Cimere şikayet

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Şuan arkadaşlarla birlikte yazıyoruz, özel ünideyiz gerçekten aşırı derecede psikolojik baskı görüyoruz , (tesettürümüzden tutun, dinimize kadar) açıklama yapmak için yazdım.

Çok uzun olduğu için fazla bişey yazamıyorum, dokunmaya kadar giden tepkilerler karşılaşıyoruz ,resmen mobbing uygulanıyor herkes yılmış bıkmış ama hoca dersten bırakır diye korkudan bişey yapamıyorlar, biz bi kaç arkadaş şikayet etmeyi düşünüyoruz dekana etmek istemiyoruz çünkü sonuç değişmeyecek Cimere yazmayı düşünüyoruz sizce sonuç alabilir miyiz ?ya da önerileriniz var mı inanın pakoloji denilen bişey bırakmadılar böyle bi sağlıkçı yetiştirmek ne kadar faydalı olacak bilmiyorum lütfen yol gösterin

Şikayet edebilirsiniz , ülkede herkesin şikayet etme hakkı var , ama bu durum sonra okulunuza iletilecek , eğer sonra sizin için daha sıkıntı olacaksa ben önce dekanla görüşmenizi tavsiye ederim

Şikayet edebilirsiniz , ülkede herkesin şikayet etme hakkı var , ama bu durum sonra okulunuza iletilecek , eğer sonra sizin için daha sıkıntı olacaksa ben önce dekanla görüşmenizi tavsiye ederim
Dekanla görüşünce değişecek gibi değil çünkü Rektör destekliyor hocayı , hoca bu yüzden bu kadar baskı yapabiliyor

Şikayet edince tc nizi veriyorsunuz. Şikayet üniversite ile paylaşılıyor. Dolayısı ile çok daha fazla baskı ile karşılaşma hatta başka sebepler bulunup okuldan bile atılma ihtimaliniz yüksek. İyi düşünün derim.

Edit: YÖK’e isimsiz bir mektup gönderebilirsiniz ama.

Aa çok ilginç. Ben devlet üniversitesinde okudum. Arkadaşlarım tesettürlüydü. Böyle bir sorun yaşamadılar okulda. Şu zamanda böyle bir sorun mu kaldı çok üzücü.

Cimere başvurun da dekandan ziyade rektörlüğe şikayet ederseniz daha iyi gibi geldi.

Dekanla görüşünce değişecek gibi değil çünkü Rektör destekliyor hocayı , hoca bu yüzden bu kadar baskı yapabiliyor
İşte bu yüzden diyorum .. bence siz önce dekana , sonra rektöre yazın , ya da konuşun özel Üniler de uygulama nasıl bilemem .. ama direk cimer e yazarsanız , bizden habersiz nasıl böyle bir şey yaptınız diye bile başınızı ağrıtabilirler , çünkü her ne kadar şikayetler saklı kalınıyor dense de saklı kalmıyor , yaşadım biliyorum

Neden dolayı okuldan atılma ihtimali olur acaba

Anladım çok teşekkür ederim

Rektör hocayı destekliyo hiç fayda etmez gibi

Tesettürlü diye baskı olayı çok eskiden kaldı. Her yere sırasıyla şikayet edin. Hocanin kimi tanıdığının kiminle arasının iyi oldugunun bir önemi yok. Siz şikayetinizi edin. Önce rektörlüğe dilekçe vereceksiniz. Aynı anda ben olsam yök e de dilakce ile şikayet ederdim. Cimer en kolayı ona da edin.
Olmadı yatay geçiş dikey geçiş başka bir özel üniversiteye geçersiniz.

Rektör hocayı destekliyo hiç fayda etmez gibi
Arkadaşım senin baktığın yerden öyle gözüküyordur. Hocayı sever sayar. Belki arkadasidir belki zamaninda ogrencisiydi. lakin böyle bir şikayet olduğu zaman rektör de bir şeyleri fark edebilir. Onun baktığı yerden hocanın size mobingi gözükmez muhtemelen.

Çok teşekkür ederim

Çok haklısınız çok teşekkür ederim

Ben cimerden bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Haber kanallarına şikayet edebilirsiniz. Çok ses getiriyor.

Bence atılma olayı olamaz hele ki bu devirde. Cumhurbaşkanı duysa hemen müdahale eder. Sizi değil de bunları size yapanları sorgularlar diye düşünüyorum.
Bunlar dini konular yasak biliyorum ama sırf açıklama olsun diye yazıyorum, tansiyon ölçmek için tesettürlü olduğumuz için steteskobu kulağımıza takmak için esarbımızı açtık ona bile laf konuşuyor bürünüyorsunuz açılın felan diye daha neler neler artık bıktık

İyi de dokunmaya varan tepkiler diyorsunuz da, dini nedenlerden ötürü erkeklere dokunmaktan kaçınıyorsanız nasıl sağlıkçı olacaksınız?
O anlamada değill, hoca geliyor sac topuzuna vuruyor felan üstünü basımızı çekiştiriyordu hocanın hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…