Cimcime'nin çeyizleri.....

canım yatak örtün çok şık duruyor güle güle kullan kızzz

çok hoş yatak örtün!ne kadara aldın?ben de bakıyorum ama henüz zevkime ve cebime göre bir şey bulamadım:>

çok hoş yatak örtün!ne kadara aldın?ben de bakıyorum ama henüz zevkime ve cebime göre bir şey bulamadım:>

180 liraya aldım canım, home artta kampanya var, bu yatak örtüleri 30 derecede yıkanabiliyor, ayrıca örtü parçasından perde dikebiliyorlar.
Tüllü modellerde vardı fiyatı 180 lira yine...

Masallah masallah canim cok güzel seyler almissin. Mutlu, huzurlu, saglikli günlerde kullan insallah sevdiginle...

Havlu kenarlarini senmi yaptin??? Benimde var birsürü ama hicbiri ben yapmadim..beceremiyorumda..

Masallah masallah canim cok güzel seyler almissin. Mutlu, huzurlu, saglikli günlerde kullan insallah sevdiginle...

Havlu kenarlarini senmi yaptin??? Benimde var birsürü ama hicbiri ben yapmadim..beceremiyorumda..

Yok hepsini ben yapmadım, annemin yaptığı ve hediye olanlarda var...

bebisim yatak ortun harika tam benim zevkim:))) gule gule kullan kiz cok guzel

Saol canımcım, bu defa anne sözü dinlemek iyi oldu :))

hayırlı olsun çok güzeller bende evleneli 7 ay oldu ama eksikler bitmiyor herşey bana göre tam ama halen alacak olursan çıkar zamanla hal olur önemli olan huzur Allah tamamını erdirsin.

bayılırım çeyiz bakmaya :86:
güle güle kullan canım

nazar degmesin insallah!

allah-u teala, agiz tadiyla, huzurla, zevkle, hayirlisiyla kullanmayi nasip eylesin!

Amiiin...
Rabbim herkesin özenle aldığı çeyizleri huzurla kullanmak nasip etsin...

hayırlı olsun çok güzeller bende evleneli 7 ay oldu ama eksikler bitmiyor herşey bana göre tam ama halen alacak olursan çıkar zamanla hal olur önemli olan huzur Allah tamamını erdirsin.

Ah canım cidden eksikler bitmiyor, alıyorum sürekli ama yine bitmiyor :))
Allah mutlu evlilikler nasip etsin sanada canım...

canım güle güle kullan inş.. bu yatak örtüsünün bej rengini annem kendine almıştı özel günlerden seriyor.. cok güzel görüntüsü oluyor yatak üstünde.. isabetli bir seçim yapmışsın ..:107:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…