cimri değil mi anlamadım

bunlardan haberi olsa ne hissederdi demişsiniz yaa yüreğim burkuldu umarım benim hislerim yanlıştır ,umarım ben yanılırım dileğim bu

bunlardan haberi olsa ne hissederdi demişsiniz yaa yüreğim burkuldu umarım benim hislerim yanlıştır ,umarım ben yanılırım dileğim bu
bi an sizede garip geldi dimi :))
adam şuan iki seksen uzanıyordur uyuyordur muhtemelen :))) bakalım nasıl geçecek buluşmaız bu arada çok aradım ama bulamadım el ele tutma mevzusu nedir. ay size yazacağım diye başka bi üyeye yazmışım hala alışamadım bu kknıın yeni haline şapşallaştım iiyiice

:))) sitenin yeri durumu fena bende alışamadım kendi konumu zor buldum :) nasıl geçecek ben ilk defa buluşacak gibi heyecanlıyım:) el tutma mevzusu şu,elimi tutumuyor ,yolda kanka gibi yürüyor,gerekçesi ise yapay geliyormuş ,herkes gösteriş için yapıyormuş ,bende senin ne hissettiğin önemli dedim ama aynı yine
bu arada dediğiniz gibi garip geldi geldi gerçekten

ay var öyle garip huylular, kimisi de eli terliyo diye tutmuyo belki de onun da öyle bi sornu vardır :)
of kesinlikle yazın buraya ne olduğunu bende çok heyecanlandım şimdi:))

ay var öyle garip huylular, kimisi de eli terliyo diye tutmuyo belki de onun da öyle bi sornu vardır :)
of kesinlikle yazın buraya ne olduğunu bende çok heyecanlandım şimdi:))
:))) belki de ,ne diyelim artık,çarşamba ,perşembe orda olacağım cuma günü döneceğim ,yazarım tabi ki bende paylaşmak istiyorum sizlerle,dua edin bana güzel şeyler olsun inş

:))) belki de ,ne diyelim artık,çarşamba ,perşembe orda olacağım cuma günü döneceğim ,yazarım tabi ki bende paylaşmak istiyorum sizlerle,dua edin bana güzel şeyler olsun inş
güzel şeyler olur bence büyük bi mevzu değil aslında :)

çok merak ettim neler olacak ya inş çok güzel olur bana öyle geliyor ki iyi ağırlayacak beyfendi misafirini :)
bakalım nasıl ağırlayacak göreceğiz,heyecanlıyım :) ,ben ona bir tişört ve annesi için de memleketimin meşhur bir yiyeceğini aldım ,tanımasam da henüz annesini,içimden geldi

bakalım nasıl ağırlayacak göreceğiz,heyecanlıyım :) ,ben ona bir tişört ve annesi için de memleketimin meşhur bir yiyeceğini aldım ,tanımasam da henüz annesini,içimden geldi
iyi yapmışsınızz yarın mı buluşacaktınııız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…