Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Yorumları okudum da. Kadınlar kendi kıymetini bilmedikçe kocalar hiç bilmez valla. Neden hep kadın kendi isteklerinden taviz verecek ki? E salona koltuk alamayacak adam da evlenmesin bir zahmet? Saraydan sultan mı alıyor yazılmış aralarda. Valla ben saraydan gelmedim ama hiçbir keyfimden de ödün vermedim. Yapan gelir, yapamayana kapı orda. İyi yapmışsın konu sahibi boşver.
Canım benim o dediğin mesajı ben yazdım ama sen çok yanlış anlamışsın olayı.
Adam sonuçta saraydan sultan almıyor neden her şeyi tek başına yüklensin,düğünü kendisi yapsın,eşyaları kendisi alsın dedim.
Hayat müşterek ya hani.
İsteklerimizden taviz vermeyelim ama isteklerinde makul olması lazım.
Sırf keyfimden dolayı Çırağan Sarayında düğün istiyim o zaman,adam da olmaz diyince de iyi kapı orada diyim.İyiymiş valla.
Adamlar yolunacak kaz mı yolalım sürekli?
Ben evlilikte her şeyin eşit olması taraftarıyım.
Sırf erkek diye her şeyi tek tarafa yüklemek bana adil gelmiyor.

adam şanslı ayol öyle deme.halı fiyatlarını geçtim onları yıkatma masrafı ne kadar ağırlaştı haberin var mı?her eve lazım böyle bir kadın bence bu devirde :KK45:
Herşey bir dengede güzel bence. 6 yıl halısız ev mi olur😃 hayır yani napcaksın parayı öbür tarafa mı götüreceksin. Birikimde lazım ama ben bişy de gözüm kalsın da istemem. Yarın yaşayacağımızın garantisi yok.

Mesela ne derece cimrilik.Misafir ağırlar misiniz?

Evet, çok da severiz. Genelde yatılı misafirimiz eksik olmaz. Ama elim bi türlü kombinin düğmesine gitmiyor mesela. Yüreğime iniyor faturaları görünce =) Eskiden üstüme başıma bir şey almazdım. Ruhum fakirdi anlatabiliyor muyum, çocukluktan kalma alışkanlıklar.. Aşırı cimri bir babayla büyüdüm anlatsam gözünüz açık kalır. Babamın cimrilik seviyesi patolojik boyutta. Bende de hep para harcamaktan korkma, borçtan korkma durumu var.. Eşimle tanışınca çoğu alışkanlığımı yıktım tabi.. Para harcama konusunda eşime uyum sağlamaya çalışıyorum. İç sesimle savaşıyorum. Ama bazen elimde olmuyor, gene de kendimi kabul edip değiştirmeye çalışıyorum.

Önümüzdeki birkaç saat lokma kuyruğuna güleceğim sanırım:KK70::KK70: Yıllar evvel Manisa dan geçerken 1-2 saat duraklamıştık. Bir arabadan lokma dağıtıyorlar ama ben ilk defa gördüğüm için anlamıyorum tabi ne olduğunu. Bir amca bana da getirmişti ve ben ısrarla parasını ödemeye çalışmıştım:KK70:

Önümüzdeki birkaç saat lokma kuyruğuna güleceğim sanırım:KK70::KK70: Yıllar evvel Manisa dan geçerken 1-2 saat duraklamıştık. Bir arabadan lokma dağıtıyorlar ama ben ilk deda gördüğüm için anlamıyorum tabi ne olduğunu. Bir amca bana da getirmişti ve ben ısrarla parasını ödemeye çalışmıştım:KK70:
Buna bir şey diyemem ama bedava lokma dağıtılsa bende girerim ne var ki?
Bazen cuma çıkışlarında dağıtılıyo pidedir,tatlıdır falan ben seviyorum ya :D

Buna bir şey diyemem ama bedava lokma dağıtılsa bende girerim ne var ki?
Bazen cuma çıkışlarında dağıtılıyo pidedir,tatlıdır falan ben seviyorum ya :KK70:
Hoş bir ayrıntı bence de ama ne bileyim görücü usulü tanıştırılmışsın ve ikinci buluşman. Bedava tatlıya da çökmek komik değil mi:KK70: Hani sevgili olursun birbirinin yanında çok rahatsındır artık, o zaman her şey mübah ama buna çok güldüm ben:KK70:

Canım benim o dediğin mesajı ben yazdım ama sen çok yanlış anlamışsın olayı.
Adam sonuçta saraydan sultan almıyor neden her şeyi tek başına yüklensin,düğünü kendisi yapsın,eşyaları kendisi alsın dedim.
Hayat müşterek ya hani.
İsteklerimizden taviz vermeyelim ama isteklerinde makul olması lazım.
Sırf keyfimden dolayı Çırağan Sarayında düğün istiyim o zaman,adam da olmaz diyince de iyi kapı orada diyim.İyiymiş valla.
Adamlar yolunacak kaz mı yolalım sürekli?
Ben evlilikte her şeyin eşit olması taraftarıyım.
Sırf erkek diye her şeyi tek tarafa yüklemek bana adil gelmiyor.
Eğer sevgilinle evleniyorsan ve gelir gider dengeniz eşit seviyede ise dediklernin bir kısmı kabul edilebilir ama bu kadın gidip görücü usulü tanışmış, mantık evliliği aşk yok sevgi yok. Eee aşk yok, sevgi yok, düğün yok, eşyalar yok. Bu tarz evlilikler standarttır gelişi geleceği gideceği bellidir. Ha ben düğün yapmam eşyalar 2.el olsun diyen sevgilimle de evlenmezdim o ayrı. Dediklerime saygı duymayan, fikrimi sormayan bir insan benim eşim olamaz kimsenin de olmamalı bence bu adamlar çoğalmamalı. Zaten adam anlayışlıysa kadın da isteklerini adama göre makul seviyelerde tutar ya da sırtlanır beraber hallederler. İyi günde kötü günde diye çıkıyoruz zaten yola

Herşey bir dengede güzel bence. 6 yıl halısız ev mi olur😃 hayır yani napcaksın parayı öbür tarafa mı götüreceksin. Birikimde lazım ama ben bişy de gözüm kalsın da istemem. Yarın yaşayacağımızın garantisi yok.
evin nasıl olduğuna da bağlı yazlık yerdeyse altında da daire yoksa halısız daha iyi mesela.evinde 3 5 eşya anca olan ama durmadan gezip tozan bir karıkoca tanıdığım var

Hoş bir ayrıntı bence de ama ne bileyim görücü usulü tanıştırılmışsın ve ikinci buluşman. Bedava tatlıya da çökmek komik değil mi:KK70: Hani sevgili olursun birbirinin yanında çok rahatsındır artık, o zaman her şey mübah ama buna çok güldüm ben:KK70:
Ben anlamadım ki adam kızı buluşmaya lokma kuyruğuna mı götürmüş?
Yok canım ne alaka tabiki olmaz.
Ben kendi açımdan yorumladım olayı.
Bedava dağıtılan lokmaları seviyorum diye :D

Eğer sevgilinle evleniyorsan ve gelir gider dengeniz eşit seviyede ise dediklernin bir kısmı kabul edilebilir ama bu kadın gidip görücü usulü tanışmış, mantık evliliği aşk yok sevgi yok. Eee aşk yok, sevgi yok, düğün yok, eşyalar yok. Bu tarz evlilikler standarttır gelişi geleceği gideceği bellidir. Ha ben düğün yapmam eşyalar 2.el olsun diyen sevgilimle de evlenmezdim o ayrı. Dediklerime saygı duymayan, fikrimi sormayan bir insan benim eşim olamaz kimsenin de olmamalı bence bu adamlar çoğalmamalı. Zaten adam anlayışlıysa kadın da isteklerini adama göre makul seviyelerde tutar ya da sırtlanır beraber hallederler. İyi günde kötü günde diye çıkıyoruz zaten yola
Valla ne guzel anlatmişsiniz beni aynen oylr sevgililik degil kabullenildi bunlar kaldı ki ben nikah dedim dugun istemedim kolaylik olsun diye saadece üc beş eşya e bi erkek onu da alamayacksa valla bence de olmaz o iş

Ben anlamadım ki adam kızı buluşmaya lokma kuyruğuna mı götürmüş?
Yok canım ne alaka tabiki olmaz.
Ben kendi açımdan yorumladım olayı.
Bedava dağıtılan lokmaları seviyorum diye :KK70:
Anladığım kadarıyla tabiki buluşmaya lokma kuyruğuna götürmemiş ama ordan geçerken yihhoo tatlıyı da bedavaya getirdik iki de çay aldık mı tamamdır bu iş moduna geçmiş:KK70::KK70:

Evet, çok da severiz. Genelde yatılı misafirimiz eksik olmaz. Ama elim bi türlü kombinin düğmesine gitmiyor mesela. Yüreğime iniyor faturaları görünce =) Eskiden üstüme başıma bir şey almazdım. Ruhum fakirdi anlatabiliyor muyum, çocukluktan kalma alışkanlıklar.. Aşırı cimri bir babayla büyüdüm anlatsam gözünüz açık kalır. Babamın cimrilik seviyesi patolojik boyutta. Bende de hep para harcamaktan korkma, borçtan korkma durumu var.. Eşimle tanışınca çoğu alışkanlığımı yıktım tabi.. Para harcama konusunda eşime uyum sağlamaya çalışıyorum. İç sesimle savaşıyorum. Ama bazen elimde olmuyor, gene de kendimi kabul edip değiştirmeye çalışıyorum.
Yanlış anlamayın bende ailemin en refah yasadigi yıllara doğmuşum.Esimin kazancı baba evi ile karsilastirinca bende çok zorlandım.Ama artık bir şekilde yaşıyoruz.Ben pek tutumlu olamadım ama bazen keşke biraz idareli olsaydim derim

Back
X