Cilvemi bu?

Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?

Acuk kıskanmışız galiba :) Korkma kız, kimse çalmaz kocanı. İnsanlar arada böyle muhabbetler yaparlar...

Eskideen babama bi akraba yahu bu çocuklar ne güzel bana patentini versene demiş salakmış birazda annem bunu dalga geçerek anlatırdı lafın nereye gittiğini bilmeden derdi asstfd bence komşunuz lafın nereye gidceğini pek bilenlerden değil gibi geldi bana ama.

Cocuk=seks öyle mi? Yani kadin "düşünsene benim 4 tane oldugunu" dediğine "düşünsene en az 4 defa seks yaptim, hemide korumasizindan" demişmi oluyor?

Yani miğde bulandirici bir düşünce gercekten. Diyorum ya hep, kadin, kadinin en büyük düşmani.

Yazik o kadina, bir espiri ile ne ile itham ediliyor. Iyi niyetinden çocuklarinida alip götürüyor.

Bence bu ortak işi birak ve eşini fanusa koy. Fanustan arada çikardikça sadece sana, senin espirelerine gülsün.. :işsiz:

diyen kişiye bağlı bu. kafamda hayal ettim samimi olduğumuz çift var karı koca eşimin çocukluktan arkadaşları. onlarla bu tarz konuşsa hayatta takılmam. ama samimiyet yoksa gereksiiz tavrlar gelir bunlar

gereksiz samimiyet..

konunun inine kadar giren kk kadınların yorumları beni şaşırtıyor.

Siz , eşinizin, kardeşinizin karısına ilgisi olduğunu düşünen üye değil misiniz?

Kardeşinizin eşi bitti şimdi komşunuza mı geldi sıra?

Bu endişeler normal değil. Ya eşiniz gerçekten güvenilmeyecek bir adam o yüzden buluttan nem kapıyorsunuz yada tedavi olması gereken takıntılı bir insansınız.
aaaaaa o zaman bired pite yorum yapmışız .

Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?
Anlaşılan o ki hayatında hiç cilve görmemiş eşiniz için belki de cilve olabilir neden olmasın :KK57::KK57: Sizin gibileri anlamak mümkün değil gerçekten :KK30:

Cilve değil bu niye kızıyorsunuz konuşmuşlar. Flört etmemişler. Dünyanın yüzde 50si erkek yüzde 50 si kadın ise insanların konuştuğu kişilerin %50 ihtimal ile karşı cinsten olması kaçınılmazdır. Eğer eşinizin eli kadının kalçasının üzerinde değil idiyse sırf bir kadınla konuştu diye kızmayın yani.

bence eşinizde kadın da komik bir diyoloğa girmişç bence sinirlenmeyin bazen insanlar saçma diyologlara girebiliyor. Çocuğunuzu emanet edecek kadar güvendiyseniz zaten iyi biridir.

birbirinize cocuk emanet ediyorsunuz,
demek ki samimiyetiniz cok, guveniyorsunuz da,
e bir esprisinden bu kadar anlam nasil cikariyorsunuz, hayret dogrusu.
Ya da siz cocuklarinizi guvenmediginiz samimi olmadiginiz insanlara emanet ediyorsunuz :sopa:

sorun yok gibi takma kafana çocuklar için demişler bunu çok takmana gerek. Demek ki bunu anlatacak kadar da bir muhabbeti varmış kocanla

ya siz şu eşini sürekli birilerinden kıskanan üye değilmisiniz ? kızkardeşiniz di yanlış değilsem o_O

Back
X