Seni denemek için böyle davranmış olabilir. İlişkinin başlarında iseniz tavrı hoşuma gitmedi, ama epey yakınlaşmış iseniz ve epey zaman geçmişse normal sayılabilir. Benim ex nişanlım çıkarken bu konularda acayip verici davranırdı ki kızardım ona "ben de öderim ne olacak" aramızda lafı mı olur derdim. Ama iş ciddiye binince evlilik için her şeyi benim üzerime yıktı. Ben deli gibi gerekli olan şeyleri almak için uğraşırken, hiçbir şey için "şunu da ben alırım" demedi, ayrılınca da benim için yaptığı tüm masrafları tek tek hesaplayıp bana adisyon verdi :) Ödedim gitti. Ayrıldıktan bir hafta sonra yalvar yakar barışalım dedi. E bulmuş tak deyince para veren hatunu bırakmak ister mi
Zaten bir yığın sevmediğim huyuna katlanıyordum, ama para işi çok kötü. Yıllardır şükrediyorum ayrıldığıma.
Burada evliyken çalıştığı halde para için ezilen onlarca kadın hikayesi okudum, üzücü, dikkatli olmak gerek.Daha yakından daha uzun süre tanıyarak ver kararını.
Bir de "Seni geleceğimde görmek istiyorum" ne arkadaşım. Sanki paşam lütfetmiş, ona layık olduğuna karar vermiş gibi bir teklif olmuş. Asıl sen onun sana layık olduğuna karar ver.
Daha önce de dediğim gibi seni deniyor olabilir, sen de onu dene. Umarım hepsi boş kuruntumuzdur, hakkında hayırlısı olsun, çok mutlu ol inşallah.

Burada evliyken çalıştığı halde para için ezilen onlarca kadın hikayesi okudum, üzücü, dikkatli olmak gerek.Daha yakından daha uzun süre tanıyarak ver kararını.
Bir de "Seni geleceğimde görmek istiyorum" ne arkadaşım. Sanki paşam lütfetmiş, ona layık olduğuna karar vermiş gibi bir teklif olmuş. Asıl sen onun sana layık olduğuna karar ver.
Daha önce de dediğim gibi seni deniyor olabilir, sen de onu dene. Umarım hepsi boş kuruntumuzdur, hakkında hayırlısı olsun, çok mutlu ol inşallah.