• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Ben de aynı şeyi söylüyorum kendi isteğini ortaya koyan talep eden daha çok ilgi sevgi görüyor.Kadin hiç istememiş ki hep kendisi emek vermis adamdan gelmeyince de ucuz geldi diyor keske cicek alsaydi diyor.O zaman ne istediğini önceden belli etseydi.Adam 1500 e çiçek alırdı kadın da üzülmezdi bu kadar.
Sana bir dost tavsiyesi vereceğim. Erkeklere ve ilişkilere bakış açın böyle olduğu sürece, asla mutlu olamazsın. Zaten bu bakış açısıyla mutlu olabilseydin, o "sevgilim" dediğin adamın davranışlarında bir değişiklik olurdu. Tam tersi adam seni aldatmış, herkesten saklamış, hiç değer vermemiş. Tamam, bu biraz adamın karakteriyle alakalı. Ama tamamen de değil.
Eğer sen izin vermeseydin bunları yaşamazdın. Mesela, hediye almasa da olur ya da söyleseydi 1500'e çiçek alırdı gibisinden düşüncelerin olmasaydı belki bu adamla değil ama başka bir adamla mutlu olabilirdin. Sevilmek için hiçbir şey talep etmemek gerekmiyor. Yeter ki sevgilim olsun, gitmesin bir yere diye doğum günümde bile ağzımla hediye mi isteyeceğim? Yok artık!

Sana bir dost tavsiyesi vereceğim. Erkeklere ve ilişkilere bakış açın böyle olduğu sürece, asla mutlu olamazsın. Zaten bu bakış açısıyla mutlu olabilseydin, o "sevgilim" dediğin adamın davranışlarında bir değişiklik olurdu. Tam tersi adam seni aldatmış, herkesten saklamış, hiç değer vermemiş. Tamam, bu biraz adamın karakteriyle alakalı. Ama tamamen de değil.
Eğer sen izin vermeseydin bunları yaşamazdın. Mesela, hediye almasa da olur ya da söyleseydi 1500'e çiçek alırdı gibisinden düşüncelerin olmasaydı belki bu adamla değil ama başka bir adamla mutlu olabilirdin. Sevilmek için hiçbir şey talep etmemek gerekmiyor. Yeter ki sevgilim olsun, gitmesin bir yere diye doğum günümde bile ağzımla hediye mi isteyeceğim? Yok artık!
O adam bana hediye almadı tamam ama benim de bana hediye alan arkadaşlarım var.Beğenmediğim hediye alan da oluyor ama değersiz gormuyorum yine de saklıyorum.Doğum gününde hediye isteyen ben değilim ama o adam herkese sipariş veriyordu şunu alın bunu alın kitap almayın da falan.Söyleseydi çiçek alırdı derken direkt olarak isteseydi demiyorum.Çiçekleri çok severim fln deseydi belki adam düşünürdü.Adamın ne hediye alacağını seçemediği belli ama kadının konuşmasından sonra belki onun isteklerine göre daha pahalı hediye alır.

O adam bana hediye almadı tamam ama benim de bana hediye alan arkadaşlarım var.Beğenmediğim hediye alan da oluyor ama değersiz gormuyorum yine de saklıyorum.Doğum gününde hediye isteyen ben değilim ama o adam herkese sipariş veriyordu şunu alın bunu alın kitap almayın da falan.Söyleseydi çiçek alırdı derken direkt olarak isteseydi demiyorum.Çiçekleri çok severim fln deseydi belki adam düşünürdü.Adamın ne hediye alacağını seçemediği belli ama kadının konuşmasından sonra belki onun isteklerine göre daha pahalı hediye alır.
Allah aşkına yazma ya kadın yazmış sana konuma yazma diye.
Konu sahibi konudan kişi engelleme var. İstersen oradan engelle yazamaz

Bana yorum yapmış ona cevap verdim

Sizin koskoca 300 bin tl ne oldu? Hele onu bi anlatın.

Bence güzel olmuş konuşma, görüşmeye devam edin dışarda. Ben sizi sevmediğini düşünmüyorum , ince davranamamış olabilir, ilk defa söylediniz bunu , bundan sonraki davranışları önemli. Güzel olacak bence
Evet ben de böyle düşünüyorum, en azından şans verebilirim bir süre daha. Çünkü samimi şekilde ifade etti kendini ve olgunlukla kabul etti öküzlüğünü 😊

Konu sahibi bence adamdan bir yol olmaz gibi ama yine de dursun bakalım 😁 yani konuşmaları cok samimiyetsiz geldi.
Sanki mağaradan dün çıkmış gibi bahaneleri çok komik. Aile hayatıyla hediyenin, özenin alakası ne yahu. Öküzlük ettim affet deseymiş dümdüz daha iyiymiş 😃

Tüh engellemiş bulundum 😂 ama bir üye bu konudan bahsedince geçiştirmeye çalıştı. Belli ki soğuk su içti üzerine 😂
Yok iyi yaptın. Zaten kılıf bulurdu dolandırılmasına bile. Üstüne para veriyor ayol bırak hediye almayı adamdan.

Ben de ilişkiler konusunda çok hata yaptım. Ama ısrar etmedim baktım ki değerim yok vitesi 5'e takıp uzaklaştım. Zamanla değerimi anladım. Biri size değer verirse maddi olarak tüm imkanlarını önünüze seriyor. Bilmedim görmedim toydum vs gençlikte olur. Kadınlarla yatıp kalkmayı bilen herif kadınların nelerden hoşlandığını da bilir. Safa salağa yatanı ancak 20'lik kızlar yutar. Bem 43 yaşındayım. Onun güttüğü davar kadar öptüğüm çoban var. Böyle cimri adamlar asla değişmez. Sevgide ilgide hediyede cimri. Senin ilgini seviyormuş... anası mısın onun? Niye habire onu ilgiye boğasın? O kim bi kere. Her şey karşıklıklı.

Alma verme dengesini koruyun.

Çiçekleri herkes sever ya 40 yaşında kazık kadar adama da bunu biz öğretmeyelim bi zahmet sıfırdan çocuk büyütmek istesek doğururuz meraketme

Aynısını yazacaktım ellerin dert görmesin.
Kendi konusu yetmedi başka konularda da 300 bin liraya mal olan hayal ürünü seks hayatını yazıp kendisine bile yetmeyen aklıyla önermelerde bulunuyor :D
Her rengi boyamış kalmış fıstıki yeşil özgüveni ile akıl veriyor hahaha.
Konu sahibesinin egitim hayatından tut her detayı kendisiyle kıyaslanamayacak düzeyde net ve düzgünken bir de :)

Aynısını yazacaktım ellerin dert görmesin.
Kendi konusu yetmedi başka konularda da 300 bin liraya mal olan hayal ürünü seks hayatını yazıp kendisine bile yetmeyen aklıyla önermelerde bulunuyor :D
Her rengi boyamış kalmış fıstıki yeşil özgüveni ile akıl veriyor hahaha.
Konu sahibesinin egitim hayatından tut her detayı kendisiyle kıyaslanamayacak düzeyde net ve düzgünken bir de :)
Bir de o da evine alıyor gibi bir ifade kullanmış 😂😂😂 ne diyebilirim ki akıl tutulması yaşıyor.

Yazmayacağını söylemişti diye güvendim açıkçası 🙁 Engelliyorum
O kişi bende engelli valla abuk sabuk metres kılıklı tipleri ya da ağzından çıkanı bilmeyenleri engelliyorum genel olarak sana da aynısını tavsiye ediyorum ✨

Çok güzel konusmussun ama adamda içime sinmeyen biseyler var. Arkadaşların dediği gibi 14 şubata kadar dışarıda devam edin onun evine de gitmeyin duruma göre bakarsın. Adamla yüz yüze olan sensin çünkü niyetini halini sen daha iyi biliyorsun. Aşırı yıkama yağlama yapmış ben bilmem etmem yatılı okudum (ne alaka) diyerek kolaya kaçıyor, ben samimi bulmadım İnşallah öyle değildir.

Back
X