Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Leylayaman16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
563
1.609
43
34
Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce

Hiç içiniz almıyorsa, içinize sinmiyorsa doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Cimri adamla ömür geçmez. Evlenen insanların spot alışverişi yapması tercihine karışamam, saygı duyarım;ama ben kabul etmezdim. Ben de sizinle aynı kararı verirdim. Hakkınızda hayırlısı olmuş.

Ay bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada

Tutumlu olmak güzel. İki tarafın ortak kararıysa spot mağazadan veya internetten ikinci el de alınabilir. Ama belli ki sizin beklentileriniz bu yönde değil. Bunun için de kimse sizi suçlayamaz. En doğru kararı vermişsiniz demek ki. Önünüzdeki maçlara bakın.

Gel alnından öpeceğim =)
Çok doğru yapmışsın tabi ki de. Bak ben cimri bir insanım inan ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen.
Ay kabul ediyorsanız degilsindir bence sen bunu görsen yemeğe sosyal tesise goturdu ya durumu olmasa tmm da yani ne bileyim bari bu süreçte gozumu boya dimi

Ay bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
Herkesin ilişkiden beklentisi farklıdır, olmayacakmış belli. İyi ki uzatmamışsınız veya acabalarla işi başa kadar götüreyim oturur belki diye evlenmemişsiniz.

Ay cok sagolun varken yapmak istememesi kirici. Bitirdikten sonra da herseyi yapacam sensiz yapamiyom fln filan

Hiç tahammül edemem cimri sevgiliye; kadın erkek farketmez bu ayrı ama dikte edilen mevzular daha ayrı. Düğün yok, eşya yok.. benim dediğim olcaklar… ama şuda bi gerçek ; krediyle eşya olayına bende girmem. Ne gerek var borç batağına girmeye?? Öde öde dur. Bi yığın borçla başla evliliğe. Memur maaşı neki bu hayat pahalılığında? Bide sana böyle ayar verip yemeyince pişmanım diye R yapan insanla işin olmasın çizgisi neyse ordan devam etmeli insan; duruma göre şekil almamalı..

Hehh dimi aynen R yapması mesele yani yerrsen resmen enayi yerine koymaya calışmak cok sagolun bu arada harika tespitiniz

Tek sorun cimri olması değil bence. Her şeyden önce sizin fikirlerinize saygı duymuyor, beraber alınması gereken kararları tek başına alıyor. Ayrılarak en iyisini yapmışsınız.
Evet aynen ben para vereceksem benim dedigim olur tarzinda hep ben modunda

Doğru karar. Önce senin kararını almalı. Direkt olarak eşyaları spotcudan alalım demek nedir?
Ben böyle böyle düşünüyorum sen ne düşünüyorsun belki ilk diye istemezsin ama yeni gibiler var görmek istersin belki gidelim mi diye teklif etmeli böyle olcak böyle yapcaz denmez. Doğru karar kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…