Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Ya zaten aile yadigarı nikahta falan takılır daha 2 aylık ilişki de çıkarıp vermezsin

Ya zaten aile yadigarı nikahta falan takılır daha 2 aylık ilişki de çıkarıp vermezsin
zaten aile yadigarı değilmiş bulmuş bir yerden uyanık.ayrılınca konu sahibi geri vermek istemişş amann sen de kalsınn ver birine bile demişş.anne yadigarı külliyen palavra yanii

sen veya onun alması değil ki mesele beraber kullanacağınız için ikinizin beğendiği eşyaları almak benim annem nişandan önce ev olacak dedi ev olmazsa vermem dedi biz o zaman bile beraber baktık eşim sende gel sonuçta sen kullanacaksın dedi tamam dedik benim beğendiğim ev alındı mesela . aman aman ayrıldığın iyi olmuş şuan böyle cimrilik yapan evlenince gider çoğaldı deyip oturup herşeyin hesabını tutar aynı camdaki kızdaki rafet gibi

İstediğimizi yaptırıyoruz ama kavga, gürültü ile bu da huzurumuzu bozuyor hayır sonunda dediğimize geliyorsun işte niye uğraştırıyorsun oda şansını deniyor her seferinde Yok büyük konuşmuyorum tabi asla demiyorum ama başıma geldiği içinde Allah'ım babam ve babam gibilerden uzak tutsun diyorum hayırlısı olsun hayırlısı değilse cimriyse sorun yok ben evde kalırım Allah'ım diyorum Tabi ki etkiliyor ne kadar millete ne desekte insanın mahçup olduğu umursadığı zamanlar oluyor. Ha babam asla arkadaş veya misafirlere cimrilik yapmaz bu da tuhaf bir huyudur dışarı da yedirir ama 100 tl iste ya da atıyorum alacağı bir ürünün iyisini alması gerekiyor arada 20 40 tl fark var gider en ucuzunu alır sonra onunla sorun yaşarız eşşek gibi pahalısını almak zorunda kalır ama uğraşan biz oluruz Ve biz bu adama bu sene ev yaptırttık düşün neler yaşadığımı asdfghjk

İçinize sinmemişse doğru bi karar vermişsinizdir hiç karamsar olmayın

Ay güldüm ama anlatışınız cok tatlı geldi o yüzden bu arada babanıza şükredin bence benim karşılaştiğm kişi varya mezarci dedikleri cinstendi babaniz yaşanabilir zor olsa da ama bu oyle böyle değil. Eviniz huzurla oturun inşallah ne emekler verdiniz tahmin edebiliyorum

Ayy ne güzel kiskandım maşallah şaka bi yana hakkaten gozunu kapatamıyorsun hayat boyu sonuçta evlilik olayı ki kaldı ki şimdiden hesap kitap yapıyor şu evrede galiba iyi yaptim

Aile yadigârı değildi ki sadece turk dizilerinden replikle süsledi hacdan gelen boncuk kolyeyi . Aile yadiyâri olsa gondereyim dediğimde cocuğa fln ver dedi offf bak yine tepem attı tek tesellim pişman oluşu vallahi

Aile yadigârı değildi ki sadece turk dizilerinden replikle süsledi hacdan gelen boncuk kolyeyi . Aile yadiyâri olsa gondereyim dediğimde cocuğa fln ver dedi offf bak yine tepem attı tek tesellim pişman oluşu vallahi
İlerleme var gibi çocuğa ver demiş geri getir diyebilirdi Allah seni kurtarmış resmen bence birine bir sadaka falan ver.

Zaten memur oldugu icin 2. El alalım demiş olabilir..

Teşekkür ederim Tahmin edebiliyorum çok fazla örneğini gördüm çünkü Valla babamın hayalinde ki ev: iki pencere hatta utanmasa bir pencere bir kapıydı ahahah bizim hayal ettiğimiz olmuşken şu olsun bu olsun diye diye sade ve şık tatlış bir evdi eksikleri olmasıyla birlikte babamı evden sürekli kovarak yaptırdık DD yapmadı mı kovuyoruz geri geliyor atıyorum arka terası özel istedik onu yapmak istemedi tekrar kovduk adfg hem ağlayıp hem gülüyorduk bizi böyle böyle delirtti zaten çok şükür komşudan çok çektik şuan rahatız. Allah sizinde gönlünüze göre hem ev hem de eş nasip eder umarım :)

Amin çok sağolun güzel dilekleriniz için cümlemizin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…