Çok teşekkür ederim bu da doğruCimer'e sikayet ederseniz isminiz okula gider. Okul şikayetin doğru olmadığına dair rapor hazırlar, yollar ve konu kapanır. Şikayet etmis oldugunuz icin olan size olur. Malesef olacak olan bu. Siz YÖK'te yetkisi yüksek birini bulup, derdinizi yüzyüze anlatmaya calışın
Cidden bunlar 10sene önce bitti diye düşünüyordum ya. Olur mu öyle şey. Bence rektörlüğe yazın dilekçenizi. Sizde de örneği olsun. İş başka noktaya gelirse( ki sanmıyorum ben atılma gibi bi olayı) elinizde delil olsun. Siz haklı çıkarsınız zaten merak etmeyin. Dilekçenize cevap gelmezse de yök'e yazın.Bunlar dini konular yasak biliyorum ama sırf açıklama olsun diye yazıyorum, tansiyon ölçmek için tesettürlü olduğumuz için steteskobu kulağımıza takmak için esarbımızı açtık ona bile laf konuşuyor bürünüyorsunuz açılın felan diye daha neler neler artık bıktık
Neden dolayı okuldan atılma ihtimali olur acaba
O kadar çok şey anlatmak istiyorum ama yazamıyorum maleesf gerçek ve bizde inanın ne diyeceğimizi bilmiyoruz yıldık iyiceCidden bunlar 10sene önce bitti diye düşünüyordum ya. Olur mu öyle şey. Bence rektörlüğe yazın dilekçenizi. Sizde de örneği olsun. İş başka noktaya gelirse( ki sanmıyorum ben atılma gibi bi olayı) elinizde delil olsun. Siz haklı çıkarsınız zaten merak etmeyin. Dilekçenize cevap gelmezse de yök'e yazın.
Bu devirde ona neymiş de okumuş adam olamamış hayret bir şey.
İyi de dokunmaya varan tepkiler diyorsunuz da, dini nedenlerden ötürü erkeklere dokunmaktan kaçınıyorsanız nasıl sağlıkçı olacaksınız?
Çok teşekkür ederim.Sizin evinizde diyelim ki çocuğunuz misafirinize küfür ediyor. Misafir size birşey demeden gidiyor ev sahibinize bu evde şiddet var diyor. Ev sahibi ne düşünür? Bu çocuğun sahibi (anası babası) demek ki çocuğu yetiştiremiyor. Size konuyla ilgili ihtar veriyor. Siz o misafir bir daha eve almak ister misiniz?
Cimere şikayet etmek demek; hocayı, rektörü, okulu vs. herkesi hiçe saymak demek.
Sizce koskoca devlete şikayet ettiğiniz okul sizi bünyesinde barındırmak ister mi? Türlü bahanelerle sizi uzaklaştırmanın yoluna bakacaklardır.
Not: şikayetlerdeki isimler gizli kalmıyor, tecrübe ile sabit
Benim anlatmak istediğim dini boyut değildi, arkadaş yalnıs anladı, topuzumuza vuruyorlar üstümüzü başımızı cekiştiriyorlar dokunarak temaz ediyorlar sonuçta bu mahremiyet sınırlarını asmaktırDin sağlıkla ilgili konularda kısıtlama getirmemiştir.
tacizi kastetmişİyi de dokunmaya varan tepkiler diyorsunuz da, dini nedenlerden ötürü erkeklere dokunmaktan kaçınıyorsanız nasıl sağlıkçı olacaksınız?
İnanın iyice yıldık bunaldık okula gitmek cehennem azabı çekmek gibi geliyor, artık p kadar zor şartlrda oluyoruz ki ama bunalttılar iyice , herkes de bi korku kimse bişey yapamıyorbenim sülalemde ki herkes kapalı hiç böyle birşeyle karşılaşan olmadı , yapanlarda hadsizdir , çok umursamayın yani ili lak lak eder, bn olsam ağzının payını veririm sonra ne diyebilirler ki...
Peki bi gelişme oldu muBizim üniversitede de bir arkadaş şikayet etmişti, hoca sürekli şikayet edenin kim olduğunu arıyor bize laf falan sokuyordu ama bulamadı tabi :)
Bizim konu farklıydı insanları çok aşağılayıcı davranıyordu bu konuda şikayet etmişti, hocanın aşırı ağrına gitmişti sanırım sıkıntı yaşadı ama bize asssla söylemedi ama sürekli laf sokmasından anladık ki baya dokunmuş yani. Ama süreci malesef bilemiyoruz :/Peki bi gelişme oldu mu
Rabbim bin kere razı olsun sizden, bende bu zihniyeti anlamıyorum ben herkese saygı duyuyorum, zoruma gidiyor artık her şey bunaldım, bu sebepten dolayı çok dıslandım artık Yoruldum neden bana saygı duyulmuyorHer yere aynı anda yazın bence kimliğinizi de gizlemeyin herkes laiklik diye bas bas bağırıyor açık kişilere laf edildi mi ortalık ayaklaniyor ya bunda da ayaklansin herşey eşit olsun baska özel üni ye geçme şansiniz yok mu peki daha çok üstünüze gelirlerse
Edit: açık kapalı ne olursam olayım etrafımda açık kişiler de çok fazla kapalı kişiler de yakın arkadaşlarım çok laf eden de açıklara açık diye kapalilara kapalı diye iki türlüsünü de kaldıramıyorum kusura bakmayın hassasiyetim ondan banlanirsam da canınız saolsun
Bizdede var aşağılama hem de aşırı pskolojimiz bozuldu resmenBizim konu farklıydı insanları çok aşağılayıcı davranıyordu bu konuda şikayet etmişti, hocanın aşırı ağrına gitmişti sanırım sıkıntı yaşadı ama bize asssla söylemedi ama sürekli laf sokmasından anladık ki baya dokunmuş yani. Ama süreci malesef bilemiyoruz :/
Sizin konu çok hassas ve sinir bozucu inşaAllah güzellikle hallolur..
Herkes birbirinden aynı saygıyı bekliyor zaten saygı olsa gerisi sorun olmuyor biseylere saygı duyulmadığı için bu durumlara geliyoruz ben bunu kendi kp ile de tartıştım gördüğü bütün açıklara laf eder ister ben olayım ister başkası olsun kusura bakmayın bende olsam başkası da olsa saygı duymak zorundasınız dedim kendinizden başkası sizi ilgilendirmez dedim o zamandan beri sesi çıkmıyor çok şükür bunun algılanması çok zor oluyor çevre tarafından maalesefRabbim bin kere razı olsun sizden, bende bu zihniyeti anlamıyorum ben herkese saygı duyuyorum, zoruma gidiyor artık her şey bunaldım, bu sebepten dolayı çok dıslandım artık Yoruldum neden bana saygı duyulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?