- 9 Şubat 2017
- 314
- 897
- 103
- Konu Sahibi timeless0606
-
Ne komik olurdu o kadar gizli kalsın derken böyle bir sebepten ifşa olmak :))Bu konuyu ınsallah ısyerının bılgısayarından acmıyorsundur
Resmi yazıyı ekte göndermiştim bakalım ne olacakHer kuruma göre değişiyordur ama bildiğim kadarıyla Cimer şikayet edilenin üst birimlerine aktarıyor durumu. Onlar da duruma göre soruşturma başlatıyor. Yani oraya yazdığınız yazıdan sonra detaylı dilekçe, belge vs istiyorlar. Bunlara da hazırlıklı olun ve ne varsa yazın, çekinmeyin.
Ben de aynı durumu yaşayıp şikayet etmiştim gizleyerek dilekçem ellerinde beni çağırdılarne mobingler ne mobingler. Kurtuldum şükür
Ama kaç gün oldu bulamadılar. Bulsalardı dakikasında ararlardı.Araya adam koyup yapılamayan iş görmedim malesef
Dediğiniz gibi kurum olduğu için olabilir. Ama çevremdekiler de diyor şahıs öğrenemezler diye. Bir de öğrenebilselerdi ilk günden öğrenmiş olurlardı. Bizi sorguluyorlar kim şikayet etti diye.Malesef şikayet edilen kurum öğrenilebiliyor. Çünkü işyerim bir devlet kurumunu cimere bimere şikayet etti. Kurum artık işyerimize tavırlı.
Şikayet eden firmayı bulmuş, ama devlete bağlı kurumdu belki de ondan öğrenmiştir bilemem.
Amin inşallah öyle olur. Benim tek istediğim o zaten .İnşallah öğrenmezler ve korkuyla da olda bir daha hak yemeye cesaret edemezler
Kim ettiyse etti. Düzeltin sorunu. Yok illa şikayet edeni cezalandıracaklar. Siz de rahat olun. Haklı değil misiniz? Haklı saklanıyor suçlu ortalarda kim şikayet etti öğrenmeye çalışıyor.Amin inşallah öyle olur. Benim tek istediğim o zaten .
Aynen öyle oldu. Bütün bu saldırmaları haksız olduklarını bildikleri için zaten .Haklı olsalardı şikayete bir cevap yazıp gönderirlerdi, konu da kapanırdı. Bu delirmeleri yaptıkları yanlışın ortaya çıkmasından kaynaklanıyor. Bizim hakkımızı aramamız bile suç oldu. Öyle bir idareyle çalışıyoruz ki kendi yasaları olsa idam ederler.Kim ettiyse etti. Düzeltin sorunu. Yok illa şikayet edeni cezalandıracaklar. Siz de rahat olun. Haklı değil misiniz? Haklı saklanıyor suçlu ortalarda kim şikayet etti öğrenmeye çalışıyor.
Son durum nedir merak ettim umarım sizin açınızdan bir sorun çıkmamıştır .Aynen öyle oldu. Bütün bu saldırmaları haksız olduklarını bildikleri için zaten .Haklı olsalardı şikayete bir cevap yazıp gönderirlerdi, konu da kapanırdı. Bu delirmeleri yaptıkları yanlışın ortaya çıkmasından kaynaklanıyor. Bizim hakkımızı aramamız bile suç oldu. Öyle bir idareyle çalışıyoruz ki kendi yasaları olsa idam ederler.
Bizi tek tek sorguladılar öğrenmek için öğrenemediler. Müdürlük vermemiş ismimi şükür ki. Ama bizim ekibe tepkililer hâlâ. Biraz daha uzatırlarsa bu şikayet konusunu, yeter artık sıkıldım resmen mobbing uyguluyorsunuz bize diyeceğim. Geri adım atmazlarsa bu sefer aleni dava açmayı düşünüyorum.Son durum nedir merak ettim umarım sizin açınızdan bir sorun çıkmamıştır .
Öğrenemediklerine gerçekten çok sevindim .Bizi tek tek sorguladılar öğrenmek için öğrenemediler. Müdürlük vermemiş ismimi şükür ki. Ama bizim ekibe tepkililer hâlâ. Biraz daha uzatırlarsa bu şikayet konusunu, yeter artık sıkıldım resmen mobbing uyguluyorsunuz bize diyeceğim. Geri adım atmazlarsa bu sefer aleni dava açmayı düşünüyorum.
Malesef öğreniyorlar.Merhaba hanımlar konuyu yüzeysel geçmek zorundayım çünkü hiçbir şekilde ifşa olmak istemiyorum, o yüzden detaya giremiyorum maalesef. Kurumumu cimere şikayet ettim. Idare aşırı derecede sinirli bu duruma. Adımı bildiğini söylüyormuş amirimiz, Ama başka bir personel isim soruşturup öğrenemeye çalışıyormuş. Amir bilseydi adımı direkt aratırdı diye düşünüyorum. Cimerle görüştüm adınız öğrenilemez dediler. Bu durumu yaşayan var mı cimerde çalışan ya da tanıdığı olan ? Sonrasında araya birilerini koyup adımı öğrenebilirler mi? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Müdürlük biliyormuş normalde ve söylemediler bizim idareye. Çünkü benim durumum farklı kanunen bizi çalıştıramazlar. Idare yanlış bir karar verdi, bir de üstüne resmi yazı yazdılar. Müdürlüğün söylememe sebebi, beni değil idareyi korumak aslında. Bu işin uzamasını istemiyor müdürlük. Çünkü söylerlerse bu iş davalık olacak ve neticede ben haklı çıkacağım. Emsal kararlar var bu dava konusunda, aynı durumu yaşayıp kazananlar var.Malesef öğreniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?