Kari koca cok gelmezler ben kadinla görüşüyorum o da yeni yeni okul başlayıncaAilecek görüşmüyor musunuz kadınla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kari koca cok gelmezler ben kadinla görüşüyorum o da yeni yeni okul başlayıncaAilecek görüşmüyor musunuz kadınla?
soruma nmeden cevap vermediniz ?Kari koca cok gelmezler ben kadinla görüşüyorum o da yeni yeni okul başlayınca
ben de siz gibi okudum‘Hepsi senin mi’ lafını
‘off yavrum hepsi senin mi !?’ deki ‘hepsi senin mi’ anladımOha diyecektim .
Bazı arkadaşlıklar vardır yanlış anlaşılmalar olmaz , bir olay insana komik gelir anlatır , ama sizde demek ki böyle bir samimiyet yok ki rahatsız oldunBilemedim
ama ben takılmazdım sanırım, rahatsız olacak bişey göremedim
![]()
Bir arkadasım var
Çocuğunu okula almaya giderken özel süsleniyor
Erkek velilerle whatsaptan resmen flörtleşiyor
İğrenc bir hal almış bir de bunları anlatıyor bana
Yok adam arabasının yanına park ediyormuş hep
Yok efendim adamla karısınınn arası sogukmus
Erkekler de az değil kadınlar da
İki taraf da çocuk bekleme adına muhabbeti götürüyor
Sonra okul yemekleri toplantıları oluyor
Eşler karı koca tanışıyor falan
Adam arkadaşıma yazıyor
Ne oldu karımın yanında hiç bakmadın bana ?
Ha ha ha falan saçmasapan muhabbetler hiç hoşuma gitmiyor
Veliler de cozutmus
Yeni yeni görüştüğünüz kadına ne akla hizmet çocuklarınızı emanet ediyorsunuz? Derdiniz de hala koca.Kari koca cok gelmezler ben kadinla görüşüyorum o da yeni yeni okul başlayınca
Heleki kadınsan.
genelimiz kadınla aldatılıyoruz ama..
çalıştığım iş yerinde ki kadının patronla ilişkisi vardı, karısıyla oturup kalkıyor yüzüne gülüyor ama adamla da ilişkisi var. şimdi biz bunları gördükten sonra kime nasıl güvenelim?
lise yıllarından arkadaşım kocasından dayak yiyen bir kadın ve benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kadın evime gelip sırf kocam beni dövmüyor diye sen x i haketmiyorsun dedi şimdi ben bu arkadaşımla nasıl görüşeyim?
yine en yakın dediğim arkadaşlarımdan birisinden örnek vereyim, bekarken bir sevgilim vardı (adam da ş.refsiz orası ayrı) kız arkadaşım sevgilimle beni ayırıp kendisi birlikte oldu neden yaptın dediğimde sizin zaten sevgili gibi bir ilişkiniz yoktu dedi.
şimdi bunları yapanlar hep hemcinslerimiz sizce de artık yanlış anlamakta haklı değil miyiz?
Sırf bu olaydan dolayı bu şekilde kötü düşünmemiz çok yanlış.Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?
Ha yani aman ne cilvelik bir konukadın salak galiba cilve yapacak konu bulamamış çocuklar üzerinden yapmış![]()
Çoğu kadın bu lafa alınırdı da kadın esprili biriymiş üzerinde durmamış gülerek anlatmış bir deBi kadının 4 çocuğu olmasının neresi bi erkeğe çekici gelecek ben anlayamadın konuyu bunun cilve neresinde
Ha yani aman ne cilvelik bir konu
Kadına bu kadar çocuk senin mi
Maşallah kaç tane demişler
Sanki kırmızı sende çok başka duruyor 500 metre ileride fark ediliyorsun denmişte koca buna hak vermiş zannedilir
Tutamayacağın kendimi konu sahibi gibi herkesss kocişimin peşinde diye düşünen kadınlar yüzünden millet kimseyle bir rahat sohbet edemez oldu
Herkes yanlış anlaşılır dedikodu çıkar üstüme iftira atarlar diye kadın erkek birbirinden vebalı gibi kaçıyor
Aklıma rahmetli Kemal Sunal ve Oya Aydoğan'ın filmi geliyorBu ülkede neşeli olmak,espri yapmak,gülmek,eğlenmek suç. Vallahi suç.
genelimiz kadınla aldatılıyoruz ama..
çalıştığım iş yerinde ki kadının patronla ilişkisi vardı, karısıyla oturup kalkıyor yüzüne gülüyor ama adamla da ilişkisi var. şimdi biz bunları gördükten sonra kime nasıl güvenelim?
lise yıllarından arkadaşım kocasından dayak yiyen bir kadın ve benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kadın evime gelip sırf kocam beni dövmüyor diye sen x i haketmiyorsun dedi şimdi ben bu arkadaşımla nasıl görüşeyim?
yine en yakın dediğim arkadaşlarımdan birisinden örnek vereyim, bekarken bir sevgilim vardı (adam da ş.refsiz orası ayrı) kız arkadaşım sevgilimle beni ayırıp kendisi birlikte oldu neden yaptın dediğimde sizin zaten sevgili gibi bir ilişkiniz yoktu dedi.
şimdi bunları yapanlar hep hemcinslerimiz sizce de artık yanlış anlamakta haklı değil miyiz?