Okuyunca direk cark ettim zaten

Yoksa olaya damardan girmistim halbuki

Ask dicektim, ne onemi var dicektim...
Bogazima dizildi hepsi
Ben yaşadım böyle bi ilişki. Yüzüksüz teklif etti. Ayak üstü yolda yürürken dedi ki evlencek misin benle evlenir misin. Evlenirim dedim ben de. Buymuş evlilik teklifi.
Bana hediye almışlığı yoktur. Bir buçuk sene sürdü. 4000₺ yakın geliri vardı.
Hediye almamak için ayrılırdı kavga çıkarırdı aklına gelebilecek tüm özel günlerden önce.
Bi keresinde ben bilinçli olduğunu anlamayıp barıştm gönül aldım. Bana evden hediye getirmişti. Söyledi evde vardı diye.
Kendine benim yanımda 200₺lik falan kıyafetler alırdı. Ben de öğrenciyim tabi cepte 20₺. Para avcısı olarak görüyo desem, acıktım bile diyemezdim hesap ödetmiyo ben otlakçı durumuna düşerim diye. Israr ediyodu öyle diyodum ben de acıktım diye.
Bi insan yemek yemeye bile utanan birine neden "aman para yedirmiym" diye düşünür ki.
Neden cebinde 20₺ olan öğrenci kızın yanında kendine üst baş alır? Karaktersiz ya bak gene sinirlendim şimdi.
Görgüsüz insanla hayat çok zor. Benim maddi durumu hiç olmayan, ağır şartlarda çalıştığı halde kıza altın kolye parası denkleştiren arkadaşlarım da var tanıyorum böyle insanları.
Aşk meşk bilmem. Bi insan seviyosa gerekirse para denkleştirip gene alıyo sevindircek bi hediye.
Sizi geçiştiren parmağınıza bi teneke yüzük takan adamlarla işiniz olmasın. Bana kesin öyle biri düşer o yüzden "işim olmaz" demiyorum gördüğünüz gibi. Bende baht yok ama siz kendinizi kaçın kurtarın.