ben ilişkide çok fazla hesap kitap yapan insanları sevmiyorum.yni mezun değil 7 yıldır aynı yerde çalışıyor iyi para kazandığnı biliyorum kendisi söyledi ,askerliğini yapmış ve iyi bir firmada çalışıyor. hesapçı olduğunu düşünüyorum hele şu son yazışmadan sonra kaldım öyle
evet farkındayım herşeyin ,elimden geleni yapıyorum kendimce,ama en son dünkü marmaray metro muhabbeti üstüne iyi gelmedi hiç,annesiyle de tanışmayacağım sanırım şu anki düşüncem o,yada akşam konuşacağım işten çıktığında bilmiyorumkonuyu en başından beri okuyorum ama sonunda dayanamayıp yorum yapayım dedim. bile bile lades deme arkadaşım. bu adamla birlikte olursan herşeyin hep eksik kalacak yarım kalacak duyacağın ensık duyayağın söz ise bu masrafa gerek yok bu kadar para harcamaya gerek yok vs olacak. tatil olayında ise belliki dışarıdaki insanların yanında kendini farklı gösteriyor. düşünceli ne duyarlı bir insan gibi. sen aslında herşeyin farkındasın ve uzatmaları oynuyorsun... o değişmeyecek sen ya onu kabulleneceksin ya da uzatmadan ilişkiyi bitireceksin bir an önce kararını ver
bende seviyorum ve böyle hesap kitap işlerinde bulduğum için kendimi çok rahatsızım,okuldan öğretmen arkadaşım tanıştırdı ,onun erkek arkadaşının iş yerinden arkadaşı,netten değil. daha önceden 1.5 ay çıkmıştık .sonra mayıs ayında barıştık ,ilk başlarda böyleyse ileride nasıl olur diye düşünmeden edemiyor insanben ilişkide çok fazla hesap kitap yapan insanları sevmiyorum.
harcadığı parayı düşünmekten bana samimi gelmiyorlar.
ne kadar zamandır birliktesiniz?
ve nasıl tanıştınız? netten falan mı?
ilşkinin oturcak bir tarafı kalmadı ki evlilik düşünüyoruz ,eylül ayında annesi ile tanıştıracaktı beni,insan evlenmeyi düşündüğü kişiye böyle der mi hiçç bilmedimYani dedigi dogru cok masrafli olur da bunu belirtmesi cok yanlis..
Erkek dedigin sen hele yanima gel gerisine karisma diye sahiplenmesi lazım hesap kitap isleri gercekten insani sogutabiliyor
Iliskiniz cok mu yeni?
Hani nebilim ilişki oturdukça ciddileştikçe daha mı sahiplenir ilerde bilemedim ki ne diyiim
kızlarr size dun aramızda erkek arkadaşımla geçen yazışmayı anlatacağım ,içim çok çürüdüist da aramızda bir saat mesafe var ,o anadolu yakasında oturyor ,ben avrupa yakasında,arabasıyla gelip gidiyordu yanıma ,bende gititm vapurla daha önce vs. sonra cuma günleri gelir misin yanıma dedi .bende neden gelmeyeyim gelirim tabi dedim.dedi ki guzel olur servis ile gelirsin belki dedi(bizim okulun servisleri var karşıya giden)tamam dedim peki ya dönüş dedim,çünkü saat 9 u çeyrek geçe vapur var bir daha yok ve geç saatte de kendim dönemem .verdiği cevap şu aynen yazıyorum kızlar nu hiç düşünmedim,ben bırakabilirim ama herseferinde çok külfetli olabilir.metro artı marmarayla evine ulaşım çok zor olmasa gerek ,metroya kadar bırakabilirm ,tabi bende bırakabilirm gerektiğinde yazmış .böyle kaldım okuyunca dedim ki bende arada gelicem zaten hep gelmeyeceğim dedim .hemen anladı şöyle yazdı:ben bırakırım seni evine seni yolalrda helak ettirirmiyim ,bend ededim kibunu başta demen çok zor değildi,bende senin kadar duşunup ,beni bırakmanı istemem çareler ararım zaten ,neden öyle dedin anlamadım yazdım. cevap şu:ben sadece bir an mesafe problemini nasıl en aza indiririz diye duşundum,aklımdan ilk ne geçiyorsa paylaşıyorum dedi samimiyetten.bende dedim ki:benim kız arkadaşım bana öyle dese ,hiç düşünmeden ben seni bırakırım derdim ,ki ben bıraktıracak değilim zaten,başka yl bulurum,eziyetini benzin paranı herşeyini düşünürüm,ama iknci dediğini ilk başta demen gönül alma acısından beni dada çok mutlu ederdi yazdım o da dedi ki benim materyalist biri olmadığımı bildiğine inanıyorum ,öyle hissettim kendimi dedi neyse dedim uzatmayalım.sonra yok seni seviyorum şöle böle bir sürü yazdı bişi demedim
kızlar bilemiyorum bu nasıl bir cevaptır,nasıl centilmenliktir ,inanın çözemedim
ne kadr sürede düşündünüz bunu?ilşkinin oturcak bir tarafı kalmadı ki evlilik düşünüyoruz ,eylül ayında annesi ile tanıştıracaktı beni,insan evlenmeyi düşündüğü kişiye böyle der mi hiçç bilmedim
yok cevabını vermekten kaçmıyorum ,gözden kaçırmışım sanırım.ne kadar sürede düşündüm derken ilk tanıştığımızdan beri düşündüm ,sonrasında daha belirginleşti.haklısnız evlilik düşünmke değildir ilkşkinn oturması daha yeni bir ilişki diyebilirizne kadr sürede düşündünüz bunu?
bunun cevabını vermekten kaçar gibisin?
ilişkinin oturması demek hemen evlilik düşünmek demek değildir.
içime çok dert oluyor gerçekten,huzursuzum,hele şu metro marmaray olayınd averdiği cevaba ,külfet demesine takıldım çok fena,zaten yazdı şimdi bana kızgınmısın beni yanlış anladın diye ,akşam konuşalım dedim tamam dedi ,konuşacağım akşamDuruma sinirlenmekte haklısın adam yol parasını dahi düşünüyor ne gıcık bişey!
Yani eğer aranızda bunun dışında bir problem yoksa sevdiğinizi sevildiğinizi düşünüyorsan bu konuya çok takılma , yani ağzından çıkan her lafı düşünecek kadar takılma en azından.
Ama çok çok içine dert oluyosa (ki haklısın) otur konuş bence ne kaybedersin ki?
Yanına geliceğim zaman dönüş yolumun parasını dahi düşünüyosun bazen ve ben çok rahatsız oluyorum de ...
Ben zaten senden ekstra bişey istemiyorum ama aramızda bunun lafı olabiliyo demek ki diye düşünüp rahatsız oluyorum Bazen bir hesap ödeme anında bile geriliyorum de ...
Gözündeki bu izdenimi yok etmek için uğraşır da bu huyunu yener umarım..
Evet bendede aynı izlenim oluştu nedense..ne kadr sürede düşündünüz bunu?
bunun cevabını vermekten kaçar gibisin?
ilişkinin oturması demek hemen evlilik düşünmek demek değildir.
O hesap kitap derdinde, hiç yanlış anlamamışsınız. Materyalist değilim demiş ama aynen öyle. Dikkatli olun bence.içime çok dert oluyor gerçekten,huzursuzum,hele şu metro marmaray olayınd averdiği cevaba ,külfet demesine takıldım çok fena,zaten yazdı şimdi bana kızgınmısın beni yanlış anladın diye ,akşam konuşalım dedim tamam dedi ,konuşacağım akşam
nasıl içime sıkıntı geldi tekrardan anlatmam ,tatilde birzda olsun atmıştım sıkıntımı yine başladı .evet nasıl konuşacağımı bilmiyordum şimdi konuşabilirm ama sıkıntı olmaz akşama konuşalım dedim bakalım konuşacağız.mesaj atıp duruyor bu arada seni seviyorum beni yanlış anladın vs diye ama kaybetme korkusuyla yapıyor gibi geliyorBence bildiğin hesapçı. Eşimle sevgiliyken ilk zamanlar rahatsz olduğumdan ben de ödemek isterdim ve kesinlikle izin vermezdi. Şimdi bile bilirim cebinde az harçlığı kalmıştır bende vardır yine de müsaade etmez. Bu sahiplenmektir, kimin gururunu okşamaz ki.
Anladığım kadarıyla sen de onun tam tersisin cömertsin. Çok sorun yaşarsın arkadaşım iyi tart. Nasıl içinde tutuyosun anlamadım. Ben olsam şimdiye 10 kere açık açık konuşmuştum. Hem başlarda nasıl konuşucam ne diycem diyordun. İşte, son yazışmalar yolunu da açmış o yoldan yürü konuş. Çok ta zamana bırakma sonra alışkanlıklar artar bırakması zorlaşır.
içime çok dert oluyor gerçekten,huzursuzum,hele şu metro marmaray olayınd averdiği cevaba ,külfet demesine takıldım çok fena,zaten yazdı şimdi bana kızgınmısın beni yanlış anladın diye ,akşam konuşalım dedim tamam dedi ,konuşacağım akşam
O hesap kitap derdinde, hiç yanlış anlamamışsınız. Materyalist değilim demiş ama aynen öyle. Dikkatli olun bence.[/QUOTE
( nasıl üzgünüm anlatamam,akşama konuşacağım ve sanırım sonu yok gözüküyor içim çok çürüdü ,neler diyecek merak ediyorum
evet anlar,dinler ,mesajlar atıp duruyor çiçek rsimleri yolluyor ,seni seviyorum diyor ama ufacık görmezden geldiğimiz şeyler ileride bizi mutsuzlğa sürükler mi bilemiyorumYani haklısın canım, ama bi yandan da bak aklına takılmış umursamaz değil demek ki. Sen bu konuya kırıldığını belli ettiğinde hemen ilgilenmiş vs bu da güzel bişey. Yani seviyorsan pire için yorgan yakma, konuş. Anlayabileceğini düşündürdü bana ilgilenmesi.
evet çok fazla bir süre değil tabi,aaa çok teşekkür ederim o konuya bakacağım ,sağolun tavsiyeniz içinEvet bendede aynı izlenim oluştu nedense..
Net bir cevap gelmedi ama size yazılan cevaptan anladığım kadarıyla
1.5 ay önceden şimdide mayıs ayından itibaren barışma olmuş
toplasak aşağa yukarı 5-5.5 ay oluyor... çoookk az bana göre...
Birde konu sahibi arkadaşım bdv de yeni bir konu var ilk sayfalarda olması lazım
"Kocama blöf yapmaya başladım" dye başlık atılmışş.. nedense sonrasında o arkadaşın yaşadıklarını yaşayabilirsin gibi geldi.. bi bak istersen
bende onu düşünüyorum daha şimdiden böyleyse sonra nasıl olur ,görgü işte bende tam bunu demek istiyorum,bende tanıyorum işte bu süreçte ,değer mi değmez mi tartışılır ama olumsuz yönde düşüncem ve çok üzgünüm böyle olduğu için,aradım şimdi şu an işyerindesin takılma dedim akşama konuşuruz dedim çünkü mesaj atıyor ,tamam dediDaha şimdiden bunların hesabını yapan adam inanın herşeyin hevesini kaçırır. Para sıkıntısı olsa bile insan bunu bu şekilde dile getirmez. Görgüdür bu. Hayatınıza girebilecek insanların önünü tıkamaya değer mi bu adam, siz tanıyorsunuz daha iyi bilirsiniz tabi.
Herşeyin hayırlısı, bu halini görmeniz de iyi olmuş. İnanın arada evlilik falan olmadan görmek daha iyi. Aklı başında bir insansınız, para herşey değil. Olmayınca da olmaz evet ama cimrilik en sevmediğim şeylerden. Ayağımı yorganıma göre uzatırım ama para değil mi, iki günlük dünyada hele hele varken kısılmasına karşıyım.bende onu düşünüyorum daha şimdiden böyleyse sonra nasıl olur ,görgü işte bende tam bunu demek istiyorum,bende tanıyorum işte bu süreçte ,değer mi değmez mi tartışılır ama olumsuz yönde düşüncem ve çok üzgünüm böyle olduğu için,aradım şimdi şu an işyerindesin takılma dedim akşama konuşuruz dedim çünkü mesaj atıyor ,tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?