- 20 Ağustos 2018
- 21
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi dertlibayan0
-
Acaba aşk mi yok?[/QUOTE]Yükselenimde bir yay , çevreye biraz soğuk imajı veriyorum lakin içimi bilen tam tersini söylüyor , sevgilime karşi bu tavrı yikamiyorum sanırım . oturmama cümlelerinde çok dikkat ederim o rahatligi gösteremiyorum haliyle naz niyaz cilve hiç yapamiyorum
Herkesin aşk'i yasama sekli farkli..Acaba aşk mi yok?
Aşk çook fazla
2 seneye yaklaşıyor işte o tarif ettiğiniz kirkirdama olayini bile beceremeyenlerdenimCilve nedir tam olarak. Manitaya sokulup kıkırdamak falan mi
Bunları her insanoğlu yapmaz mı zaten sevdigine? Aradaki mesafe azalınca rahatladikca sen de yaparsin. Ne kadar süredir berabersiniz?
Hiç mi sevmiyosunuz bu adamları yahu. Başından da mı oksamiyosunuz :d kırım kırım kırılmak değildir bence cilve2 seneye yaklaşıyor işte o tarif ettiğiniz kirkirdama olayini bile beceremeyenlerdenim
Aramızda biraz mesafe var yeteri kadar görüşemiyoruz görüştüğümüz de normal bir sohbet ortamı oluşuyor ve bitiyor kendi başımı kaşıyacak zamanımız olmuyor ki onun başını okşayayımHiç mi sevmiyosunuz bu adamları yahu. Başından da mı oksamiyosunuz :d kırım kırım kırılmak değildir bence cilve
Anamm. Sev adamı yazıktır:dAramızda biraz mesafe var yeteri kadar görüşemiyoruz görüştüğümüz de normal bir sohbet ortamı oluşuyor ve bitiyor kendi başımı kaşıyacak zamanımız olmuyor ki onun başını okşayayım
Niye soguk duruyorsunuz pekiBen eskiden cilveliydim şimdi soğuk duruyorum ama eşim her hareketi cilve olarak algılıyor
Not:terazi lastik burcum
Niye soguk duruyorsunuz pekimerakimdan sordum yanlis anlasilmasin
HaaBilmem kimyağam değişti sanırsam
Cilveli de olsan cilvesiz de adamlar hayattan sogutmayı illa başarırlar
Cilveli de olsan cilvesiz de adamlar hayattan sogutmayı illa başarırlar
Soğuk değil aslında normal sohbet muhabbet sadece sevgilime göre fazla ciddiymişim .
Annen harikaymışEşimden önce bir sevgilim vardı tam bir odundu içimdem sevmek bile gelmiyordu ayrıldım zaten hiç cilveli değildim. Eşimle ne zaman tanıştık annem bile senin g. Tn başın ayrı oynamaya başladı demişti.telefonda konuşurken bile bir kaynaşıktım sanki. Garip ama bence kişiye göre oluyor insan. Eşim hep der fazla oynaşıkmışım
Ben de teraziyim ama eşim oğlak, beni bastırdığı yetmiyormuş gibi içimi kuruttuTanıdığım yaylar genelde cilvesiz görünür ama ozel hayatlarını bilemem tabii. Cilve insanin icinden gelir bence. Ben hem teraziyim, hem egeliyimsalata yaparken bile cilvelenirim cilve deyince aklimiza cinsel çağrışım geliyor ama bence oyle değil. Cilvenin tanimina bircok sey sokulabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?