inşallah ,çok teşekkür ediyorummolsun olsun siz hep birlikte olursunuz :)
inşallah çoooook güzel olurrr..:)
bende seni çok sevdimm :)) çok heyecanlıyım uyku tutmuyor,teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ,sizinle paylaşmak içinde sabırsızlanıyor olacağım olanları,dua edin bana
neler oldu :))inşallah ,çok teşekkür ediyorumm
evet cimri değil ama fazla tutumlu bu kesin,biriktirip torunlarıma bakacağım kafasında değilim malesefcanım güzel kardeşim bu adamla evlenirsen evin olur hatta evlerin olur araban olur ama huzurun olmaz çünkü erkek arkadaşın cimri değilse bile fazla tutumlu ben yaşadığım ana bakarım yiyip içmedikten sonra ne yapayım parayı kafasındaysan zorlanırsın yok bende biriktirip torunlara bırakıcam dersen tam aradığın adam diyebilirim..iyi düşün erkek ince düşüncesini burda belli eder o ödemeyi teklif etsin sen gerekli yerde durdurursun doğru erkek modeli budur
canımm anca gelebildim yazdım durumları
canım yaa 1 gün uzatım tatili anca yazabildim
ayy cimri değil o zaman wigi :))kızlar merhabaa,anca yazabildim(tatilimi 1 gün daha uzattım.hemen anlatayım olanları size,çok yakın arkadaşı da vardı yanımızda ve bana hiç hesap ödettirmedi ve şiddetle karşı çıktı misafirliğini bil dedi,çok hoşuma gitti,bir problem yoktu.bende ödemek konusunda geri durmadım hiç .ona ragmen ödetmedi.ve bu sebeple ona on lirayı teklif edemedim utandım haksızlık mı yapıyorum çocuğa diye,ancak çok detay olacak ama dönüş yolunda mola verdik ,arkadaşı lavobaya gitti ,biz yemek alıyorduk orda geri durdu ben ödedim ,acaba arkadaşı varken mi öle davrnadı bilmem tabi,ama daha önce hiç böle görmemiştim onu.sonra otele bıraktılar beni son akşam eve gittiler olar arkadaşıyla bana mesaj yazdı anneme senden bahsettim seninle ciddi düşündğümü söyledim ve eğer istersen sende annem eylül de istanbul a egelecek seni onunla tanıştırmak istiyorum dedi.bende tamam dedim .öncesinde de zaten o akşam sen bana bir lütufun seni geleceğimde görmek isityorum dedi .eve gidince de bu mesajı attı ama ben emin değilim hala kızlar,ve şunu gördüm biz ordan ayrıldıktan sonra annesi bunu aradı geziye gidecekmiş parası kalmamış ve para istedi o da tamam anne yatırım hesabına dedi.bu arada babası ve annesi boşanmış ,annesinin emekli maaşı var
evet canım genel olarak güzel bir tatildi ,hesap hiçbir yerde ödemedim hiçç hem de,evlilik teklifi demeyelim ama :) evlenmek istediğini söyledi üstüne üstelikk :) nasıl birden böle oldu şaşırdım,sordum seni aslında senin tahmin ettiğindne daha çok seviyorum ,senden çok eminim ve sana çok güveniyorum dedi ,evet nakit kalmamış olabilir çok takılmadım onaayy cimri değil o zaman wigi :))
nakti kalmamıştır belki o an ama bence hiç cimri değil:)
annesine yardım etmesi güzel bence, senden ona bahsetmesi falan çok hoş.
ee genel olarak güzel bir tatildi yani öyle değil mii:)))
ay yerim sizi:)evet canım genel olarak güzel bir tatildi ,hesap hiçbir yerde ödemedim hiçç hem de,evlilik teklifi demeyelim ama :) evlenmek istediğini söyledi üstüne üstelikk :) nasıl birden böle oldu şaşırdım,sordum seni aslında senin tahmin ettiğindne daha çok seviyorum ,senden çok eminim ve sana çok güveniyorum dedi ,evet nakit kalmamış olabilir çok takılmadım ona
canım benim çok teşekkü ederim inş hepimiz mutlu olalım ,hayırlısı ise olsun hep böyle dua ediyorum,bakalım annesiyle de tanışayım daha oturur birşeyleray yerim sizi:)
mutlu olun <3
Arkadaşlar merhaba,
Sıkıntım şu:erkek arkadaşım mühendis ben ise öğretmenim ,ikimizinde kendimize göre geliri var ama bir araya geldiğimizde hesap ödemesi konusunda kafam karışıyor.rahat olamıyorum.Kesinlike erkek ödesin mantığında olan birisi değilim ancak bazı durumlarda da bana müdahale etmesini hayır olmaz demesini istiyorum .Kendisi 5 saatlik bir mesafeden beni görmek için geldi ,otel de kaldı,arabasıyla gezdik vs vs bende buna karşın yeri geldi yemek parasını ödedim ,kahveleri ısmarladım vs ama yine de neden blmiyorum hesap öderken isteksizmiş gibi geliyor.Gözüme çarpan durum şu oldu,onu ilk defa 2 tane arkadaşımla tanıştırdım,arkadaşlarımda çiftti bu arada .neyse çay içtik kalkarken biz kız arkadaşımla ,erkeklerin önüne geçmek için yeltenmedik ödemeye ama benimki de yeltenmedi hiç gitti arkadaşım ödedi hesabı ,o bizimle bekledi,orda bozuldum,arkadaşalrıma karşı mahcup olduğumu hissettim.sonra ordan kalktık başka yere gittik,kalkmamıza yakın artık yine ödemeye yeltenmez kaygısıyla tuvalete gitme bahanesiyle hesabı ödeyerek masaya döndüm.kalktık ee hesap falan dedi bende den ödedim dedim neden böle bişi yaptın bile demedi. normal onun için sanki.ama buna karşın şu da var ben lavobaya gttğimde ben yokken hesabı ödediği de oldu.ve yine buna karşın bi müzeye gittik on lira vericez giriş için bende 5 lira çıktı ,o ödüyordu yine de ona 5 lirayı verdim aldı o an,ödeme yaptıktan sonra al parayı dedi uzattı yok yaa olur mu kalsın dedim koydu cebine ,ben anlayamadım bana cimri değil mi kafam çok karıştı kızlar ,düşüncelerinizi merak ediyorum.ben mi abarttım acaba ?bu yüzden sanki soğumuş gibi hissediyorum kendimi ama abarttım mı acaba diyorum fikirlerinize iihtiyacım var
teşekkür ediyorum yorumunuz için,peki onun yanına gittiğimde hiç ödetmemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?acaba arkadaşı var diye mi öyle miydi bilemedim,emin değilim bende şu an, annesiyle de tanışayım bakıcam duruma göre ,iyi düşünüp doğru bir karar vermek istiyorumcanım ılıskının ılk baslarında sana bırsey yapmayacakta ne zaman yapacak ?
sen bı bayansın tabı kı yerı gelır kadın oder.ama senı gormek ıcın geldı .. kabul mısafır o sehırde.
ama erkek bız erkeklerı koruyup kollayan ınce hesap pesınde kosmaz beklentısıyle yola cıkıp en fazla 20 lıra tutan hesaptan kacınca kıme dustum oluyo
sen boyle alıstırmıssın ne de olsa odersın ..
ve ısı gucu bellı bır adam senın bes lırana mınnet edıp cebe atmamalı bunu kar bellememelıydı
bence kendın gıbı bırını bul bes on lıra onemlı olmayan
uce bese bakmayan .. ıyı dusun derım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?