Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Ben çıksamda ailem çıkmaz adetler böyle yanliş ama durum bu
Valla kusura bakmayın ama öncedenmiş o adetler.Devir ekonomi devri.Her şey olmuş ateş pahası.Yanlış anlamayın ama adam saraydan sultan mı alıyor yani neden bu kadar masraf etsin.
Bu adamla zaten olmazmış o Allah'ın emride,bundan sonraki hayatınıza girecek kişilerlede ailenizin bu adet sevdası yüzünden benzer problemler yaşarsınız gibime geliyor benim.
Hayatınıza girecek kişinin maddi durumunun baya iyi olması lazım sorun olmaması için.

Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce

2 aylık deneme süresi ne ayol işveren gibi 😂 Amaaan şimdi böyle cimrilik yapan ileride evliliği zindan eder sana boşver bacım kurtulmuşsun

Bi arkadaşım vardı babası iş yeri sahibi evine 10 kişi gelen misafire 2 ekmekle giderdi aklıma o geldi demek ki millet böyle böyle zengin oluyo
Bizimde var böyle bi tanidik 15 kisilik yemege icecek alacak "2 lt aldım doya doya için diye "diyor 1 ltsini kendisi içti bu arada nasıl kafalar bunlar 😂

Yok artık daha ne kadar kötüsü olabilir dedikçe daha kötü yorumların gelmesi :KK70: :KK70: şaka maka bu insanlar çocuklarının cebine harçlık bile koymuyor kendileri mazoşist anladım bu dünyaya çalışıp sefil gibi yaşamaya köleliğe gelmişler orası belli ama çocuklarına yazıktır ya
Bu parayı yiyip sefasını sürmeyeceksem kenarda durmasının bana ne faydası var.Tutumlu olması anlarımda yumurtayi saymak nedir yahu.Ama benimde bildiğim efsane cinriler var

Ya cimrilik gerçekten bir hastalık ne kadar para kazandığınla bir ilgisi yok.
Bak camdaki kız dizisindeki Rafet'e adamın şirketi var gramla peynir koyduruyor masaya 😂
Yooo hiç hastalık değil valla, adamına göre muamele. O cimriler kırkından sonra bir fettana varı yoğu kaptırıyorlar.🤣

Bu parayı yiyip sefasını sürmeyeceksem kenarda durmasının bana ne faydası var.Tutumlu olması anlarımda yumurtayi saymak nedir yahu.Ama benimde bildiğim efsane cinriler var
Ay başima gelince ufak bi arastirma yaptim 😂 hani şu ajanda kalem fln basılır ya şirketlerin adam onu götürmüş sevgilisine bi an şükrettim ama tabi kısa sürdü "deneme süresi " daha neler gorecekti belki bu gözler 😂

ilk aydan da maaş kartını isterdi kadının
Kadının parası ile ev döndürür kendi parasını zulalardı, ailesine verirdi, bedavadan hayırlı evlat olurdu, bir şeylerin sahibi olurdu, kendi yapmış gibi de kasılırdı.

Ay kabul ediyorsanız degilsindir bence sen bunu görsen yemeğe sosyal tesise goturdu ya durumu olmasa tmm da yani ne bileyim bari bu süreçte gozumu boya dimi 😂

Hayır gerçekten cimriyim. Eşim çok sevdiği için tahammül edebiliyor ve ben de ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Bana kalsa ben de her eşyayı 2.el alırdım. Masrafa gerek yok diye eve halı almıyordum 6 senedir, en sonunda geçen ay aldık. Çok aşık değilseniz ve aranızda aşırı bir samimiyet yoksa hiç girişmeyin evlilik işine. Yok biz çok yakınız, cimriliği konusunda eleştirip onu eğitebilirim diyorsanız da gene çook iyi düşünün.

Acaba adamın gırtlağına kadar borcu mu var? Hacdan gelen inci kolye ne ya 😂 bu kadar cimri mi olunur 😵

Back
X