Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Ben böyle sey görmedim duymadim....... herseyde kar yapmak isteyen bir kayinvalide.....
yüzüme karsi söyleyen, ÖDEMEM PAHALI diyen kayinvalide...
off offf daha ni$an olmadi 2 ay var ama burnumdan geldi yaa.....
Kuaför sorunu, kim ödicek kime ait sorunu, fotografci sorunu, yok pahali yok su bu...

dün benimde bayramim zehir oldu... kayinvalidemlerdeydik... ben fotocu tutmustum, kayinvalideme demistim ok demisti...
sonra onu begenmedim tekrar baska tuttum, dün haber verdim... bana ilk söyledigi cümle suydu : NEKADAR TUTUYO kötükedihüso
1 Foto sukadar dedim. ayyy nekadar pahali ben veremem okadar demezmi mafoldumben ay beynimden vurulmusa döndüm.. annemde sasirdii ne diyecegini sapitti...
oturdum yanina... bana diyorki, bana neden sormadin, ben demedim mi sana herseyi söyle diye benden habersiz birsey yapma diye demezmi guclubacismile SEN bana soruyormusunki KIZIM NE ISTERSIN HANGISINI ISTERSIN diye guclubacismile kadin kendi kafasina göre dandik seyleri bulmaya calisiyo ve ilk cülesi hepp su olur: UYGUNUNU ARASTIRIYORUM BULURUZ... sonra bana demezmi o fotocuyu iptal ediyorsun ben tanidiga sorucam diye... bende en sonunda patladim. benim fikrimi hiccc sormuyorsunuz dedimm. ben bu fotocuyu istiyorum dedimm. yok iptal et diyo yine, inat yaaaa.... annemde en sonunda dedi nisanda takilan parayla öderim gerek yokkk iptal etmicez dedi. yok yok ben ödicem ama uygununa bakariz diyo yine, ayip yaaa yüzüme karsi denirmi yaa... görgüsüz yaa.. olur kizim sen onu istiosan o olsun demiyoo... inanin en uygun fotocuyu buldum profesyonel cekiyo, komsumun ablasi. uygun fiyat yapti ama yine TIK yok kadinda... nisanligimi TR den aldim ucuza getirdim, almanyada 800 euro bi nisanlik yaa... kuaförü bile actirmadim acilis parasi istiolar diye... bunlari düsünmüyor yaa... ilerde gelinligimide sorun edicek biliyorumm.. bide ayni apartmanda kalicam oturcam... babam kayinpederi dün cagirdii, konustu, adam cok mahcup kaldi, kayinpederim cok iyidir... bundan böle kadinlar degil biz konusucaz, kadinlar yüzüne gözüne bulastiriyor demis kaydirigubbakcemile3 tabiki öderim fotografi demis...
agladim arabada eve dönünce... cok zoruma gidiyor, kizimin degeri bukadarmi, hic sart kosmadik birsey istemedik demis babam... icap olursa ayni apartmanida kabul etmicem demis babam... kayinvalidemden sogundum.... neden böyle yapiyor ya.... hic hosuma gitmiyor... mafoldumben... sözlümde zavalli beni karistirmayin bu ise yoksa bizim aramiz aciliyor biktim diyor... en iyisi aileler halletsin diyor... babamda teselli etti beni korkma dedi, sözlünle arani iyi tut, kayinvalideni payinpeder bir sekilde halleder konusur dedi. sabredicem artik... ama üzüldüm hemde cok...... durumlarida kötü degil yani... foto parasini kissan nolcak ya ben masraf yapmamaya calisiyom onlara.......

böle dertliyim iste kizlar.... cimri ve görgüsüz kayinvalidem..... yavas yavas hersey ortaya cikiyor...... mafoldumben

canım baban arkanda korkma
evet sen sozlunle yasama hıc tatsızlık felan
bundan sonra kayınvalıden ne derse benle degıl
babamla konusun dersın

Belki kadıncağızın gerçekten mali gücü yetmiyordur. Eğer çok istiyorsanız nişanlınız kendisi ödesin fotocunun parasını.
Evliliklerde biraz maddi durumu açmamak lazım. Sizde biraz daha mülayim bir fotocu tutabilirsiniz.
Tabi kayınvalidenizin maddi durumunu bilemiyorum ama her durumda parasını soruyorsa ya cimridir yada maddi durumu iyi değildir.
Her iki durumda da nişanlınızında elini biraz cebine sokması lazım değil mi?

canim durumlari iyi... diyorumki kayinpeder hic kirmiyor, hepsi acik sözlü insanlar... bütcem yettigi kadar yapicam herseyi, tabiki ödicem istedigi fotografciyi dedi kayinpeder...
kayinvalidem uslubunu bilmiyor, konusmasini bilmiyor, insan pat diye yüzümüze öyle dermi, kavga eder gibi inatlasa inatlasa, cok kirildik biz.... durumlari var... herrr konuda parayi soruyor kadin... almanyada zor degil birini evlendirmek. herkesin elini tasinin altina koycak... bizimde durumumuz mükemmel degil, ama hicbirseyide eksiz etmiyoruz. bohcasini bile negüzel düzdüm, hic aklimdan ay bu pahali almam demedim, ICIMDEN geldi, anlatabiliyormuyum ???? insanin gücüne gidiyor yüzüme karsi böyle denmesi degerimin olmadigini düsünüyorum... fotografci baya bi uygun fiyat yapti diyorum size... bana 3 euroluk fotograflari met ediyor... fotograflarada bayabi ilgim vardir hatiradir...

canım baban arkanda korkma
evet sen sozlunle yasama hıc tatsızlık felan
bundan sonra kayınvalıden ne derse benle degıl
babamla konusun dersın

evet ablam... beni anlayabiliyormusunuz?
kuafördede, fotograf konusundada bana sormadan arastiriyormus. tamam güzel ama bi sor bana bakiyim istiyormuyum... sonucta benim sacim yapilcak, benim fotograflarim cekilcek... bana orda amatör kisileri seciyor ucuz yapiyor diye...
cirkin cikmak istemem fotograflarda, hele ki sacim cirkin olursa zaten girmem salona...
FIKRIMI SORMUYOR. herseyde PARA KONUSU aciliyor, ayip sempatiksalakcinni

sözlün neden beni karıstırma diyor onun annesiyle konusması gerekmiyormu evlenen tek sen deilsin birlikte evleniosunuz ne sacma

sözlün neden beni karıstırma diyor onun annesiyle konusması gerekmiyormu evlenen tek sen deilsin birlikte evleniosunuz ne sacma

kuaför olayinda annesine cok kizdi... yok sen ödicen ben ödicem sorunu cikti, annesinin böyle yapmasina cok tepki verdi, annemi üzdü diye annesine cok kizmis sinirlenmis... baya kavga cikti sonra aramiz acildi... yanlis anlasilmadan..

buseferde korktu cocuk, aramiz yine acilcak diye...
kayinpeder kirmiyor bizi... beni cok seviyor... sözlümde diyorki, büyükler erkekler halletsin, cünkü sözlüm cok sinirli biri, olay daha da uyuyor. en iyisi karismiyim babamla konus diyor... yoksa hemen karisir sinirlu oldugu icinde iyi olmuyor

nişanlınız ne diyor bu duruma ????

bu kadarda tutumlu olmanın ne manası var düğün bu elbet masraf çok olacak bin defa nişanlanacak değilssiniz ya herşeyin en iyisi olmalı bence kaynana çok abatrmış...aynı apartmanda oturursanız daha zor olur sizin için o zamanda evinize aldığınız herşeyin maliyetini soracak sizi huzursuz edecek birilerine hesap vermek zorunda olmakta hiçte hoşbi durum değil...

canim ailelerimiz bosa demiyor el kapisina gitmek zor diye...
evlilik arifesinde oluyor böyle tatsizliklar.
benim sana tavsiyem ne olursa olsun böyle seyler yüzünden kimseyle tartisma.
ileride emin ol bi tartismada kafana kakilir, sen sunlari istemistin diye...

ki ben senin söz basligini hatirliyorum, herseyini en güzelinden yapmislardi, tepsi tepsi tatlilar, meyveler, hediyeler gelmisti sana
nisan icin takilarin cok güzel, dügün icin alinacak olan trabzpn hasirinda ucuz sayilmaz...
ben bunlari yapan bi insanin bu kdr cimri olmasina cok sasirdim...

evet abartiyor, madem durumun yok (ki var) ozaman evlendirme oglunu yani...
paralari var, birikmisligi var... sözlüm cok sinirleniyor... araya girdigindede cok olay cikiyor, dedigim gibi cok sinirli... babasina birakiyor...
kendiside tutumludur ama bukadar degil.... oda istio güzel cekinmemizi...

kayinvalidemin yüzüme karsi böyle demesi ve benimle inatlasmasi iptal et diye, cok gücüme gitti... aglamamak icin zor tuttum kendimi...
ayni apartman olayina bende artik huzursuz olmaya basladim... erkan yani sözlüm hic laf söyletmez... öyle güven verdi bana... hayirlisi...

iste bak kendinde diyorsun, bunlari yapan kisiler birden bire cimri olmaya basladilar. bizde cok saskiniz.... en ufak seylerden (ki bunlar hatira kalan seyler) cimrilik yapiliyor. ayip birsey, ufacik seyden kalitesini düsürüyor, cok üzücü ya, annem müdana bile etmem öderim kendim diyor, kafasina cok takti uyuyamadi kadin dün gece mafoldumben

hakkınızda hayırlısı olsun nişanlınız size güvence verdiyse pekte sorun ollmaz önemli olanda bu zaten

hakkınızda hayırlısı olsun nişanlınız size güvence verdiyse pekte sorun ollmaz önemli olanda bu zaten

aminnnnnnn canim
evet, hatta annesine söylemis, ayni apartmana geliyorum, ama huzurumu bi kacir, uzaklara giderim yüzümü göremezsin demis... annem bunu göze alamaz merak etme dedi bana.... hadi hayirlisi..... karisilmayi cat kapi misafir rahatsiz edilmeyi hic sevmez sözlüm... huzurumuz olsun ister... apartmanda onlara ait oldugu icin baska yere gitmesi biraz ayip olur diye gitmiyor... yine güzel anlasirim onlarla, ama yeterki cat kapi gelmesnler... gördügü kadariyla da hep telefon acarak birbirilerine gidiyorlar, ayni apartmanda babanneleri ve halasi oturuyor...

klasik işler bunlar,
ne kadar maddi gücü yerind eolursa olsun illa bir yerde sorun çıkaracak,bir yeri çok bulacak,
bu vesileyle onun onayı gerekiyor ya,bri yerleri gümüşleniyor,
onun kafasında ne var biliyormusun,
sana koskoca oğlunuveriyor ya,gerisi hep pahalı,hep fazla,hep gerksiz,hep iptal..

amannnnn,düğün öncesi yaygaralar işte,
ne ilişkilerden srıf bu saçma kavgalar yüzünden dönülüyor yazık..

canim bazi insanlar anlamiyor öyle hatiraymis, bir kerelik birseymis, güzel olsunmus...
olsunda, nasil olursa olsun düsüncesi oluyor... senin kayinvalidende biraz öyle galiba
ben olsam ne yapardim... nisanlimla anlasirdim, annesine belirli bi fiyat söylerdim, o fiyata kdr onlar ödesin, üstünüde ben öder yine istedigim yere cektirirdim resimlerimi...

evet aynen..... halbuki CANIM FEDA SANA KIZIM HERSEYI HAK EDIYORSUN demesini beklerdim...

hak ettigimide düsünüyorum yani... bu olaylari babannesi duysa cok kizardi gelinine (kayinvalideme) babannesinin sözlerinden belli gelininden cok cekmis gibi..... hissediyoruz... annem babannesiyle konusucak

düğün öncesi sendromlar:)hakkaten ayıp etmiş diyeceğim odur ki aynı apartmanda oturma cnm esin kayınpedern bir yere kadar yanında olurlar ne olur kusura bakma korkutmak değil seni amacım ama evlenince hersey tüm dengeler ilişkşler cok değişiyor

valla canim, ben o fotografciyi iptal etmicem! 20 Fotograf cekilsin istiorum, annemde gerek yok 10 tane yeter diyor... eger illaki hepsini begenirsem 3-5 ben öderim, gerisini onlar öder, öyle sart kosmam, sorun surda... bana ISTEDIGIN BI FOTOGRAFCI VARMi diye sormamasi! sormasi gerekirdi öyle degilmi... bana orda amatör dandik seyleri ariyor sormadan... sinirlendigim bu...

Hep aynı. Bende nişanlıyım, çok şükür şimdilik bir pürüz çıkmadı, inşallah çıkmazda. Ben senin yerinde olsam istediğim fotoğrafcıya çektiririm fotoları. Eğer kayınvalidene pahalı geliyosa üzerini senle sözlün ekleyin olsun bitsin. Ben olsam bu kadar karıştırtmam bile.

biliyorum korkuyorum bende mafoldumben hatta ömür boyu orda otururum eger bikere girersem.... ilerdede daireler birlesilcekti... öylelikle kabul ettim zaten...
ama kayinvalidem sinirlari böyle zorlamaya deavam ederse kabul etmicem...
hatta icindeki kullanilmis mutfagi bile kabul ettirmeye calisti bana. okadarda degil yani. benim tek hayalim mutfak zatennn... eve bagli biriyim...

mobilyalarda bile sorun cikaricak hep kötü his var icimde...
ama inceldigi yerdende kopar yani... kaybederler beni...
sözlümün destek cikmadigi ani görürsem biter zaten. yoksa cekemem ben bu kadini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…