Cilvesiz

Teşekkür ederim ama çevre tarafından pek sevildigimiz söylenemez .
Soğuk olduğumu söylerler
Kiymetimi bilmiyolar
Evet bence de kıymetiniz bilinmiyor
Eşim de soğuk görünür ama tanıdıkça çok severler.
İş ortamın da olsun sosyal çevresin de olsun en sevilen ve değer verilen kişidir.Bana göre Oğlak burcu insanları mükemmel ve temiz kalplidirler.

Ne reklam yaptım yahu

Üzerime aliniyorum bir oğlak burcu olarak ve cok tesekkur ediyorum

3 oğlak tanıyorum
2sini çok severim
1i nefret sebebi
Burçtan ziyade karakterle alakalı bence:)
Mesela ben aslanım dışarıya çok soğuğumdur ama yakın çevreme karşı çok sıcağımdır.
Bi aslan tanıdığım var burcumu çok sevmeme rağmen bi ara onun yüzünden soğuyordum nerdeyse
Bide cilve konusu tartışılır
Mesela hayatımın ilk 23 yılı cilveden bi haber mahkeme duvarı kıvamındaydım şimdi öyle deeel
Konu sahibine cevabım ise; belki de cilvelisin ama utandığından bunu yansıtamıyorsundur
Ayrıca utanacak birşey yok
Cilve erkeğin üzerine atlamak değildir zaten

Cilve işi sonradan edinilen birşey değil ama insandan istemsizce oluyor :) bana da hep konuşman bakışların bile çok cilveli diyor nişanlım , karşı çıktığım birşeyse bile sen öyle cilveli söylüyorsun ki hayır diyemiyorum der hatta baZen ciddi ol der ama bende de o olmaz yapı meselesi bu

Tabi ki karakter baş aktör :) yükselen burçta önemli diyormuşum:))

Valla Aslan burcu bir yakınım var aynen cilveden bi haber eşi çok yakınım olduğundan arada şakayla karışık serzenişte bulunur

Tabi ki karakter baş aktör :) yükselen burçta önemli diyormuşum:))

Valla Aslan burcu bir yakınım var aynen cilveden bi haber eşi çok yakınım olduğundan arada şakayla karışık serzenişte bulunur
Aslında bu durum geliştirilebilir ya:)
Yani evet cilve içten gelen birşey ama üstünde çalışıldığında oluyor denedim oldu
Tabi şunu göze almak lazım; çoğu ortamda ciddiyeti elden bırakmayıp başbaşa kalındığında cilveli olunduğunda erkek kişisi afallıyor bi 10 dk kadar hahaha

Kadın isterse cilve,naz onda olur,isterse adamı yerinden hoplatırama isterse..
yada yanında ki adam onu ortaya çıkartmayı başaracak ..Odun,ruhsuz bir adamın yanında ki kadın ne kadar cilveli olabilir?

Kadın isterse cilve,naz onda olur,isterse adamı yerinden hoplatırama isterse..
yada yanında ki adam onu ortaya çıkartmayı başaracak ..Odun,ruhsuz bir adamın yanında ki kadın ne kadar cilveli olabilir?
Kesinlikle buna katılıyorum
Teşvik çok önemli:)

Kesinlikle o iste bir yanlislik var :))
Yükselen burcun sey ediyordur.
Yay'lari bilirim.Cilvesiz olma sanslari yoktur net! :)
Yükselenimde bir yay , çevreye biraz soğuk imajı veriyorum lakin içimi bilen tam tersini söylüyor , sevgilime karşi bu tavrı yikamiyorum sanırım . oturmama cümlelerinde çok dikkat ederim o rahatligi gösteremiyorum haliyle naz niyaz cilve hiç yapamiyorum

Yükselenimde bir yay , çevreye biraz soğuk imajı veriyorum lakin içimi bilen tam tersini söylüyor , sevgilime karşi bu tavrı yikamiyorum sanırım . oturmama cümlelerinde çok dikkat ederim o rahatligi gösteremiyorum haliyle naz niyaz cilve hiç yapamiyorum[/QUOTE]
Acaba aşk mi yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…