cimri değil mi anlamadım

Aynen yarin wer 10 lirayi al de çinden gelen icin de alirsa sende al bunu karsina konus acikca ya biz senle ewlilik konusuyoruz de ewlilikten bahsediyoruz de sen bi 10 liraya hyr demiosun de bu cok ilginc geldi bana de insan ewlenmeyi dusundugu insann 10 lirasinin hesabini yaparmi de ya say iste ya tamam ya dewam olur bakalim ne diycek sen icindekileri at o yapsin napcaksa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzatmak istememiştir. Belki aldığında sizin verdiğiniz parayı kabul etmez. Bekleyin bence.

cnm elbette sırf cimriliği yüzünden birinden ayrılınmaz ama bu negatif rencide edici huylarıda göz ardı edilemez.
zaten flörtlerde bu gibi şeyler için değilmidir ki.
tanımadan ilk gördüğünle evlenip ömrünün geri kalanını dul bi kadın olarak geçirmemek için.
anladım cnm ne demek istediğini gayet iyi.
biz kızlar yanımızda yamacımızda bizi kollayan gücünü her anlamda hissedebileceğimiz bir nefes el isteriz.
ayrıca biz kız kıza bile hesap ödeme yarışı yaparken erkeğin hele ki arkadaş ortamında elini cebine atmaması çok irite edici..

Son düzenleme:

Zorunda kalmadikca cok uzatmayan ve sadece "tamam" diyerek iletisim kuran bir muhendis... :)) bana pek yabanci gelmedi.

Sahsen bu olay da cimri olup olmadigi konusunda belirleyici olmaz benim icin.

sen bu adamı çok seviyor musun? çünkü ilerde evlenirsen seni nasıl bir hayatın bekleyeceği aşikar. ailenle birlikte bi yere çıksanız hesabı ödemekten bile rahatsız olacak bu insan. evlendiğiniz zaman senin harcamalarına bile müdahale edebilir, aşırı bulabilir. ama kendisi kendi isteklerine para harcarken haklıdır. bu tipler hep böyle. bir de ben yaşı öğrendikten sonra o telefon koruyucu olayını çok yadırgadım. diyaloglar sanki 20-21 yaş seviyesi. 31 yaşında meslek sahibi bir adam bu ve nerdeyse 10 liralık şeyin parasını senden alacak. bilmiyorum ben okurken bile soğudum. yaşarken nasıl olur kimbilir..

kesinlikle öyle yapacağım ,zaten alırsa da o parayı ,konuşmak konusunda artık bende çok çekinmem ,meselesinin on lira mesleesi olmadığını heralde anlar böyle bir durumda kalıp konuşursam eğer,ondan da şüphem var ama benden çıkmış olur en azından

teşekkür ederm canım çok,aynen inanın tek derdim bu beni kollayan gücünü hissettren erkek ,bu on lira beş lirayla mı anlaşılır diye düşünenler belki olur ama öle değil işte bazı şeyleirn habercsisi olabilir çok rahatsız oluyorum,içime sinmeyen birşeyler oluyor,bi de seviyorum severken böyle durumlar daha zor inanın ama bende küçük değilim göz göre göre dehata yapamam evlilik düşünüyorum netice de,umarım on lirayı almaz

Aynen canim banada hbr wer gercekten ne yapicak meraktayim

evet seviyorum o yüzden çok zoruma gidiyor ama küçük değilim ben,bile bile de lades diyemem ,o yüzden beklemedeyim,bende bunu düşündüm ileride ailemle bi yere gtsek ne yapar acaba,atyıorum nişan alışverişi şu bu olsa ne yapar ,ben kimseden hiç bişi istemem güçleri neye yeterse o ama bu adamın huyu da biliyorum böyle yaparsa da üzülürm ,olmasa tamam ama olduğu halde böyle yapması çok kötü,şu an tatilde yani düşünün,yaşarken çok zor inanın içim daraldı kaç gündür ,mutsuzluk çöktü üstüme

Aynen canim banada hbr wer gercekten ne yapicak meraktayim

tabi haber veririm ,ancak önümüzdeki haftaiçi görüşebileceğiz ve parayı vereceğim, o günü merakla bekliyorum,yazarım sizlere de,çok teşekkür ediyorum

ben seni o kadar iyi anladım ki.. zaten aynı yaştayız ve bakış açılarımız benziyor. çok üzülerek söylüyorum ki bu işin beklemeyle hallolcak bir tarafı yok. çünkü bu, adamın karakter özelliği. bak ben akrabalarımda cimriyi de gördüm cömerti de. ve eşler de birbirine benziyor. cimri bir adamın eşi de cimri oluyor. zaten ancak öyle anlaşabilirler. bak sana bir örnek vereyim, yıllardır görmediğimiz bir akrabamızın evine misafir olduk bir günlüğüne. annemle ben gittik. akşam yemekten sonra sahilde yürüyelim dediler. çıktık. her yer sıra sıra dondurmacı , çay bahçesi vs. herkes ellerinde dondurma yiyerek geziyor. ve biz bir saat kuru kuru yürüyüp döndük. öyle yadırgadım ki. iki liralık dondurma bile almadılar. kaldı ki karı koca gayet iyi durumdalar, köyde arazileri var vs. işte cimrilik böyle bişey.. yarın bi gün bu adamla evlenceksin, evine misafirlerin gelcek, üç liranın hesabını yapcak bu adam. çok mutsuz olursun. ha bak sen de çok tutumlu bir insansındır, o zaman kafanız hitap eder, hem kısa sürede zengin olursunuz ama işin gerçeği şu ki bir erkek para konusunda eli sıkıysa, sevgisini verme konusunda da aynı şekilde oluyor. kendi her zaman daha ön planda geliyor.

şimdi tatildeymiş. arıyor mu seni sık sık soruyor mu? ilgili mi gerçek anlamda, sevildiğini hissediyor musun? bunlar da çok önemli.

evet çok haklısınız işte tüm bunlar benim kafamı karıştırıyor işin içinden çıkamıyorum.şimdi tatlde e beni arayıp soruyor o konuda problem yok.bana çarşamda günü sende gel dedi arkadaşları var ,ayrı bir oda da kalıcam tabi,başka bir çıakrı falan yok o dayanlış anlaşılmasın ,bende gelemem zor ayarlayabilirsme her açıdan dedim maddi ,manevi dedim ,parayı dert etme ben veririm onu dedi şaşırdım,yok teşekkür eerim dedim bende ,şimdi bi de burdan yakın öle dey,nce de bişi demedi olsun ne olcak gibisinden ,bende ısrar bekliyorum sanırım ,bilemedim .çözemedim ben bu adamı

ayy ben de çözemedim şimdi ya:26: senden 5 lirayı alıyor ama tatile çağırıp parayı dert etme ben veririm diyebiliyor da. usulen demiş de olabilir. gerçekten gelmeni istese ısrar ederdi. yani bunlar benim düşüncelerim tabi.. o zaman tek yapacağın şey biraz daha zaman geçirmek, gözlemlemek ve yakından tanımak. çünkü sen bu insanı henüz tam anlamıyla tanımıyorsun.

Canim adamda bir suç yok sadece düz biri cimri degil.sen bu konuda sureklî ben vereyim odeyeyim diyosun aliştiriyosun o da diyor ki karakteri bu heralde.sen bundan sonra para konusu açma onun yaninda bence

yok yaa usulen dedi bence ,ben gelemeyeceğim dedim .neden dedi evdeki hesap çarşıya uymadı dedim ,bişey demedi tamam dedi ,ben zaten giderim dert etme hallederiz vs yok .yemnle zaten ödetmem ama işte usulen demiş bence

Canim adamda bir suç yok sadece düz biri cimri degil.sen bu konuda sureklî ben vereyim odeyeyim diyosun aliştiriyosun o da diyor ki karakteri bu heralde.sen bundan sonra para konusu açma onun yaninda bence

yok bundan sonra görüştüğümüzde para işlerine karışmıcam bakalım ne yapacak

yok yaa usulen dedi bence ,ben gelemeyeceğim dedim .neden dedi evdeki hesap çarşıya uymadı dedim ,bişey demedi tamam dedi ,ben zaten giderim dert etme hallederiz vs yok .yemnle zaten ödetmem ama işte usulen demiş bence

ben şimdi kendimi erkek olarak düşünüyorum da, sevdiğim kadınla tatil yapma imkanım olcak, o sırf maddiyat yüzünden gelemicek ve ben seyirci kalcam. imkansız gibi bişey. demiş olmak için demiş, çok belli. inşallah zamanla biraz farkındalık kazanır diycem ama değişceğini sanmıyorum

kesinlikle,uzatmayacağım çok ama gidiyorum yanına karar verdim yer de ayırttırdım,gidince 10 lirayı a vericem bakalım ne yapacak ,bu 2 günlük süreç bizi gidişatımızı belirleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…