Aynen, hayatımının en güzel günlerinden biriydi, 6 sene beklemişim evlilik vakti gelmiş, üstümden nasıl yük kalkmış.Bizde hamburgercilere çok gittik ki ben bayılırım zaten hamburgere
Evlilik teklifi başka mekanda olsa da benimki de beyaz altındı
Rakama değil askerlik iş güç durumlarını hallettik evlenebiliriz oleye bağladığımızdan gayette sevinmiştim
Kk ufkumu açıyor
Hahahaha ne adam yahuBide diyodu ki sen benim hediyemi bile beğenmedin kullanmıyosun. Ulan suç bende mi o neydi öyle
Bu ne demek yahuAma şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
B*k var yersen diyeydinBugün öğlen yemeğe çağırdı gittik selfservis bi yere sırada beklerken ne yiyelim diye sordum bilmem sen ne ismarlarsan onu yeriz dedi söyle yüzüne baktım bu sefer de sen ismarla tanistigimizdan beri ben ismarliyorum dedi çok bozuldum arkami döndüm gidiyorum, saydırdi.. yemin ederim hiç bi iliskimde bu kadar hesap odememistim ona rağmen maruz kaldığım durumdan bugün resmen bitirdim bunun evlilik süreci var orda neler demez ki?
Ayrılsana neyi bekliyorsun anlamıyoruzKorktum açıkçası evlilik aşamasında cimrilikten hevesimi kursagimda birakmasindan çok hassasim ve bu anlamadi
Benim maddi durumu hiç olmayan, ağır şartlarda çalıştığı halde kıza altın kolye parası denkleştiren arkadaşlarım da var tanıyorum böyle insanları.
Ya kurtulmuşsun işte bosverseneKorktum açıkçası evlilik aşamasında cimrilikten hevesimi kursagimda birakmasindan çok hassasim ve bu anlamadi
Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
Allah ağzınızın tadını bozmasın:)burada affınıza sığınarak biraz "benim kocam"cılık yapıcam
bundan 8 yıl önce eşimle flört dönemimizde bir süre işsiz kalmıştı sonra bankaya gişe memuru olarak girdi
işe başladığı tarihten bir ay sonrası doğum günümdü 800 tl maaş alıyormuş o zaman ve bana markalı bir saat almıştı hediye olarak. sitem ettim ne gerek vardı diye, iki sene sonra evlendik para konularını çok rahat konuşur olmuştuk tabi
o zaman sordum "kaça aldın bu saati?" diye, 330 tl dedi kredi kartı limiti de o kadarmış zaten
burada dün bi konu vardı "şu kadar paralık hediye aldım ama kocam bana almadı" diye.
alınan hediyenin parasına hiç takılmam ama bu saat aldığım en değerli hediyedir, tabi ki madden değil,kazandığı ilk parayla bana güzel bir hediye almak için uğraşan birini sevdiğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?