Cimere şikayet

önce rektörle formaliteden de olsa görüşün, daha sonra cimer'e şikayet edin ki "size şikayet ettik ilgilenmediniz" gibi bir savunmanız olsun. diğer türlü rektörü hiçe saymış oluyorsunuz.

ayrıca ülke üniversite dolu, korkup da susmayın orası olmazsa başka yer olur ama en azından insan gibi eğitim alırsınız.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

O sikayetler kurumdaki gorevliye gidiyor. Ne dusunduklerine bagli. Kimse cumhurbaskanligi kurumundan arayip sorunun pesine dusmuyor. Bana ayda 50 sikayet geliyor ama bazilari yalan oluyor. Verdigimiz cvplar duruma gore degisiyor.
Kimlik gizleyebilirsiniz ama biz ust kurumlardan kendi gizlediklerini ogrendik, siz gizlerseniz kuruma iletilmez.
Ben kurum adina gorev yaparken ptt gorevlisini sikayet ettim. Nasil oldu bilmiyorum ama odleri patladi o kaba sabah adam gitti mum gibi biri geldi.
Sikayetler tamamen kurumun bakisina gore degisiyor.

Bu durum malesef çok fazla var. Bizzat çok yakın bı arkadaşım okuduğu devlet üniversitesinde böyle sorunlu bir hocadan çok çekti. Arabamı değiştireceğim para vermeyeni dersimden gecirmem diye açık açık tehdit edip bir de istediğiniz yere şikayet edin diye de kendine güvenerek meydan okumuş ... Sonuç para vermeye karar kalmış ve şikayetler hiç bir işe yaramamış .. Üzgünüm durum bu sabretmeye çalış ders önemliyse tabi.

ilk önce rektöre ulaşmayı deneyin bence. eğer rektörle durumu çözemezseniz savcılığa şikayette bulunun derim. cimerle uğraşmak yerine. cimer okula yazı yazar ve birşekilde olay kapatılır diye düşünüyorum. bu sizin için daha kötü olur. yeter artık insanların inancından ötürü hor görülmesi.hangi hakla bu edepsizliği yapıyorlar. 28 şubat kafasına sahip akademisyenler hala var maalesef.

Size psikolojik ve fiziksel taciz yapiyor yani resmen !
Daha ne duruyorsunuz?
Artık oyle istedikleri gibi borularini otturemezler.
Sonuna kadar hakkinizi arayin.
Hic korkmayin
Rektore, cimere sikayet edin. Yerinizde olsam hocaya bile bunu acik acik soylerim bu tavirlarinizin farkindayiz devam ederseniz hakkimizi arayacagiz diye. Cumhurbaskanligi bu sikayeti asla gozardi etmez. Ciddi ilgilenirler.
Lütfen korkup oturmayin, hakkinizi arayin.

Ekşi sözlük'te ya da Twitter'da paylaşın. Bir günde çözülür. Yazar bir arkadaş varsa hemen hallolur. Yoksa da çaylak olup meaaj atın, birileri yazar.

Ekşi sözlük'te ya da Twitter'da paylaşın. Bir günde çözülür. Yazar bir arkadaş varsa hemen hallolur. Yoksa da çaylak olup meaaj atın, birileri yazar.
Ekşisözlükte müslümanlardan nefret eden, 7/24 islama hakaret eden,fırsat bulsa bir kaşık suda boğacak kişiler mi bu öğrencileri savunacak. yarımcı olmak istiyorsunuz. iyi niyetlisiniz fakat kötü bir öneride bulunduğunuzu düşünüyorum.

Bana arkadaşlarım engel oluyor hep ama artık yeter bıktım gerçekten artık ne olurda olsun şikayet ercem yarından itibaren

Şunu da ekleyeyim her ne kadar bağnaz akademisyenlerin olduğunu bilsek de olayın doğruluğunun derecesini bilmeden sosyal medyada linç başlatılması doğru değil.

Haksız ve tahammülsüz bir yorum. İnsanlar nelere çare oldu sözlükte.
Ayrıştırıcı dilinize üzüldüm. İyi akşamlar.

Şuan bu konuda o kadar çok şey yazmak isterimki ama yazamıyorum işte maalesef

Haksız ve tahammülsüz bir yorum. İnsanlar nelere çare oldu sözlükte.
Ayrıştırıcı dilinize üzüldüm. İyi akşamlar.
ayrıştırmak amaçlı bir cümle tasarlamadım ki. olanı söyledim. ben de ekşi sözlüğü arada okurum. o platformu bildiğimden ötürü söyledim.

kesinlikle şikayet edin sizler aynı hoş görüye sahipseniz onlarda olmalı hatta mümkünse bir yere değil bulunduğunuz ilin yetkililerine gidip durumu anlatın inanın çözüm olacaktır . En azından sizden sonra geleceklere iyilik yapmış olursunuz

muhtemelen o şikayet hem yök e hem rektörlüğe düşecek. bi şekilde isminiz ve kimi şikayet ettiğiniz öğrenilecek. size dönüşü daha kötü olabilir.

Kaldı mı böyle hocalar ya,Allah akıl fikir versin ne diyeyim,cimere şikayette bir şey çıkarmi bilmiyorum ama ben olsam şansımi denerdim

Kesinlikl bende aynı şeyi düşündüm

Bıktık bunaldık artık herkes düşüyor ama biz susmak istemiyoruz derslerde umrumuxda değil ezilmekten hor görülmekten bıktık

Cimeri bilmiyorum ama bimer varken ben ona bir sikayette bulunmusdum 15 gun sonra kuruma inceleme evragi gelmisti ve butun bilgilerim vardi karsi tarafa hic birsey olmadigi gibi ben tum uslerimden mobbingin kralini yemisdisdim sonuc gecici gorevlendirme adi altinda 2 yillik bir cukurova gorevi almisdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…