Cilvesiz

Acaba aşk mi yok?[/QUOTE]

Aşk çook fazla

Cilve nedir tam olarak. Manitaya sokulup kıkırdamak falan mi
Bunları her insanoğlu yapmaz mı zaten sevdigine? Aradaki mesafe azalınca rahatladikca sen de yaparsin. Ne kadar süredir berabersiniz?

Hiç mi sevmiyosunuz bu adamları yahu. Başından da mı oksamiyosunuz :d kırım kırım kırılmak değildir bence cilve
Aramızda biraz mesafe var yeteri kadar görüşemiyoruz görüştüğümüz de normal bir sohbet ortamı oluşuyor ve bitiyor kendi başımı kaşıyacak zamanımız olmuyor ki onun başını okşayayım

Ben eskiden cilveliydim şimdi soğuk duruyorum ama eşim her hareketi cilve olarak algılıyor

Not:terazi lastik burcum

Eşimden önce bir sevgilim vardı tam bir odundu içimdem sevmek bile gelmiyordu ayrıldım zaten hiç cilveli değildim. Eşimle ne zaman tanıştık annem bile senin g. Tn başın ayrı oynamaya başladı demişti. telefonda konuşurken bile bir kaynaşıktım sanki. Garip ama bence kişiye göre oluyor insan. Eşim hep der fazla oynaşıkmışım

Yedi kocalı hürmüzü izleyin.
Başrolde nurgül yeşilçay oynuyor ya. Her izledigim de yeni bi espiri yeni bi cilve görüyorum :)
Deli kıza cilve yap demişler....

Annen harikaymış

Ben de teraziyim ama eşim oğlak, beni bastırdığı yetmiyormuş gibi içimi kuruttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…