Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?
masallah futbol takimi gibi dediler deyip durdu düşünsene benim 4 cocugum olduğunu diyor esimde olur diyorBen böyle kocamla cıvik cıvik saka yapan biriyle bidaha asla görüşmezdim şahsen sana kalmis
Bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti görmelisinYerinde olsam eşime gidip "Böyle birşeyi ben onun eşinin yanında söylemezdim. İnsanlar bir garip doğrusu." der. Ve eşimin bu duruma bakış açısını öğrenirdim. Ne alakası var canım o sözde ne var derse "Hı bana ters gelmiş demekki sorun yok" der kapatırdım. Ama yok derse ki "Evet sen onun eşine öyle birşey diyemezsin" İşte o zaman onun canına okurdum. Madem rahatsız edici birşey neden kikirdedin elin karısına. Bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsam kikirdeyen yerlerini koparırım.
Bu erkek milletine haram hep tatlı gelmiştir. O yüzden nişanlıyken romantik olanlar evlenince ayıları oynuyorlar. Helal ya bir albenisi kalmıyor sanırım.Bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti görmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?