cimri erkek

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..

Evlilik teklifinde verilen yüzüğü kuyumcuya götürüp, pırlanta olup olmadığını sorgulamak?
Şaşırdım buna.

Erkek arkadaşınıza gelince götürdüğü yer konusunda bir yorum yapamıyorum maddi duruma bakar.
Ama romantizm konusunda cimri biri sanırım ve bu konuda işiniz zor gibi görünüyor.

Ben evlilik teklifimi kebapçıda aldım ve inan çok klasik giyinmiş bir haldeydim sevdigimde öyleydi. Aldigim yüzüğün hiç gerçek olup olmadığını düşünmedim belkide sahte hiç haberim yok yani bunlara bu kadar takılmayın. Cimrilik ayrı konudur eli cebine gitmeyen bir yere gidince sizin elinizi cebinize atmanizi bekleyen biriyse birşey diyemem tabi.

Evet biraz öyle hissediyorum alıştırdm ben de hesap ödüyorm bazen hiç yeltenmiyo bile

Sahte derken. Yüzük altın taşı sahte herhalde. Bizim Zaman'ımızda yarı değerli taş denirdi. Zaten gerçek pırlanta olmazdı. Bu nedenle bu kaprisleri hiç anlamıyorum kusura bakma. Önemli olan samimiyet. Eğer sevgilini samimi bulmuyorsan diyecek birşeyim yok ama Gül yaprağı falan herkesin yapabileceği şeyler değil. Birbirinizi sevin bu beklediklerin çok şekilci şeyler.

Gercek pirlanta olmak zorunda degil aslina bakarsaniz. Pek cok insanin pirlantasi yok. Bu maddi olarak degil bazilari icin onemsiz bir ayrinti gibi geliyor..
Ben evlenme teklifi almadim. size geliyorz deyince ben uctum zaten havalara. Sonra gittik birlikte sectik yüzüğü. Dediginiz mekanlarda cidden paradan dolayi mi gidiyor yoksa o tarz seyler yemeyi mi seviyor. cimrilik alameti olarak baska neler var yani. Mesela bunlari gereksiz gorebilir ama bir baska yerde cok comertce davranabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…