aileler ödüyo parayi .cünkü cocuklar daha ekonomik özgürlügünü kazanmamislar calismaya baslamamislar.calissalarda daha yeni yeni.ben evlendigimde cok kücüktüm.öncesin de calistirmadi. esim de bir sene calismis. onda da eve yardim ci olmus. belki calissaydik bunlar basimiza gelmezdi. bir de ben sunu görüyorum.durumu iyise bir annenin babanin oglunu ya da kizini evlendirmisi görevidir.cünkü evladin yeni hayata adim atiyo.sen hayatin icin desin. niye cocugumun elin den tutmayayim.evladim benim yasadigim zorlugu ceksin.zaten türk adet gelenenek lerin de bu da var.ya arkadaslar benimde anlayamadigim olay , Neden aileler oduyor bu paralari . Ben de yeni evli sayilirim . sadece dugun yaptilar . onunda yari parasini esime ben zorla odettim . Dugunden sonra amerikaya mastir icin geldik . Turkiye de ev kurmadik daha . Mayis ayinda donuce esimle birlikte yapacagiz herseyi insallah ... Eger foto paralarini bile odettiriyorsaniz tabikide bu zorliklara gogus gerekecsiniz .. Ben katlanamazdim ve odetmezdim ...