Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

ayy yazik yaa neden böyle oluyoki yaa
valla cok üzülüyorumm...
bazi analar oluy<or büyü müyü yaptiriyolar ben bundan cok korkuyom

sana bir sey diyeyim bu almanya da yasayan eski kesim hep cimri.benim kaynananim her seyi var .durumu iyi .parasinin bir kurusunu bile harcarken eli titrer. bir kere kendisinden 5 euro istemistim. kadin vermedi. kadin bir nisanda ,bir kina gecesinde ,bir de gelinligimi aldi.onun disinda bir kazak bir pantolon.en ufak bir hediye bile yok.altinalri da kendi begenmis. gerdanlik almis.istemedim.git degistir dedim degistirmedi.ben de bir kere olsun takmadim. durup duruyo. evini temizlerim falan demssin . o ben cok yaptim. sildim süprdüm zaten bir arada durdum.yemegini önüne.koydum.kadin mutfak kapisindan iceri bile girmezdi.iyi niyetli oldunmu . daha cok eziyorlar

Ben o nişanlımdan ayrıldım canım, kendisinden de ailesinden de allah kurtardı valla.. şimdiki kayınvalideme de aşkıma da kurBan olsunlar.. şimdikinden çok memnunum, zaten Bu sefer de ailesiyle proBlem yaşarsam nişanlanmadan ayrılacam Bi daha çekemem Ben o stresi.. az ağlatmadılar Beni.. anlayacaklar değerimi o çoook kıymetli oğulları onlara öyle Bi gelin verecekki.. burcuyu mumla arayacaklar mumla !!!

bana birsürü hediye alir ama o da en fazla 5 euroya kadar gidiyor... abuk subuk seylerle göz boyamaya calisiyor... hadi tmm sagolsun aldi bana cok seyler, gerdanligimida kendi secmis ayni senin gibi, allahtan begendim...
dügünde trabzon hasir seti istedim ve 2 bilezik... bakalim napicak, valla burdan nisanlik almadigima pisman oldum, insan böle kirilinca inadina yapasigeliyor.........
aynnen canim, alistirmamak lazim
almanyanin neresindesin yasin kac?

allah beterinden korusun canim benimm
fotonu görüyom güzelde kizsin masallah
allah busefer yüzünü güldürür insallahhhh Şeniz
valla böle devam ederse nisanlanmam bende...
annem babam destekliyor... hic zirlayip aglama inceldigi yerden kopar, sözü atmak kötü birsey degil der babam.... evt öle... güclüyüm sükürler olsun

hamburga yakin oturuyom. yasim 35 .ben evleneli cok oldu ama .insan yaptiklarini unutamiyo.burda da güzel nisanlik yok .iyiy yapmissin tr almakla .nisanlanan akrabamiz nisanliligini tr almisti.koyu gül kurusuydu. buralarda okadar arastirdi bulamadiydi.olsun .bunlar ufak tefek seyler gelr gecer .takma kafana.üzme kendini.nisanlinla bugünlerin degerini bilin.gerisi bos ...

bende istiyorumki 40 yil sonra hatirlamiyim hatirlatacak birseyler olmasin istiorum ama simdiden basladi mafoldumben
tmm ablam insallah hersey iyi gecer....

sağol canım o senin güzelliğin.. ayrılma sakın aşkından.. madem senden yana, köprüyü geçene kadar ya saBır çek bol Bol =) Ben nişanlımdan ayrılmazdım, anasına rağmen direnirdim de nişanlım kıymetimi Bilemedi, çok üzdü Beni çoook.. çok kıskançtı.. o yüzden ayrıldm.. Sen sımsıkı sarıl aşkına, hepsi geçer.. Bi pürüz çıkarsa kayınpederinle konuşursun, o muhattap olur karısıyla.. sen hiç yüz göz olma.. tadını çıkar Bu günlerin, zehir etme kendine en güzel zamanlarını.. :1hug:

ayy sagol canimmm, cok güzel anlattin... yani bu olaylari onunla konusmayayim degilmi? üzerine gidip anan söle yapti böle yapti demiyeyim, kötü olur sanirim...
tmm üzmem onu

canım kafana takma her nişan düğün öncesi böyle tatsızlıklar oluyo.annem hep,her hayırlı işe şeytan burnununu sokar der :)))nişanlını da sseviyosun madem biraz alttan al canım.yoksa evlenmeden kötü gelin pozisyonuna düşersin.böyle ufak tefek şeyler için kırmaya kırılmaya değmez.inanki benim nişan fotoğrafım yok sütüdyoda çekilmiş.ha olsa keşke diyodum.ama olmaması da çok büyük bir kayıp deil....
nişanlına aannesinden şikayet etme.erkekler bundan hiç hoşlanmaz.çok büyük sorunlar olmadıkça aranızda halletmeye çalışın kayınvalidenle.bu nişanlının da hoşuna gider...inşallah herşey gönlünce olur canım.çok mutlu ol.....

Madem maddi durum iyi kayınpederiniz sizi destekliyor kapatın gözünüzü,isteklerinizi direk kayınpederinize bildirin. Ve o aynı apartman meselesinden acil olarak vazgeçin !

taBi ki nişanlına yansıtma annesine Beslediğin duyguları, kırgınlıkları.. hatta kadınla Bile fazla muhattap olma, yüz göz olma.. en Büyük tepki tepkisizliktir unutma.. onu yoksay canını çok sıktığında..

canim anliyorum seni ama fotograflara cok özen gösteririm haritadir benim icin duvara asicam hep hayal kurarim, o yüzden bu konuyu alttan alicam, herseyin ucuzuna kacilmaz...... degersizim gibi sanki...

Madem maddi durum iyi kayınpederiniz sizi destekliyor kapatın gözünüzü,isteklerinizi direk kayınpederinize bildirin. Ve o aynı apartman meselesinden acil olarak vazgeçin !

evet öyle yapicam zaten
ama apartman meselesini nasil cözücem bilmiyorum...

tamam canim, kadin istioki hergün ariyim onu konusayim, bi dur bakam daha sözlüyüm ben okadarda degil yani...... icimden gelmiyorki.....

sözlüm dün bi tuhafti ve 20 de yatti... bi tuhaf davrandi bana.... hastayim gibi yaticam dedi, gece sms attim iyimisin diye, halen cvp yok, aradim cvp yok... erkenden kalkan biri... neden yazmadi acaba...
bi sogukluk girdi sanki aramiza haydaa...

zuzum hosgeldin naber

canım klasık erkek davranısı
sorun cıkınca hemencecık boyle davranmalar
bugun onlar yokmus gıbı davran
hıc kafana takma
ev meselesını de babana soyle
babası ıle konussun
bastan aıle buyuklerı çözsün
sozlune yok annen soyle bırı annen boyle bırı deme
haftada bır kere felan ara ondada kısa ve oz konus
genel konulardan konus
onun sana laf sokmasına ızın verme

aramama firsat birakmiyor cünkü herrr hafta görüsmek istiyor bizlerle.... cividi bu is yani... annem böyle olmazki mesafemi koyuyorum o istior görüsmek diyor. kadin anlamiyor. illaki her hafta görecek bizi...

valla sözlüme ne oldu bilemiyorum. aramicam o arar nasil olsa...

babam demis kayinpedere. tekrar böle bir olay daha cikarsa ayni evi kabul etmicem demis....
konusucam bakalim istemiyorum dicem...

sözlüme de söylesem mi acaba? sizce ne tepki verir? doldurmuslar seni der eminimmm :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…