- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Ay bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu aradaHiç içiniz almıyorsa, içinize sinmiyorsa doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Cimri adamla ömür geçmez. Evlenen insanların spot alışverişi yapması tercihine karışamam, saygı duyarım;ama ben kabul etmezdim. Ben de sizinle aynı kararı verirdim. Hakkınızda hayırlısı olmuş.
Ay kabul ediyorsanız degilsindir bence sen bunu görsen yemeğe sosyal tesise goturdu ya durumu olmasa tmm da yani ne bileyim bari bu süreçte gozumu boya dimiGel alnından öpeceğim =)
Çok doğru yapmışsın tabi ki de. Bak ben cimri bir insanım inan ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen.
Herkesin ilişkiden beklentisi farklıdır, olmayacakmış belli. İyi ki uzatmamışsınız veya acabalarla işi başa kadar götüreyim oturur belki diye evlenmemişsiniz.Ay bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
Ay cok sagolun varken yapmak istememesi kirici. Bitirdikten sonra da herseyi yapacam sensiz yapamiyom fln filanTutumlu olmak güzel. İki tarafın ortak kararıysa spot mağazadan veya internetten ikinci el de alınabilir. Ama belli ki sizin beklentileriniz bu yönde değil. Bunun için de kimse sizi suçlayamaz. En doğru kararı vermişsiniz demek ki. Önünüzdeki maçlara bakın.
Hiç tahammül edemem cimri sevgiliye; kadın erkek farketmezKızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
İki aylık deneme mi süresiKızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim.
Ay cok sagolun varken yapmak istememesi kirici. Bitirdikten sonra da herseyi yapacam sensiz yapamiyom fln filan
Hehh dimi aynen R yapması mesele yani yerrsen resmen enayi yerine koymaya calışmakHiç tahammül edemem cimri sevgiliye; kadın erkek farketmezbu ayrı ama dikte edilen mevzular daha ayrı. Düğün yok, eşya yok.. benim dediğim olcaklar… ama şuda bi gerçek ; krediyle eşya olayına bende girmem. Ne gerek var borç batağına girmeye?? Öde öde dur. Bi yığın borçla başla evliliğe. Memur maaşı neki bu hayat pahalılığında? Bide sana böyle ayar verip yemeyince pişmanım diye R yapan insanla işin olmasın
Kiz gorucu usulü maalesef erkek tarafi hadi hadi o sureçte hizladirilmiş hali buİki aylık deneme mi süresi
Valla dogru hissettiniz sagolun ay rahatladim iyiki var bu sitedeki guzel insanlarÖnceki konuları bilmiyorum ama sanki farklı dünyaların insanlarısınız gibi hissettim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet aynen ben para vereceksem benim dedigim olur tarzinda hep ben modundaTek sorun cimri olması değil bence. Her şeyden önce sizin fikirlerinize saygı duymuyor, beraber alınması gereken kararları tek başına alıyor. Ayrılarak en iyisini yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?