Cimerde kimlik gizliliği lütfen bilgisi olanlar acilen yazsın

benım cimere tum sıkayetlerım olumlu sonuclandı eskı calıstıgım yere mufettısler geldı ıncelemeye tutanaklar tutuldu bır marketden mısafırlerım ıcın ekmek alırken ustunde bocekler yurudugunu gordum onda aradım o marketın ekmek unlu ısler kısmı kapatıldı hemde bana kac kere gerı donus yaptılar aradıktan sonra ıslerını cok cıddıye alıyorlar

Ama şöyle bir durum var cimer değil de dilekçe yazsaydım mobbing uygularlardı bundan eminim. Çünkü çalışanlar köleymiş gibi davranan bir idare var

Peki çalıştığınız kurum adınızı öğrenmiş miydi?

Bakın bunlar delil li ispat li şikayetler bunlar tabiki sonuçlanır. Zaten mesajlarimda yazdığım gibi ispat edilebilir ise sorun yok. Kullanılması hızlı bir yöntem. Benim kastettiğim bana yan baktı, bu x partisini seviyor, boyu çok uzun vb. Şikayetler :) yanılmıyorsam açıklanmıştı bir ara %95 i dediğim tarzda yapılan şikayetlerin.

Ama şöyle bir durum var cimer değil de dilekçe yazsaydım mobbing uygularlardı bundan eminim. Çünkü çalışanlar köleymiş gibi davranan bir idare var
malıye veya sıgortayla alakalı bır yaramazlıkları var mı bıldıgınız
mesela cogu ıs yerı deneme adı altında bır sure sıgortasız calıstırır halbukı deneme de bıle sıgorta yapılmak zorunda bu tarz bır sey ıcın yıne sıkayet edebılırsınız ıncelenmelerı yetkılılerın gelmesı onları bır disipline eder benım basvurdugum bır yontemdı ve hep ıse yaradı ... sıgortasız calısan veya sıgortada yanlıs gosterılmıs bıldıgınız calısan varsa sıkayet edın sgk ya hıc gozlerının yaslarına bakılmaz :) mesela muhendısler asla normal calısan olarak gosterılemez yasak ama cogu ıs yerı personel olarak gosterır sıgortayı dusukden yapar maası tam gostermez falan... bu tarz seylerı sıkayet edebılırsınz kımlıgınızı ogrenmelerı mumkun degıl

Şikayet etmişseniz etmişsinizdir, arkasında durun.
Haklılığınıza inandığınız için şikayet ettiniz sonuçta.
Ha! Mobing mi yaparlar, o zaman bir de mobingden şikayet edersiniz ama kanıtla.
Artık konu benden cıktı zaten ama dediğiniz gibi yapacağım elimde resmi evrak var zaten onunla birlikte cimer şikayetim sonrasında mobbing uygulandı diye şikayet edeceğim

Kamu kurumu ama kendi içinde aslında çok usulsüzlük var zaten konu uzarsa en son müfettiş gelir bir de kendi şikayet konumdan dolayı idare mahkemesinde dava açarım

Peki çalıştığınız kurum adınızı öğrenmiş miydi?
calıstıgım kurum noterdı calıstıgınız yerde bır noter olur bır bas katıp 3-4 katıp okadar zaten noterler bırlıgıne baglı tuzel kısılıktır.
ben once noterler bırlıgını aradım ne yapabılırım dıye ya katlanacaksın ya sıkayet edeceksın ama bıze yazılı sıkayetde noterın ogrenır dedı noterımde cırkefın onde gıdenı cekındım
sıgortaya gıttım usulsuzlugu vardı sıkayet ettım
cımerı aradım
cımer gerı benı 2-3 kez aradı tekrar tekrar yasanılanı anlattım
noterım epey arastırmıs ısmımı bulmaya calısmıs ama cımerden degıl yazılı sıkayet yaptıgım yerde tanıdıgı kısı varmıs ondan ogrenmıs
benı aradı senı aslında cok severdım nıye ıstıfa ettın nıye sıkayet ettın dedı hıc ınsan gıbı konusmayan kadın bır anda ınsana burunmus gıbı konustu
bende bana dokunmayan yılan bın yasasın felsefesını asla kabul edemedıgımı goz yumarsam bırgun benımde basıma gelecegını bıldıgımı soyledım .
gel tekrar yanımda basla bende kendı adıma hatam ıcın ozur dılerım dedı nasıl korktuysa sıkayetımden

sıkayetımı gerı cekmedım mufettısler tum dosyaları ıncelemıs notere mufettısın gelmesı demek cok can sıkıcı bırsey diken ustunde olmus tutanaklar tutulmus orda calısan arkadasımdan aldım bılgılerı

o ona yettı sonra tayını cıktı ıstemedıgı yere

Artık konu benden cıktı zaten ama dediğiniz gibi yapacağım elimde resmi evrak var zaten onunla birlikte cimer şikayetim sonrasında mobbing uygulandı diye şikayet edeceğim
Sanırım sizden bayağı bir tecrubeliyim devlet ve yasalar konusunda. Tamamen iyi niyetle ve yardımcı olabilmek adına soruyorum. Bu tip konularda yasal süreçler ve gereklilikler hakkında yeterli bilginiz var mi? Mesela mobing şikayeti "bana mobing uyguluyorlar" denilerek şikayet edilemez. Rapor almanız gerekir mesela, sahitlerin olmalı v.b.

Eğer süreçlerde hakim değilseniz sendikanizdan yardım alın. Yaptığınız her yanlış adım size geri döner devlet kurumlarında.

Cimer öğrenemezler dedi ama emin değilim yine de

Cimer öğrenemezler dedi ama emin değilim yine de
cimer gercekten vermıyor ısım yanı antepde yasıyorum burda hatır gonul ıslerı coktur acık soyleyeyım burda vergı rekortmenı kadın eskıden hakımlık yapmıs bırı ogrenemedı cımerden
ama dedıgım gıbı tanıdıgı varsa ıs ahlakından yoksun bırı... ozaman kım olursa olsun ogrenır malesef

Şöyle bir durum var ihtiyaç fazlası diye beni gönderebilirler böyle bir durumda dava açmayı düşünüyorum

Şöyle bir durum var ihtiyaç fazlası diye beni gönderebilirler böyle bir durumda dava açmayı düşünüyorum
kesınlıkle ...
haklarınızı bılıyorsunuz zaten pesını bırakmayın
keske herkes boyle calısan olsa kımse hakkından az paraya dusuk sıgortaya cok calısıp az para almaya karsılıksız kalınan mesaıye tamam demese hıc bır ıs veren boyle seylere yeltenemez

artık hak arama zamanı ıs verenler calısanların etınden budundan fazla yararlandılar ustune mobıngler ekledıler bırılerının tepkı koyması gerekıyor artık

sizde gizliliği ihlalden cimeride şikayet edersiniz,

Çok
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Yapılan haksızlığa dayanamadığım için konu buraya kadar geldi zaten

Herkes öyle söylüyor cimerdeki yetkili kişi de ismim öğrenilmesin yazdıysanız öğrenemezler dedi inşallah öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…