Cimerde kimlik gizliliği lütfen bilgisi olanlar acilen yazsın

Yazı yazıldıktan sonra sözel olarak idareye itiraz ettim, ama dalga geçer gibi yanıt verdi idarecimiz. Sanki biz memur değil de; onların yanında çalışan modern zaman kölesiymişiz gibi bir tavrı vardı. Yine belirteyim anayasada görev tanımımız belli, kimse kafasına göre görev veremez. Cimere yazma amacım şikayet değildi aslında, böyle bir durum var idare görevlendirebilir mi, eğer görevlendirme hakları yoksa bu durumun düzeltilmesini istiyorum şeklindeydi. Idare ile davalık olmak istemediğim için cimere yazdım. Davalık olursak sonuç belli anayasada görev tanımı net. Dava süreci uzun sürer ve ben bunlarla uğraşmak istemediğim için cimer yoluna başvurdum, hiyerarşiye girmiyormuş onu araştırdım, girseydi bizim idare bunu çoktan kullanırdı. Cimer şikayetimin cevabında kurumun uyarıldığı yazıyor, yani haklı olan benim. Idare haksız olduğu ve bunun sonucunda uyarı aldığı için kızgın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…