• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

Canım çok üzüldüm, ama zararın neresinden döülse kardır.
Aileler neden herşeye burnunu sokarki, bırak gençler arasında anlaşsın halletsin.
Söz resimlerine baktım da, ailesi çok ilgiliymiş. Elleri kolları dolu dolu gelmişler. Anlam vermek zor şu davranışınlarına gerçekten.
Kopf hoch a.s.

dertlesmek istediginde ben burdayim tamam :teselli:

cok sagol yaa olumunekankayizsmile

olayların bu boyuta gelmesine üzüldüm
inşallah hakkında hayırlısı olur
çocukta ne ruhsuz bişeymiş ya
insan bi arar sorar
öyle bitti diyince hemen kabul ettiğine göre oda istiyormuş demekki ayrıllığı
anası alsın oğlunun turşusunu kursun şimdi

halen cvp vermedi bilmiyorum noluyor.....
annem diyorki yalniz biyere gitmiceksin korkuyom diyo...
alla hallah... sinirli oldugunda tehlikeli olabilirmi bilmiyom, trafikde felan cok sinirli...
hersey olabilir. ana bu hisseder...

Canım çok üzüldüm, ama zararın neresinden döülse kardır.
Aileler neden herşeye burnunu sokarki, bırak gençler arasında anlaşsın halletsin.
Söz resimlerine baktım da, ailesi çok ilgiliymiş. Elleri kolları dolu dolu gelmişler. Anlam vermek zor şu davranışınlarına gerçekten.
Kopf hoch a.s.

evet cok ilgin degilmi..... biz tr den geldikten sonra onlar korktuu
teyzemin akrabagnin iki dügün vardi. onlarin videolarini gösterdik dügünlerimizn. korktular galiba. muhtesem dügün olmustu...
anlam veremedik

kafam dik zaten hehe ayaktayim yikilmadim

ama babam nasil bir nefetle konustu kayinpederle. yani e$i icin...
aglamaya basladim o ara kuzenler halam geldi üzüldüler...

ama gecti....... olaylar nasil olcak bakalim. erkan bi gelsinde bakacaz felan dedi kayinpeder. anlamadim... neler olacak acaba

Iyide insan düğün görüpte korkarmı ya. Sonuçta evlenecek olan onun oğlu, komşunun oğlu için para harcamayacak. Benim bildiğim anne baba çocuklarının mürvetini görünce mutlu olur. En güzelini, en muhteşemini yapabiliyorsan ne mutlu o anne babaya. Inceldiği yerden kopmuş, herşeyin hayırlısı.

canim cok sagol....

AILELER BIRLESICEK CUMARTESI GÜNÜ SANIRIM
YÜZ YÜZE KONUSULUP HERSEY IADE EDILIP ATIYORUZ NISANI

kayinvalidemin yüz ifadesini coookkk merak ediyorummm
hele erkanin...

en cok üzüldügümde BABANNESI ve BABASI mafoldumben onlar bunu hak etmedi..,

Hic yüz vermez ve suratsiz oturur yada laf sokmaya bakar ne bileyim bak bi fotografci yüzünden neler oldu gibisinden yada iste buna benzer bisey söyler :) bosver sen onlari canim keyfine bak :))
Babasinin ve Babaannesinin ellerini öp Canim ara sira hatirlarini sorarsin yazik onlara Erkanin Annesinden cok cekmisler

Hic yüz vermez ve suratsiz oturur yada laf sokmaya bakar ne bileyim bak bi fotografci yüzünden neler oldu gibisinden yada iste buna benzer bisey söyler :) bosver sen onlari canim keyfine bak :))
Babasinin ve Babaannesinin ellerini öp Canim ara sira hatirlarini sorarsin yazik onlara Erkanin Annesinden cok cekmisler

evet canim haklisin...

ay ne rahat insan ya, nisan atiliyor adamdan ses seda yok alsanaalsanasmile
kiz nerde söyle bana pataklayasim geldi adami kafamçokkarıştı

Iyide insan düğün görüpte korkarmı ya. Sonuçta evlenecek olan onun oğlu, komşunun oğlu için para harcamayacak. Benim bildiğim anne baba çocuklarının mürvetini görünce mutlu olur. En güzelini, en muhteşemini yapabiliyorsan ne mutlu o anne babaya. Inceldiği yerden kopmuş, herşeyin hayırlısı.

bizde anlamadik insan bukadar pinti olmaz

ay ne rahat insan ya, nisan atiliyor adamdan ses seda yok alsanaalsanasmile
kiz nerde söyle bana pataklayasim geldi adami kafamçokkarıştı

vallahi ya.. Ne gamsızmış pes.. :umursamaz:

bende cok saskinim halen ses yok
hatta nr mi kapatik cagri aticam gizliden acaba teli acikmi diye

ay bu erkan hala aramamış mı??:olmaz:

ne yapmaya çalışıyor ki allah allah

nereye kadar susacak elbet yeri geldiğinde oda sessizliğini bozmalı

aylincim inş güzel şeyler olur hakkında

ay bu erkan hala aramamış mı??:olmaz:

ne yapmaya çalışıyor ki allah allah

nereye kadar susacak elbet yeri geldiğinde oda sessizliğini bozmalı

aylincim inş güzel şeyler olur hakkında

bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorummm:bbo:

Ne sacmalik, seni simdiden üzüp kendine düsman ediyor kaynanan...
Hamama giren terler. birak onlar düsünsün onlar üzülsün, sen yipratma kendini
sen yine bildigini oku ama inatci gözükme sonucta kayinbaban ve baban arkandalar.. bu iyi enazindan.
canim benim kiyamam ya.. takip ediyorum hep senin topiklerini.. buda gecicek üzülme..

Ne sacmalik, seni simdiden üzüp kendine düsman ediyor kaynanan...
Hamama giren terler. birak onlar düsünsün onlar üzülsün, sen yipratma kendini
sen yine bildigini oku ama inatci gözükme sonucta kayinbaban ve baban arkandalar.. bu iyi enazindan.
canim benim kiyamam ya.. takip ediyorum hep senin topiklerini.. buda gecicek üzülme..

canim sen hepsini okumamissin sanirim
15. sayfadan itibaren de oku

sözü attim mafoldumben ve 4-5 gün oldu erkan aramadi bile

canım nasılsın bir gelişme var mı?

dün gece yattigimda yine agladim.... annem babamla konusuyordu duyuluyordu...
erkanin bana bütün yaptiklarini anlatiodu babama... babamda kiziyordu madem böle seyler oldu halen aylin niye durdu onla diye... mafoldumben bilmiyorum kizlar bilmiyorumm.... bende hataliyim demekki...... bu yapilanlar icin göz yummusum... birak istersiniz de birakamazsiniz ya onun gibi birsey...
annem dediki... aylin bizden rahat... zaten önceden tedirginmis simdi rahatladi gibi diyo...
dogru aslinda... 2 hafta önceki olayda cok kafam karismisti, ordada erkan cok kirmisti beni anasinin lafina bakarak

Aynısı benim arkadaşımın başına geldi bir tuvalet yüzünden nişan atıldı,nişanlısı senin nişanlın gibi aileme karşı geldin pahalı elbise aldırdın dedi araları açıldı ve ayrıldılar,demek ki kısmet olmayınca bazı şeyler bahanesi oluyor bilmiyorumkismile

Aynısı benim arkadaşımın başına geldi bir tuvalet yüzünden nişan atıldı,nişanlısı senin nişanlın gibi aileme karşı geldin pahalı elbise aldırdın dedi araları açıldı ve ayrıldılar,demek ki kısmet olmayınca bazı şeyler bahanesi oluyor bilmiyorumkismile

daha kötüsü benim arkadaşım nikah günü saç yaptırmak için gittiği kuaförde attı yüzüğü.. kız gelinlikle evine geldi geri.. Eminim çok ağır, ama zararın neresinden dönülse kar'dır..

bunlar bahane degilki canim, ilerisini görüyoruz..... aslinda TANIYORUM dedigimiz kisiyi asla tanimiyoruz

annesinin yanindada tarticaksin onu, kendi annenin yanindada
bakalim aynimi... bir sorun varsa o zaten öyle kalir...
bir insanda az da olsa mantik evliligi yapmalidir gercekleri görebilmek icin

daha kötüsü benim arkadaşım nikah günü saç yaptırmak için gittiği kuaförde attı yüzüğü.. kız gelinlikle evine geldi geri.. Eminim çok ağır, ama zararın neresinden dönülse kar'dır..

ay allah korusunn yaa
peki neden?
merak ettim gercekten

Back
X