- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
bence sizde bir sıkıntı var.. Hiç kimse eşinizle konuşmasın istiyorsunuz. Daha önce de kardeşinin karısından şüpheleniyordunuz ...Psiko destek alın
kız nereden hatırlıyorsunuz masaşşallahhh size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sizde bir sıkıntı var.. Hiç kimse eşinizle konuşmasın istiyorsunuz. Daha önce de kardeşinin karısından şüpheleniyordunuz ...Psiko destek alın
Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?
aaaaaa o zaman bired pite yorum yapmışız .Siz , eşinizin, kardeşinizin karısına ilgisi olduğunu düşünen üye değil misiniz?
Kardeşinizin eşi bitti şimdi komşunuza mı geldi sıra?
Bu endişeler normal değil. Ya eşiniz gerçekten güvenilmeyecek bir adam o yüzden buluttan nem kapıyorsunuz yada tedavi olması gereken takıntılı bir insansınız.
Anlaşılan o ki hayatında hiç cilve görmemiş eşiniz için belki de cilve olabilir neden olmasınSırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?
Cilve değil bu niye kızıyorsunuz konuşmuşlar. Flört etmemişler. Dünyanın yüzde 50si erkek yüzde 50 si kadın ise insanların konuştuğu kişilerin %50 ihtimal ile karşı cinsten olması kaçınılmazdır. Eğer eşinizin eli kadının kalçasının üzerinde değil idiyse sırf bir kadınla konuştu diye kızmayın yani.Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?
Evet cilveden ziyade salak gibi geldi bana.kadın salak galiba cilve yapacak konu bulamamış çocuklar üzerinden yapmış![]()