cimri erkek

çok teşekkür ederim Allah o güzel gönlünüze göre versin... sizi çok iyi anlıyorum bu forumda birçok yerde söylemişimdir, gelinliğime ve gelin takılarıma kadar kendim aldım çünkü biliyorum ki elinde olsaydı dünyayı önüme serecekti, (ki artık maaşı iyi düzeyde ve beni haklı çıkardı)
sizin şu öküz gerçekten tam dayaklıkmış
gencecik bir kızmışsınız o zaman işte bunlar hep tecrübe... bu öküzleri tanıyacağız ki hayatımızın insanını bulduğumuzda "işte bu" diyeceğiz. bakın görün o kişi karşınıza çıktığında normal hareketleri bile size melek gibi, evliya gibi gelecek
neden? sevgili öküzlerden edindiğimiz tecrübelerden

Belki parası ona göre. . herkesin instagramki ünlülerdeki gibi kocaman tek taşı olacak değil ya hem tek taş boşa para olarak görünebilir düşünsene tüm beyaz eşyalarını alacağın yere taşa veriyorsun o eşyaları kullanmak varken. Bunla ölçülmez sevgi saygı anlasmak.

Ama sana göre değilse başka hareketlerini begenmiyorsan zorla güzellik olmaz hiç kendini üzme ve zorlama.

İnşallah tez zamanda iyi bi evliliğim olur:) çok teşekkür ederim çok sağolun:)

Nerde ysşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…