- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
Içime serptiğiniz su için cok sağolunCok yakin birini taniyorum hic cekilir dert degil.. illallah ettiriyor esini..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Içime serptiğiniz su için cok sağolunCok yakin birini taniyorum hic cekilir dert degil.. illallah ettiriyor esini..
Valla kusura bakmayın ama öncedenmiş o adetler.Devir ekonomi devri.Her şey olmuş ateş pahası.Yanlış anlamayın ama adam saraydan sultan mı alıyor yani neden bu kadar masraf etsin.Ben çıksamda ailem çıkmaz adetler böyle yanliş ama durum bu
Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Bizimde var böyle bi tanidik 15 kisilik yemege icecek alacak "2 lt aldım doya doya için diye "diyor 1 ltsini kendisi içti bu arada nasıl kafalar bunlarBi arkadaşım vardı babası iş yeri sahibi evine 10 kişi gelen misafire 2 ekmekle giderdi aklıma o geldi demek ki millet böyle böyle zengin oluyo
gene keke un koydu dememiş tövbe allahımmAnaam bu nedir ya.
Tarifte ne yazıyorsa onu koyuyo kadın,kekte mi yapmasın![]()
Kız yani tanıma diycektim dilim şey olmuş2 aylık deneme süresi ne ayol işveren gibiAmaaan şimdi böyle cimrilik yapan ileride evliliği zindan eder sana boşver bacım kurtulmuşsun
Ya cimrilik gerçekten bir hastalık ne kadar para kazandığınla bir ilgisi yok.gene keke un koydu dememiş tövbe allahımm![]()
![]()
Bu parayı yiyip sefasını sürmeyeceksem kenarda durmasının bana ne faydası var.Tutumlu olması anlarımda yumurtayi saymak nedir yahu.Ama benimde bildiğim efsane cinriler varYok artık daha ne kadar kötüsü olabilir dedikçe daha kötü yorumların gelmesi![]()
şaka maka bu insanlar çocuklarının cebine harçlık bile koymuyor kendileri mazoşist anladım bu dünyaya çalışıp sefil gibi yaşamaya köleliğe gelmişler orası belli ama çocuklarına yazıktır ya
Dimi gönlu cimri olunca paylasma yok ya boyle kafalarda saygi duyuyorum ama uzaktanYa cimrilik gerçekten bir hastalık ne kadar para kazandığınla bir ilgisi yok.
Bak camdaki kız dizisindeki Rafet'e adamın şirketi var gramla peynir koyduruyor masaya![]()
Yooo hiç hastalık değil valla, adamına göre muamele. O cimriler kırkından sonra bir fettana varı yoğu kaptırıyorlar.Ya cimrilik gerçekten bir hastalık ne kadar para kazandığınla bir ilgisi yok.
Bak camdaki kız dizisindeki Rafet'e adamın şirketi var gramla peynir koyduruyor masaya![]()
Hem cimri hem geri kafalı demek ki buAdam çalışmanızı istemiyormuş. Cimri olsa tam aksine çalışmanızı isterdi, evlilikte masraflarınızı üstüne almamak için.
ilk aydan da maaş kartını isterdi kadınınAdam çalışmanızı istemiyormuş. Cimri olsa tam aksine çalışmanızı isterdi, evlilikte masraflarınızı üstüne almamak için.
Ay başima gelince ufak bi arastirma yaptimBu parayı yiyip sefasını sürmeyeceksem kenarda durmasının bana ne faydası var.Tutumlu olması anlarımda yumurtayi saymak nedir yahu.Ama benimde bildiğim efsane cinriler var
Kadının parası ile ev döndürür kendi parasını zulalardı, ailesine verirdi, bedavadan hayırlı evlat olurdu, bir şeylerin sahibi olurdu, kendi yapmış gibi de kasılırdı.ilk aydan da maaş kartını isterdi kadının
He sormaHem cimri hem geri kafalı demek ki bu![]()
Ay kabul ediyorsanız degilsindir bence sen bunu görsen yemeğe sosyal tesise goturdu ya durumu olmasa tmm da yani ne bileyim bari bu süreçte gozumu boya dimi![]()
Kiz kiskaniyormuş icimden dedimki beni de paylaşmak istemiyor cimriliğin faydalarıAdam çalışmanızı istemiyormuş. Cimri olsa tam aksine çalışmanızı isterdi, evlilikte masraflarınızı üstüne almamak için.