• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Konu sahibi siz bu adamla nesiniz peki? İlişkinizin bir adı var mı? Sevgili vs. Ben bu kısmı tam anlamadım. Sevgili değilseniz beklentinizi yüksek tutmayın diye söylüyorum.
Başlarda iletişimle ilgili bir kaç sorun yaşadığımız için görüşmek istemediğimi ifade ettiğimde, can havliyle kapıma dayanıp özürler dileyip aramızdaki bağın sevgililiğin ötesinde kadersel bir bağ olduğunu söylemişti 😂 sevgiliyiz diyebilirim.

Cimri olduğunu düşünmüyorum.
Daha çok size özen gösterme ihtiyacı hissetmiyor gibi. 42 yaşında, yönetici, kadın dilinden anlayan bir adamın alacağı hediye 1400 liralık fular mıdır, hiç sanmıyorum. İyi tarafından düşünmek isteyen arkadaşları da anlıyorum ancak yinede hatırlatmakta fayda var. Henüz benim için artık çok geç demeyen kardeşlerim ahahag Lütfen artık bir erkeği sadece yaptıkları/yapmadıkları söyledikleri/söylemedikleri üzerinden değerlendirin. İhtimaller üzerinden değil.
Teşekkürler, saygılarımla :)

Konu sahibi son olarak bence de 14Şubat'ı beklemelisiniz. Orada sergileyeceği performansı bu durumla birlikte değerlendirirsin
Bakış açımı netleştiren bir yorum oldu teşekkürler 🙏 Bazen gerçekler çok açıktır. Ben sanırım görmek istemedim 3 aydır.

iş yerinde yan bölümün yöneticisi bir bey var arada sohbet ederiz ortak arkadaşlarımız var 40'ların sonunda yaşı...

bir kız arkadaşı var 50'lerin sonunda görmüş geçirmiş bi kadın.

hiç unutmam bir keresinde evine giderken marketten y da dışardan bir şey istememesinden çok mutlu olduğundan bahsetmişti :D Bu durum onun için ilişkilerinin en büyük avantajıydı
Aile, arkadaşlık ya da karşı cinsle ilişkilerimde hep cömert olduğum ve çevremdeki herkes de öyle olduğu için afalladım bu adam karşısında. Demek ki var böyle küçük hesapların peşinde olan tipler.

+1
Bence de cimri değil de düşüncesiz, özensiz ve beceriksiz.
Eşim çok yeni sevgiliyken pırlanta bileklik almıştı doğumgünümde, ben de onu çok fazla bulmuştum, çok utanmış ve kızmıştım ama şimdi bakıyorum da kişiliği hakkında baya bilgi veren bir davranış imiş bu. Cömert, düşünceli ve özenli biridir sağ olsun.
Sıradan, kullanmadığımı bildiği bir şey alsaydı sanırım ben de rahatsız olurdum ve orada rahatsızlık sebebim maddiyat olmazdı.
Sizin gibi düşünüyorum. Tamamen değerle ilgili bir durum rahatsızlığım ki gelir durumunu belirtme nedenim de imkanları olmasına rağmen sırf almış olmak için bu denli saçma ve kullanmayacağımı bildiği bir şey almış olması.

gelen hediyenin indirim reyonundan kac tlye alindigini bile araştırıp bunu normal goren birine sadece cicek alsaydi eminim ki cok sever, guzel karsilardi.
tamam tamam, yorumumu degistiriyorum;

e o zaman bir 36 sene daha böyle devam et
sen harikasın, mukemmelsin🧿🧿
erkekler zaten kadin soylemese bile herseyi anlamak zorunda. sonucta kadinlar cok kolay canlilar hayir istemem deseler de isterler bunu anlamamak icin salak olmak lazim. hayirsa evettir ama bazen hayirdir. bunu nasil anlamaz? gelirken israrla sormus birsey alma demissin. iyi de almasi gerektigini bilmiyor mu? nasil almaz? agzinla isteyecej degilsin ya🤬 pis cimri!
hic iletisim kurmana, gercekten yapmasini istedigini paylasip ona yardimci olmana gerek yok. kac yasinda erkek sen dile getirmeden anlamasi lazim. anlamiyorsa ayıdır ayril. Erkek severse herseyi en basindan coookk dogru yapar, en ufak yönlendirilmeye ihtiyac duymaz. zaten telapatik yonleri guclu, sevince karsisindaki kadinin beyninin icini görürdü. demek ki sevmiyormus .
isi guzel, size tatli ve nazik olabilir ama cimrinin teki. 2500 lira kazanip nasil 1450 litalik hediye alir, oran orantiya vurursak asgari ucretlinin sevgilisine 170 liralik hediye almasi gibi birsey! boyle dusuncesizlik olamaz.
ayril ve kusursuz mukemmel erkegi bekle🧿
Benim kendimi herhangi bir şekilde ispat etmek gibi bir kaygım yok sevgili ilişki gurusu, maddiyatı hayatı boyunca hiç önemsememiş mükemmel kadın. Evimde özenerek ağırladığım, masraf yaptığım ve değer verdiğim kişiden doğal olarak benim için çok önemli bir gün olan doğum günümde düşünülmüş, özenilmiş bir hediye beklediğim için haksızım evet. Seni anlayamaz tabi bizim gibi ‘ paçoz’ kadınlar maddiyatı hiç önemsemeyen özgür kız 😊 karşımızdaki adamlar da hayvan oldukları için eğitip, ehlileştirmemiz gerekiyor değil mi? Onlar biz demeden nerden anlasın?

Benim kendimi herhangi bir şekilde ispat etmek gibi bir kaygım yok sevgili ilişki gurusu, maddiyatı hayatı boyunca hiç önemsememiş mükemmel kadın. Evimde özenerek ağırladığım, masraf yaptığım ve değer verdiğim kişiden doğal olarak benim için çok önemli bir gün olan doğum günümde düşünülmüş, özenilmiş bir hediye beklediğim için haksızım evet. Seni anlayamaz tabi bizim gibi ‘ paçoz’ kadınlar maddiyatı hiç önemsemeyen özgür kız 😊 karşımızdaki adamlar da hayvan oldukları için eğitip, ehlileştirmemiz gerekiyor değil mi? Onlar biz demeden nerden anlasın?
sana mukemmel erkegi arama yolculugunda basarilar diliyorum sevgili konu sahibi💕
elbette kadinin agzindan çikani degil kalbinden gecirdigini anlayip ona gore davranacak harika bir erkek vardir dünyanın bir kosesinde o da seni ariyordur.
bol sans diliyorum.
daha da yazmayacagim

Bu adam bana cimri degil de ,hediye alma konusunda beceriksiz gibi geldi .Pahalı hediyeler de insanı borclu gibi hissettiriyor .Bir de bu acıdan bakın.Iliskiye yavaş yatırim yapar gibi bir hali var sanki .Bu da 2. Düşüncem oldu ama bu da sıkıntı degil siz de ona uygun adımlar atarsıniz.Ev ortamını cok açıp rahat ettirmeyi pek dogru bulmadim.Hazıra alısmis gibi hava olusmus.Sadece icecekle ağırlayın ya da her zaman yemek ,tatli zahmetli.Bence ayrılmayin ama eşit adımlar atmaya calısin .

Cimrilikten ziyade ince düşünceli biri olmayabilir. Bunu aslında size olan davranışlarından daha iyi anlarsınız. Hediyeler, özel günler konusunda yontulmamış olabilir. İsterse bin kadınla görüşmüş olsun fark etmez.

Benim dikkatimi çeken şey ise bu adam sizin konfor alanıza girmiş. Bu ev buluşmaları sanırım biraz da onun kendisini salmış olmasına neden olmuş olabilir. Hani evlenmiş de sanki bir oh be halleri gelmiş gibi.

İlişkiniz eğer iyi gidiyorsa yerinizde olsam bu konuyu onunla mutlaka konuşurdum. Olayın maddiyat değil, değer olduğunu vurgulayarak. Belki bu konuda bir öğretmene ihtiyacı vardır ve o öğretmen de sizsinizdir.

Beymenden almış 😂 benim evim ofise çok yakın olduğu için, genelde bu şekilde tercih ettim hep. Yani kararsızlığımın sebebi şu açıkçası bahaneler mi sunmalıyım yoksa direkt görüşmek istemediğimi mi söylemeliyim? Genel olarak ilişkiye bakış açımızın değer verme biçimlerimizin farklı olduğunu söyleyerek.
Bu hediye olayı hariç, iyi anlaşıyorsanız bu bitirme nedeni değil bence .. Belki adam farkında değil olayın ?? Bana eski eşim , evlilik teklif edecek sanacakken kalkıp saçma sapan bir hediye almıştı( kutu içinde 10 tane fotomuz ve bir gümüş sanılacak zincir :) ).. ama ben tepkimi belli etmiştim o zaman ..
Bakın iyisiyle kötüsüyle Ondan sonra 5 yıl süren bir evliliğimiz oldu .. Yine bitti mi bitti ama bambaşka olaylardan bitti ve çok güzel anılarımız da oldu ..Önemli olan, hala gençken anılar biriktirebileceğiniz bir insan olsun hayatınızda .. gerisi boş .. ( ister evlenin , ister terk edin , ister yurt dışına taşının )
Not: Evli ve iyi durumda olan bir arkadaşım ona eşi niye guc.i çanta almışta ayakkabısını almamış .. bu çantayı nasıl kombinleyecekmiş diye olay çıkarmıştı… ve onlar hala evli , mutlu, çocuklu :) .

Ya inanılmaz bi konu gerçekten. Birinin aldığı hediyeyi internette bulup fiyatına bakmak? Üstelik bu özel hisler beslediğiniz bi adam. Evde sürekli yemekler yapıp ağırlayacak kadar değer verdiğiniz bi adam? Muhtemelen size nasıl bi hediye alacağını bilememiş. Yani bu, ilişkiniz devam ederse birkaç sene sonra “İlk doğum günümde bana fular almıştın hdhdjdj” diye dalgası geçilebilecek bi konu. Eşim bana ilk doğumumda (doğum günü bile değil bakınız doğum yapmışım) paşabahçeden kase almıştı. Kase: Ben ne alaka? 😅 Değer vermediği için ya da özenmediği için değil, adam hediye almayı bilmiyordu. Şimdi öğrendi mesela. Ben de onun nelerden daha çok hoşlandığını zamanla öğrendim. Ama şu aşamada hediyeyi ucuz bulduğunuzu belli etmeniz çok itici bence. Benim için karşıdakinin bu tavrı ilişki bitirme nedeni olurdu. Ayrıca sürekli maaşının 250 bin olduğunu belirtmeniz de çok tuhaf geldi.

1.400 liralik fularin normal kabul edilmesini anlayamadim gercekten adam asgari ucretle calisan mi? Oyle olsa zaten elinden geleni yapmis deriz.
7 aydir birlikte oldugu sevgilisinin doğum günü kendisi beyaz yakali kadin beyaz yakali herkesin bir standartı var insan utanir boyle bir hediye alip vermeye uzerine dusunmemis bile hediyenin bide cringe bir ton aciklama yok kiyafet bedeni , yok bilmem ne 42 yasinda adam gidip bi kazakta almasin bi zahmet hosuna giden bir parfum secebilirdi en basitinden 🙄

Adam tipik erkek diyip geçemeyeceğim gerçekten bir şeylerle hisseden bir erkek boyle yapmazdi. Bence siz konfor verme kismini artik birakin , eve davet hazirlik kapanis fuckbody seviyesinde bir iliskiye donmus.

sana mukemmel erkegi arama yolculugunda basarilar diliyorum sevgili konu sahibi💕
elbette kadinin agzindan çikani degil kalbinden gecirdigini anlayip ona gore davranacak harika bir erkek vardir dünyanın bir kosesinde o da seni ariyordur.
bol sans diliyorum.
daha da yazmayacagim

gelen hediyenin indirim reyonundan kac tlye alindigini bile araştırıp bunu normal goren birine sadece cicek alsaydi eminim ki cok sever, guzel karsilardi.

erkekler zaten kadin soylemese bile herseyi anlamak zorunda. sonucta kadinlar cok kolay canlilar hayir istemem deseler de isterler bunu anlamamak icin salak olmak lazim. hayirsa evettir ama bazen hayirdir. bunu nasil anlamaz? gelirken israrla sormus birsey alma demissin. iyi de almasi gerektigini bilmiyor mu? nasil almaz? agzinla isteyecej degilsin ya🤬 pis cimri!
hic iletisim kurmana, gercekten yapmasini istedigini paylasip ona yardimci olmana gerek yok. kac yasinda erkek sen dile getirmeden anlamasi lazim. anlamiyorsa ayıdır ayril. Erkek severse herseyi en basindan coookk dogru yapar, en ufak yönlendirilmeye ihtiyac duymaz. zaten telapatik yonleri guclu, sevince karsisindaki kadinin beyninin icini görürdü. demek ki sevmiyormus .
isi guzel, size tatli ve nazik olabilir ama cimrinin teki. 2500 lira kazanip nasil 1450 litalik hediye alir, oran orantiya vurursak asgari ucretlinin sevgilisine 170 liralik hediye almasi gibi birsey! boyle dusuncesizlik olamaz.
Ayyy yazmadan edemicem ne mukemmel
Erkegi yahu konu sahibinin beklentisi sifira yakina dusmus bence , 42 yasinda ki adam gidip kadinin hic bir zaman uzerinde gormedigi bir hediyeyi almis , bu cok dusuncesizce , fular Hermes bile olsa cok ozensiz kaldi ki kadin bisey lazim demek zorunda mi ? Arada bir bir sey lazim mi diye sormus ne diyecek kadin bi tatli mi getir 😳
Ay ben hayatta kimsenin evine elim bos gitmem arada bir cikolata , tatli vs goturmesi beklenmez mi ? Kadin her bulusmaya şaraplar hazirliyor adam biliyor yanina gitsin peynir cesitleri gotursun kadinin sevdigi cikolatalardan alsin biseylerden alsin yani bunlari birlikte oldugu adamdan beklememesi acayip bence ,
Bi zahmet beklesin yani erkeklere bu kadar kolaylik saglamayin ya 🙄
Kendi cocuguma dahi ozel gununde 1.400 liraya hediye almam .

Aynı yerde çalışıyorsunuz, adamın daha önce bir sürü kadınla olduğunu biliyorsunuz. Sizi başkalarının yanında özel hissettirecek hiçbir şey yapmayan, sevgili olup olmadığınız belli olmayan biriyle sürekli evinizde buluşmanız, arkadaşınızla aldığı hediyeyi değer-kıymet konusu etmeniz filan…Buradan asıl maddiyatçı siz görünüyorsunuz. Adamı kafesleme planlarınızın tutup tutmadığını hesaplamaya çalışıyorsunuz. Malesef adam çok deneyimli ve yemiyor. Adamın bir kere değer vermesi için evine gelmesi için yalvarması lazım ki merak uyansın,keşfetmeye çalışsın, kazanmaya filan çalışsın hani. Sen zaten onun yerine kendince fazlasıyla şey yaparken adam neden zahmet etsin ki.

Adam cimri değil diyenler olmuş ama bu bariz cimrilik hiç utanmamış bir de indirimden almış. Parası olmasa kimse laf etmez indirime şuna buna ama o zaman da ucuz bir şey alacaksın bari kadının beğenebileceği bir şey alsaydın deriz. Sorun sadece fiyatı değil yani

Konu sahibi sen de evinde ağırlayıp yedirip içirmeyi bırak artık. Aralarda yaparsın tamam da neden sürekli senin evde buluşuluyor? Belki senin için öylesi konforlu geliyordur ama bari en azından yeme içme konusunda eve geldiğinde dışardan bir şeyler söylenebilir neden bir de hazırlığıyla uğraşıyorsun?

Bu durum direkt ayrılmak için bir neden olmayabilir belki adam kendi düşünemeyen, taleple hareket eden bir tip olabilir bazı erkekler öyle. Bunu anlamak için birkaç kez gelirken bir şey lazım mı diye sorarsa şarabı evden açma ondan iste, hatta o sormadan da iste gelirken şarap alır mısın de. Eve geldiğinde pizzayı ona söylet vs. Böyle ufak ufak dene bakalım tepkisi ne olacak. Yani şuncacık şeylerde de mırın kırın ederse zaten o zaman hiç acıma ayrıl

Aynen adamın aldığı hediye ucuz bulunuyor ama orayı burayı araştırıp fiyat ögrenmekte sorun yok.bir de kimse demiyor ki sen ne almıştın mesela? Çünkü o kadın.

Son düzenleme:
Insan bir tatlı falan götürür. Bu eli g.tunde çıkıp geliyor. Dediğim gibi konu sahibi gidecek diye para harcamak istemiyor bence. Ağzı kapansın diye almış fular, birisi öğretmenler günü mu yazmış ya çok doğru.
Her geldiğinde mi tatlı alsın? Bayramda seyranda mi geliyor sadece bu adam?

Back
X