Cilvemi bu?

Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?
cilveyle ne alaka niye kızdınız ki buna anlamadım bile ben baya güldüm.çocuklarınızı emanet edecek kadar samimiyetiniz varsa yolda sizin de çocuklarınızın dahil olduğu bir çocuk grubu üzerinden komik bi laf yemiş.onu anlatmış. :dondurma: komik yani, gereksiz gerginlik çıkartmayın.cilve bu değil.

genelimiz kadınla aldatılıyoruz ama..

çalıştığım iş yerinde ki kadının patronla ilişkisi vardı, karısıyla oturup kalkıyor yüzüne gülüyor ama adamla da ilişkisi var. şimdi biz bunları gördükten sonra kime nasıl güvenelim?

lise yıllarından arkadaşım kocasından dayak yiyen bir kadın ve benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kadın evime gelip sırf kocam beni dövmüyor diye sen x i haketmiyorsun dedi şimdi ben bu arkadaşımla nasıl görüşeyim?

yine en yakın dediğim arkadaşlarımdan birisinden örnek vereyim, bekarken bir sevgilim vardı (adam da ş.refsiz orası ayrı) kız arkadaşım sevgilimle beni ayırıp kendisi birlikte oldu neden yaptın dediğimde sizin zaten sevgili gibi bir ilişkiniz yoktu dedi.

şimdi bunları yapanlar hep hemcinslerimiz sizce de artık yanlış anlamakta haklı değil miyiz?

Bence biraz ozguven lazim. Baska kadinlardan bu kadar korkmaniz ilginç.
Tabi ki ilişkinizi, sizi kotu etkiliyen insanlarla goruşmeyiverirsin zorunlu degil. Benim de illa rahatsiz olmam icin yatakta basmam gerekmiyor bazi kadinlarin hal ve hareketlerinden hoşlanmayabilirim ama her en ufak şeyde "koocaama cilve yapiyorlar, eyvah kocam gidiyor" kafasina girmekte gereksiz ve fazla degil mi????

Diyelim ki gercekten cilve yapmiş olsun, diyelim ki birilerinin eşimde gözü olmuş olsun napabilir ki???? Boyle bir durum varsa eş kendisi gorusmez zaten.
Kimse kimseyi ayiramaz bunu unutma. "Bizi ayirdi" dedigin kizi sevgilin zaten begeniyormuş seninle birlikteyken ve kizdan da yüz buluncada gitmiş onunla olmuş. Bunu kabul etmek neden bu kadar zor????

Kimse kimseyi zorla ayiramaz, kimse kimsenin zorla üstüne atlamiyor. Sizin karsinizdaki adam duzgun olsaydi ve siz seviliyor olsaydiniz kimsenin cilvesi sözü o iliskiye zarar veremezdi.

“Eşeğe cilve yap demişler tutmuş çifte atmış”aklıma geldi okuyunca :))
cilve falan değil tabiki de....amaçsız,gereksiz denebilir samimi değilseniz arkadaşla.yalnız adamınızın bu amaçsızlığa keyfe gelmesi göze batıyor asıl.

ay bu bos muhabbetler bi bana mi tuhaf geliyor :KK70:

yaw sanane hepsi adamin olsa bile nolcak, adamlarda bi degisiklik olmuyorki cocuk dogunca :KK70:
olan bze oluyor memeler gobek herseyimiz degisebiliyor. bi kadina boyle iltifat iyi birseydir ama bi erkege bilemedim :KK70:

Bence biraz ozguven lazim. Baska kadinlardan bu kadar korkmaniz ilginç.
Tabi ki ilişkinizi, sizi kotu etkiliyen insanlarla goruşmeyiverirsin zorunlu degil. Benim de illa rahatsiz olmam icin yatakta basmam gerekmiyor bazi kadinlarin hal ve hareketlerinden hoşlanmayabilirim ama her en ufak şeyde "koocaama cilve yapiyorlar, eyvah kocam gidiyor" kafasina girmekte gereksiz ve fazla degil mi????

Diyelim ki gercekten cilve yapmiş olsun, diyelim ki birilerinin eşimde gözü olmuş olsun napabilir ki???? Boyle bir durum varsa eş kendisi gorusmez zaten.
Kimse kimseyi ayiramaz bunu unutma. "Bizi ayirdi" dedigin kizi sevgilin zaten begeniyormuş seninle birlikteyken ve kizdan da yüz buluncada gitmiş onunla olmuş. Bunu kabul etmek neden bu kadar zor????

Kimse kimseyi zorla ayiramaz, kimse kimsenin zorla üstüne atlamiyor. Sizin karsinizdaki adam duzgun olsaydi ve siz seviliyor olsaydiniz kimsenin cilvesi sözü o iliskiye zarar veremezdi.

Ben zaten bütün hata kız da demedim anlatmak istediğimi anlamanızı tavsiye ederim. sonuçta aldatıldığımız insanlar da kadın değil mi?

bir de burada yazarak tam anlatılamıyor olaylar ha yorumlar da konu sahibinin bu tarz takıntıları olduğunu okudum, ben takıntılı değilim sadece başımdan geçenleri örneklendirdim çok şükür eşimden yana sıkıntım yok benim.

ben kimseden de korkmam zaten beni aldatacak erkeğin hayatımda yeri yoktur.

Adam doğru adamsa emin olun karşı tarafın ne yaptığı önemsiz.
Biz eşimle henüz sevgiliyken bir iş arkadaşı baya baya sevişme imalarında bulunmuş. Sonradan kadının bir kaç kişiye daha aynı şeyleri ima ettiği ortaya çıkınca müdürleri işten çıkardı. İşten çıkarma yaşandıktan sonra ortaya çıktı bu mevzular. Gayet red etmiş eşim. Biz şaşırmıştık böyle bir teklifi nasıl yapar diye, kadın erkek bazı insanlar böyle kalitesizdir demişti.
Yani kadını erkeği yok. İnsanın kalitelisi var kalitesizi var. Kadın yada erkek yanınızda kalitesiz insan bulundurmazsanız olur biter.
Herkesin her hareketine anlam bulup eşimi elimden alacak diye kıskanmaktan daha makul olan düzgün eş seçmek.

kesinlikle katılıyorum size. hiç bir şey tek taraflı değildir ki yorumum da parantez içinde adamın da ne mal olduğunu vurguladım tek taraflı olmadığı anlaşılsın diye. çok şükür eşimden yana sıkıntım yok :)

“Eşeğe cilve yap demişler tutmuş çifte atmış”aklıma geldi okuyunca :))
cilve falan değil tabiki de....amaçsız,gereksiz denebilir samimi değilseniz arkadaşla.yalnız adamınızın bu amaçsızlığa keyfe gelmesi göze batıyor asıl.
Çok keyif aldı diyebilirim

kadın kendince bel altı muhabbete girmiş,hiç haz etmem ,yabancı erkeklerle kahkah kihkih olan kadınlarla, bir kaşık suda boğasim gelir. Çok espiri yapmak isteyen biriyse ,aynı cümleyi kocana değilde sana yapsaydı. Ilk adımda başarılı oldu yani eşini güldürdü artık gerisi gelir, mesafeni koy ,böyle civik insanlar hiç utanmaz seni de suçlu sayar mesafeyi koyduğunda. Amaan naparsa yapsın, aldırmayın ,kendinizi de uzdurmeyin
Allah aşkına normalmi bu ıkiside çok keyifliydi

Bu düşünceyi o arkadaş senin için düşünüp söylese vay efendim onun çocuklarını aldığım halde bana nasıl bunu der,yakıştırır ? Cilve bunun neresinde dersin cidden cilvemi sandın? Okadar samimiyet yoksa eşinle hiç yan yana getirme cidden kızacak bir konu göremedim. Fazla alıngansın.

Back
X