli anlamına gelmez. Madem kadından rahatsız bundan sonra mesafe koyar gider çocuğunu hep kendi alır. Olay bu. Ha şu da var: Ben hiçbir insanı erkek olsun kadın olsun fazla evliliğime sokmam. Konu ne olursa olsun. Başkalarına evlilik mahremiyetimi zedeleyecek şeyler de anlatmam. Böyle durumları da haliyle yaşamıyorum

siz zaten sürekli eşim başkalarıyla ilgileniyor havasındasınız.
daha önce de bu tarz konularınız vardı
adamın yakasını bir bırakın bence
merak etmeyin mükemmel kocanızı kimse kapmayacak

Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?
Sırf bu olaydan dolayı bu şekilde kötü düşünmemiz çok yanlış.

kadın salak galiba cilve yapacak konu bulamamış çocuklar üzerinden yapmış😅😅
Ha yani aman ne cilvelik bir konu
Kadına bu kadar çocuk senin mi
Maşallah kaç tane demişler

Sanki kırmızı sende çok başka duruyor 500 metre ileride fark ediliyorsun denmişte koca buna hak vermiş zannedilir
Tutamayacağın kendimi konu sahibi gibi herkesss kocişimin peşinde diye düşünen kadınlar yüzünden millet kimseyle bir rahat sohbet edemez oldu

Herkes yanlış anlaşılır dedikodu çıkar üstüme iftira atarlar diye kadın erkek birbirinden vebalı gibi kaçıyor

Bi kadının 4 çocuğu olmasının neresi bi erkeğe çekici gelecek ben anlayamadın konuyu bunun cilve neresinde
Çoğu kadın bu lafa alınırdı da kadın esprili biriymiş üzerinde durmamış gülerek anlatmış bir de
Ne bilsin cilveyle suçlanacak

Ha yani aman ne cilvelik bir konu
Kadına bu kadar çocuk senin mi
Maşallah kaç tane demişler

Sanki kırmızı sende çok başka duruyor 500 metre ileride fark ediliyorsun denmişte koca buna hak vermiş zannedilir
Tutamayacağın kendimi konu sahibi gibi herkesss kocişimin peşinde diye düşünen kadınlar yüzünden millet kimseyle bir rahat sohbet edemez oldu

Herkes yanlış anlaşılır dedikodu çıkar üstüme iftira atarlar diye kadın erkek birbirinden vebalı gibi kaçıyor

Kuzenimin eşi avukat. Sekreterine birşey söylemiş, kadın gülmüş. Diger çalışanlar bu sebepten "Bunların arasında kesin birşey var" diye dedikodu çıkarttı. Az kalsın adamın yuvası bozuluyordu. Ama gerçekten aldatana şahit olsalar millet bi güzel sus pus oluyor. Kimse ifşa etmez nedense.

Ne alakasi var ya, benim annemin arkadaslari da babama espriler yapar, hatta gec saat olunca annem zorla onlari evine biraktirir babama vs vs. Ayni sekilde annem de cinsiyeti erkek insanlara espriler yapar guler eder.
30 yıllık evlilikte bir kere bile lafi edilmemistir seyler.
Yine de rahatsiz oldugunuz ya da hissettiginiz birseyler varsa ayni ortamda olmamalarini saglayin, ama su kadarcik olaydan bosuna kendinizi doldurmayin derim ben.

Adam doğru adamsa emin olun karşı tarafın ne yaptığı önemsiz.
Biz eşimle henüz sevgiliyken bir iş arkadaşı baya baya sevişme imalarında bulunmuş. Sonradan kadının bir kaç kişiye daha aynı şeyleri ima ettiği ortaya çıkınca müdürleri işten çıkardı. İşten çıkarma yaşandıktan sonra ortaya çıktı bu mevzular. Gayet red etmiş eşim. Biz şaşırmıştık böyle bir teklifi nasıl yapar diye, kadın erkek bazı insanlar böyle kalitesizdir demişti.
Yani kadını erkeği yok. İnsanın kalitelisi var kalitesizi var. Kadın yada erkek yanınızda kalitesiz insan bulundurmazsanız olur biter.
Herkesin her hareketine anlam bulup eşimi elimden alacak diye kıskanmaktan daha makul olan düzgün eş seçmek.

Back
X