- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Yok yok ne gazı o kadar mevzu var eşyayı fln hiç takmıyorum da bu lafı nasıl cevapsiz biraktım diye yiyorum kendimi ama sonra düşününce söylesem nolacak anlayacak ya da utanmayack ki boşuna nefes israfıGaz vermek gibi olmasın ama verdiği şeyin değersizliğinin öyle farkında ki "çocuğa ver" diyor. Düşündükçe ben deliriyorum. Bu adam kendini dünyanın en uyanığı sanıyor galiba
Ya ben sadece eşya ikinci ek alalim kismi icin yaptim bu yorumu.. sadece bundan cimri diyemezsin anlaminda ama sonraki mesajlarini okuyunca hak verdim sana yaniAy valla mantik arayamıyorum inanın dümdüz cimri memurlukla hiç alakası yok
Umarım güzel insanlar çıkar karşınızaValla inanmazsn belki ama dün çıkmiştm verdim
Benzin almasıni salık ver bence giderayak kalp krizi geçirir..En masrafsız şekilde halleder ilaç olmaz pahalı kurşun da bi para tabi en ucuzu yine ip fln galibabu arada yanlis anlaşlmasın basite almiyorum abartili duygusuz bi cümle ondan guluyorum
Ay cok sağolun sizinde insallahUmarım güzel insanlar çıkar karşınıza
Sizinki denge olmus.. benim esimde ayni.. asiri eli acik.. yeter ki harca de.. ama isin kötü tarafi bende oyleyim.. elimizde avcumuzda bisey kalmiyor.. bir sürü borc yaptık keyfi şeyler hep..Hiç tavsiye etmiyorum. Gerçekten hayattaki en büyük şansım dünyanın en cömert adamıyla evlenmiş olmam. Sayesinde kalp krizi geçirme korkusu yaşamadan dışarda gezip tozup üstüme başıma bişeyler alabiliyorum. Verici olmak, eli açık olmak çok çok güzel tadını çıkarın =)
Olmayın arkadaşım özenmeyin böyle şeylere lütfen amaSizinki denge olmus.. benim esimde ayni.. asiri eli acik.. yeter ki harca de.. ama isin kötü tarafi bende oyleyim.. elimizde avcumuzda bisey kalmiyor.. bir sürü borc yaptık keyfi şeyler hep..
Gercekten biraz cimri olmak istiyorum.. nelere dikkat edersiniz mesela.. gercekten soruyorum nasil cimri olunur1
Ay ikisi de vardı bunda kiskançlik cok degilde cimrilikde kitap yazar tanidiğm kadariyla. Sagolun valla aynen uzak durdum bendeCimri ve kıskanç adamlardan uzak durum bi zahmet
Burada insani ölçülerden bahsediyorum
Aşırılar yorucu ve yıpratıcıdır
Sorayım mi diycem de dalga geçiyo gibi olurCimri ve kıskanç adamlardan uzak durum bi zahmet
Burada insani ölçülerden bahsediyorum
Aşırılar yorucu ve yıpratıcıdır
Oyle bi ihtimal de olabilirdi ne boyutta olabileceğinin sonu yok sagolunBence iyi yapmissin.. savurgan olmasinda yani mutfak ihtiyacini filan kisitlarsa diye korkardim ben..
bunu okumam yetti. çok iyi yapmışsın. cimri insanla hayat geçmez. insallah gönlüne göre birini bulursun canımAy bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
O kadar rahatlatiyor ki böyle yorumlar cok sağolun iyiki varsınızbunu okumam yetti. çok iyi yapmışsın. cimri insanla hayat geçmez. insallah gönlüne göre birini bulursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?