Belki kadıncağızın gerçekten mali gücü yetmiyordur. Eğer çok istiyorsanız nişanlınız kendisi ödesin fotocunun parasını.
Evliliklerde biraz maddi durumu açmamak lazım. Sizde biraz daha mülayim bir fotocu tutabilirsiniz.
Tabi kayınvalidenizin maddi durumunu bilemiyorum ama her durumda parasını soruyorsa ya cimridir yada maddi durumu iyi değildir.
Her iki durumda da nişanlınızında elini biraz cebine sokması lazım değil mi?
canım baban arkanda korkma
evet sen sozlunle yasama hıc tatsızlık felan
bundan sonra kayınvalıden ne derse benle degıl
babamla konusun dersın
sözlün neden beni karıstırma diyor onun annesiyle konusması gerekmiyormu evlenen tek sen deilsin birlikte evleniosunuz ne sacma
nişanlınız ne diyor bu duruma ????
bu kadarda tutumlu olmanın ne manası var düğün bu elbet masraf çok olacak bin defa nişanlanacak değilssiniz ya herşeyin en iyisi olmalı bence kaynana çok abatrmış...aynı apartmanda oturursanız daha zor olur sizin için o zamanda evinize aldığınız herşeyin maliyetini soracak sizi huzursuz edecek birilerine hesap vermek zorunda olmakta hiçte hoşbi durum değil...
canim ailelerimiz bosa demiyor el kapisina gitmek zor diye...
evlilik arifesinde oluyor böyle tatsizliklar.
benim sana tavsiyem ne olursa olsun böyle seyler yüzünden kimseyle tartisma.
ileride emin ol bi tartismada kafana kakilir, sen sunlari istemistin diye...
ki ben senin söz basligini hatirliyorum, herseyini en güzelinden yapmislardi, tepsi tepsi tatlilar, meyveler, hediyeler gelmisti sana
nisan icin takilarin cok güzel, dügün icin alinacak olan trabzpn hasirinda ucuz sayilmaz...
ben bunlari yapan bi insanin bu kdr cimri olmasina cok sasirdim...
hakkınızda hayırlısı olsun nişanlınız size güvence verdiyse pekte sorun ollmaz önemli olanda bu zaten
klasik işler bunlar,
ne kadar maddi gücü yerind eolursa olsun illa bir yerde sorun çıkaracak,bir yeri çok bulacak,
bu vesileyle onun onayı gerekiyor ya,bri yerleri gümüşleniyor,
onun kafasında ne var biliyormusun,
sana koskoca oğlunuveriyor ya,gerisi hep pahalı,hep fazla,hep gerksiz,hep iptal..
amannnnn,düğün öncesi yaygaralar işte,
ne ilişkilerden srıf bu saçma kavgalar yüzünden dönülüyor yazık..
canim bazi insanlar anlamiyor öyle hatiraymis, bir kerelik birseymis, güzel olsunmus...
olsunda, nasil olursa olsun düsüncesi oluyor... senin kayinvalidende biraz öyle galiba
ben olsam ne yapardim... nisanlimla anlasirdim, annesine belirli bi fiyat söylerdim, o fiyata kdr onlar ödesin, üstünüde ben öder yine istedigim yere cektirirdim resimlerimi...
düğün öncesi sendromlar:)hakkaten ayıp etmiş diyeceğim odur ki aynı apartmanda oturma cnm esin kayınpedern bir yere kadar yanında olurlar ne olur kusura bakma korkutmak değil seni amacım ama evlenince hersey tüm dengeler ilişkşler cok değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?