- Emoji Skoru
- 125.647
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mrssunshinee
Hep dışarda buluşsun en az 2 ay. Sevgililer gününü de beklesin. Adam gene aynı adamsa o zaman şutlasın.Bu adam MAL. Seni sevmiyor. Bana güven.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep dışarda buluşsun en az 2 ay. Sevgililer gününü de beklesin. Adam gene aynı adamsa o zaman şutlasın.Bu adam MAL. Seni sevmiyor. Bana güven.
Sana bir dost tavsiyesi vereceğim. Erkeklere ve ilişkilere bakış açın böyle olduğu sürece, asla mutlu olamazsın. Zaten bu bakış açısıyla mutlu olabilseydin, o "sevgilim" dediğin adamın davranışlarında bir değişiklik olurdu. Tam tersi adam seni aldatmış, herkesten saklamış, hiç değer vermemiş. Tamam, bu biraz adamın karakteriyle alakalı. Ama tamamen de değil.Ben de aynı şeyi söylüyorum kendi isteğini ortaya koyan talep eden daha çok ilgi sevgi görüyor.Kadin hiç istememiş ki hep kendisi emek vermis adamdan gelmeyince de ucuz geldi diyor keske cicek alsaydi diyor.O zaman ne istediğini önceden belli etseydi.Adam 1500 e çiçek alırdı kadın da üzülmezdi bu kadar.
O adam bana hediye almadı tamam ama benim de bana hediye alan arkadaşlarım var.Beğenmediğim hediye alan da oluyor ama değersiz gormuyorum yine de saklıyorum.Doğum gününde hediye isteyen ben değilim ama o adam herkese sipariş veriyordu şunu alın bunu alın kitap almayın da falan.Söyleseydi çiçek alırdı derken direkt olarak isteseydi demiyorum.Çiçekleri çok severim fln deseydi belki adam düşünürdü.Adamın ne hediye alacağını seçemediği belli ama kadının konuşmasından sonra belki onun isteklerine göre daha pahalı hediye alır.Sana bir dost tavsiyesi vereceğim. Erkeklere ve ilişkilere bakış açın böyle olduğu sürece, asla mutlu olamazsın. Zaten bu bakış açısıyla mutlu olabilseydin, o "sevgilim" dediğin adamın davranışlarında bir değişiklik olurdu. Tam tersi adam seni aldatmış, herkesten saklamış, hiç değer vermemiş. Tamam, bu biraz adamın karakteriyle alakalı. Ama tamamen de değil.
Eğer sen izin vermeseydin bunları yaşamazdın. Mesela, hediye almasa da olur ya da söyleseydi 1500'e çiçek alırdı gibisinden düşüncelerin olmasaydı belki bu adamla değil ama başka bir adamla mutlu olabilirdin. Sevilmek için hiçbir şey talep etmemek gerekmiyor. Yeter ki sevgilim olsun, gitmesin bir yere diye doğum günümde bile ağzımla hediye mi isteyeceğim? Yok artık!
Allah aşkına yazma ya kadın yazmış sana konuma yazma diye.O adam bana hediye almadı tamam ama benim de bana hediye alan arkadaşlarım var.Beğenmediğim hediye alan da oluyor ama değersiz gormuyorum yine de saklıyorum.Doğum gününde hediye isteyen ben değilim ama o adam herkese sipariş veriyordu şunu alın bunu alın kitap almayın da falan.Söyleseydi çiçek alırdı derken direkt olarak isteseydi demiyorum.Çiçekleri çok severim fln deseydi belki adam düşünürdü.Adamın ne hediye alacağını seçemediği belli ama kadının konuşmasından sonra belki onun isteklerine göre daha pahalı hediye alır.
Bana yorum yapmış ona cevap verdimAllah aşkına yazma ya kadın yazmış sana konuma yazma diye.
Konu sahibi konudan kişi engelleme var. İstersen oradan engelle yazamaz
Sizin koskoca 300 bin tl ne oldu? Hele onu bi anlatın.O adam bana hediye almadı tamam ama benim de bana hediye alan arkadaşlarım var.Beğenmediğim hediye alan da oluyor ama değersiz gormuyorum yine de saklıyorum.Doğum gününde hediye isteyen ben değilim ama o adam herkese sipariş veriyordu şunu alın bunu alın kitap almayın da falan.Söyleseydi çiçek alırdı derken direkt olarak isteseydi demiyorum.Çiçekleri çok severim fln deseydi belki adam düşünürdü.Adamın ne hediye alacağını seçemediği belli ama kadının konuşmasından sonra belki onun isteklerine göre daha pahalı hediye alır.
Yazmayacağını söylemişti diye güvendim açıkçasıAllah aşkına yazma ya kadın yazmış sana konuma yazma diye.
Sevgilisi bile olmayan adama 300 bin vermişti. Geri almış mı onu bir yazsa da öyle engellesenYazmayacağını söylemişti diye güvendim açıkçasıEngelliyorum
Evet ben de böyle düşünüyorum, en azından şans verebilirim bir süre daha. Çünkü samimi şekilde ifade etti kendini ve olgunlukla kabul etti öküzlüğünüBence güzel olmuş konuşma, görüşmeye devam edin dışarda. Ben sizi sevmediğini düşünmüyorum , ince davranamamış olabilir, ilk defa söylediniz bunu , bundan sonraki davranışları önemli. Güzel olacak bence
Tüh engellemiş bulundumSevgilisi bile olmayan adama 300 bin vermişti. Geri almış mı onu bir yazsa da öyle engellesen![]()
Yok iyi yaptın. Zaten kılıf bulurdu dolandırılmasına bile. Üstüne para veriyor ayol bırak hediye almayı adamdan.Tüh engellemiş bulundumama bir üye bu konudan bahsedince geçiştirmeye çalıştı. Belli ki soğuk su içti üzerine
![]()
Çiçekleri herkes sever ya 40 yaşında kazık kadar adama da bunu biz öğretmeyelim bi zahmet sıfırdan çocuk büyütmek istesek doğururuz meraketmeO adam bana hediye almadı tamam ama benim de bana hediye alan arkadaşlarım var.Beğenmediğim hediye alan da oluyor ama değersiz gormuyorum yine de saklıyorum.Doğum gününde hediye isteyen ben değilim ama o adam herkese sipariş veriyordu şunu alın bunu alın kitap almayın da falan.Söyleseydi çiçek alırdı derken direkt olarak isteseydi demiyorum.Çiçekleri çok severim fln deseydi belki adam düşünürdü.Adamın ne hediye alacağını seçemediği belli ama kadının konuşmasından sonra belki onun isteklerine göre daha pahalı hediye alır.
Aynısını yazacaktım ellerin dert görmesin.Allah aşkına yazma ya kadın yazmış sana konuma yazma diye.
Bir de o da evine alıyor gibi bir ifade kullanmışAynısını yazacaktım ellerin dert görmesin.
Kendi konusu yetmedi başka konularda da 300 bin liraya mal olan hayal ürünü seks hayatını yazıp kendisine bile yetmeyen aklıyla önermelerde bulunuyor
Her rengi boyamış kalmış fıstıki yeşil özgüveni ile akıl veriyor hahaha.
Konu sahibesinin egitim hayatından tut her detayı kendisiyle kıyaslanamayacak düzeyde net ve düzgünken bir de :)
O kişi bende engelli valla abuk sabuk metres kılıklı tipleri ya da ağzından çıkanı bilmeyenleri engelliyorum genel olarak sana da aynısını tavsiye ediyorumYazmayacağını söylemişti diye güvendim açıkçasıEngelliyorum
Züğürt tesellisi o daBir de o da evine alıyor gibi bir ifade kullanmışne diyebilirim ki akıl tutulması yaşıyor.
Yok siz haklı çıktınız vermedi parayı diye sayıklıyordu kendi konusunda.Sevgilisi bile olmayan adama 300 bin vermişti. Geri almış mı onu bir yazsa da öyle engellesen![]()