• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

ben bunu çok merak ettim yaa arkadaşın ne yaptı sonra hayatı ne şekilde nasıl şimdi ?

saç parası yüzünden tartışma çıktı.. k.valide kendi kuaförü olsun istedi, arkadaşım benim kuaförüm olacak dedi.. damat araya girdi kıza çıkıştı.. kız (tamamen blöf olsun diye) "bitsin o zaman" dedi. k.valide!!!! "tamam" dedi, oğlunun koluna girdi kuaförden çıktı.. bütün olay 20 dakika içinde oldu..ama nişanlılık döneminden doluluk var her iki tarafta da.. k.valide dominant olduğu için oğluna söz geçirdi.. şok olduk resmen..

arkadaşım eve geldi, tabi çok zoruna gitti kızın.. ama atlattı çok şükür.. 1 sene sürmedi biriyle tanıştı, şimdi evli ve o adamla evlenmediği için şükrediyor..

kısmet olmayınca en ufak sorun bile bahane oluyor ama o gelinlik, eşyalar, alınanların iadesi için tekrar birarya gelme büyük travma yaşattı kıza.. yurtdışına yolladı babası bir süreliğine, değişiklik olsun diye.. hatta dalga geçiyor bazen yaşadıklarımı yazsam kitap olur diye.. allah sabrını veriyormuş gerçekten..

ama en ilginci kuaförün lafıydı.. "ohooo bu kaçıncı başlamadan biten düğün burada" dedi kadın.. inanılır gibi değil akannehir

saç parası yüzünden tartışma çıktı.. k.valide kendi kuaförü olsun istedi, arkadaşım benim kuaförüm olacak dedi.. damat araya girdi kıza çıkıştı.. kız (tamamen blöf olsun diye) "bitsin o zaman" dedi. k.valide!!!! "tamam" dedi, oğlunun koluna girdi kuaförden çıktı.. bütün olay 20 dakika içinde oldu..ama nişanlılık döneminden doluluk var her iki tarafta da.. k.valide dominant olduğu için oğluna söz geçirdi.. şok olduk resmen..

arkadaşım eve geldi, tabi çok zoruna gitti kızın.. ama atlattı çok şükür.. 1 sene sürmedi biriyle tanıştı, şimdi evli ve o adamla evlenmediği için şükrediyor..

kısmet olmayınca en ufak sorun bile bahane oluyor ama o gelinlik, eşyalar, alınanların iadesi için tekrar birarya gelme büyük travma yaşattı kıza.. yurtdışına yolladı babası bir süreliğine, değişiklik olsun diye.. hatta dalga geçiyor bazen yaşadıklarımı yazsam kitap olur diye.. allah sabrını veriyormuş gerçekten..

ay kuaför lafini duyunca kayinvalidem aklima geliyor zaten
bizdede pürüz cikti... kadin kendi bildigine kuaför ayarliyor, bi bana sorsana sennn kafamçokkarıştı

of of allah sabir vermis simdi ise mutlu ne güzel

Kesinlikle :1closedeyes: hayat işte sürprizlerle dolu yerimseniben

ay kuaför lafini duyunca kayinvalidem aklima geliyor zaten
bizdede pürüz cikti... kadin kendi bildigine kuaför ayarliyor, bi bana sorsana sennn kafamçokkarıştı

of of allah sabir vermis simdi ise mutlu ne güzel

aslında baştan kendilerini belli ediyorlar da anlayamayabiliniyor.. ya da "aman düzelir zamanla, alışma dönemi" diye geçiştiriliyor.. ama geçmiyor işte, o yüzden şükret canım baştan bitti senin ki.. İnşallah senin değerini bilen ve çok mutlu olacağın birini çıkarır rabbim karşına.. a.s.

Birde kuyumcular çok kullanıyor bu lafı,kuyumcuda da ille kavga çıkar derler :1:

hahahaha kesinlikle.. ben alyansımı değiştirmeye gittiğimde "oğlumuzun alyansı nerde" demişti adam ya kaydirigubbakcemile3 yok ben değiştiricem deyince bozuldu amcam sempatiksalakcinni

İşyerinden iki arkadaşımız evleneceklerdi. İnişli-çıkışlıydı ilişkileri daha önce ayrılıp bir araya gelmişlerdi. Nikaha bir hafta kala kızı aradım. Dedi attık yüzükleri şok olmuştum bende. Ev dayalı döşeli her şeyler hazır. Gelin -K.valide-görümce anlaşmazlığı yüzünden bitmiş. Kız da zararın neresinden dönülürse kardır diye düşünüyordu. Eminim adam da öyle düşünmüştür. Şimdi adam başkası ile evli ve çocuğu var kız bekar iyi bir kariyer yaptı kendine. Hayat bir şekilde devam ediyor herkes yolunu çiziyor yine. Bitmesinde de hayır vardır.

canım ayrılmışsın. senin adına üzüldüm ama her şerde vardır bir hayır der büyüklerimiz.senin içinde hayırlısı neyse o olsun.esenlikle kal.opuyorumnanaktan

Bu arada bende 20 yaşında evlendim. Evlendiğim insan açısından değil de ikimiz içinde erken verilmiş bir karardı. Özellikle benim için yaş olarak çok gençtim.

aslında baştan kendilerini belli ediyorlar da anlayamayabiliniyor.. ya da "aman düzelir zamanla, alışma dönemi" diye geçiştiriliyor.. ama geçmiyor işte, o yüzden şükret canım baştan bitti senin ki.. İnşallah senin değerini bilen ve çok mutlu olacağın birini çıkarır rabbim karşına.. a.s.

aminnnnnn insallahhh

canım ayrılmışsın. senin adına üzüldüm ama her şerde vardır bir hayır der büyüklerimiz.senin içinde hayırlısı neyse o olsun.esenlikle kal.opuyorumnanaktan

amin insallah

Bu arada bende 20 yaşında evlendim. Evlendiğim insan açısından değil de ikimiz içinde erken verilmiş bir karardı. Özellikle benim için yaş olarak çok gençtim.

hmmm. mutlumusun peki

benim dügünümü hatirlatti. birincisi kaynanam .kadin nisan bohcalari göndermisti.biz her seyin en iyisini cikanini .alip koyduk. kayinvalideme her seyini dört dörtlük yaptik . bize bir bohcalar göndermis . mahalledeki fakir insanlara vermezsiniz.anneme sandiktan sararmis gelinligin den kalma akletler yirmi sene öncesinin cemberleri .babama da aynen .kardeslerime de .sararmis sandik lekesi olmus. havlular. birde bir sürü insan tek tek gelmis getrirmis .herkezin elinde bohcalar. bir benim ki iyi.anneme bohcalari geri götürün.istemiyoz diye telefon actik.hic tinlamadilar .esime de dedim. bu böyle olmaz. bir kere oluyo diye.insan saymamazlik .terbiyesizlik.ceyiz almaya geldiler.ceyiz parasi istedi gen´c kizlar .pazarlik yapiyolar .kizlarin elien bir sakiz parasi veriyolar. artik annem de basladi bagrinmaya acin kapiyi verin gitsinler .benim onlarin bes kurusuna ihtiyacim yok diye bagrindi. yengeler sakinlestirdi. zar zor benim de sinirlerim hasat oldu. annem artik birak kalsin .gitmesin ceyiz .istemiyom. kadin dolduu.artik son raddeye geldik .vermicem kizimi .ceyiz alamya gelenler duydu .annemi beni ablama götürdüler . o gün orda gecirdik.yani zehir oldu. dügün arifesi kina geceligimi alicam .kendi begenmis .hadi gönlü olsun diye giydim .yakismadi bana gitmedi. dükkan dan ciktik.ben dedi .perdelerin parasi ni ödeyim geleyim dedi. gitmis bana demisti . oturma odasini siz ödeyin .annem su anda müsait degilim. ev yaptiriyom.hem dügün yapiyom. ödenmemis oldugunu duyunca kadin bana bir sürü insanin yaninda nasil bagiriyo.üstüme üstüme geliyo. artik millet araya girdi. ben de basladim hüngür hüngür aglama ya erkek kardesi bagirdi da.cenesi ni kapatti. geldi sonra özür diledi. hadi gelinlik bakalim . gönlümü almaya calisiyo. annem yoktu o anda .orda olsaydi . bizimde o is o anda biterdi.. annem ah bir ben olsaydim orda diye cok kizdi .daha neler neler .iste bunlar unutulmuyo. birikim oluyo. allah kizina daha beterini göstersin . bizi okdar üzüp aglattiydi. yasin kücük aylincim bence kariyer yap .isine bak simdiki aklim olsaydi. evlenmezdim .önce is sonra koca

ya arkadaslar benimde anlayamadigim olay , Neden aileler oduyor bu paralari . Ben de yeni evli sayilirim . sadece dugun yaptilar . onunda yari parasini esime ben zorla odettim . Dugunden sonra amerikaya mastir icin geldik . Turkiye de ev kurmadik daha . Mayis ayinda donuce esimle birlikte yapacagiz herseyi insallah ... Eger foto paralarini bile odettiriyorsaniz tabikide bu zorliklara gogus gerekecsiniz .. Ben katlanamazdim ve odetmezdim ...

canım her şerde vardır bi hayır...
kısmet bu işler demekki kısmetin değilmiş.
üzme o tatlı canını sen...
yol yakınken gerçek yüzlerini göstermişler.
buna sevinmelisin bence.
cimrilikde kaynananı geçtim hadi
ama nişanlında aynıymış.
evlenince senin ihtiyaçların olacak mutlaka...
bunları karşılamazsa cimrilikden o zaman daha büyük tatsızlıklar çıkardı
herşeyin hayırlısı canım...Allah yolunu açık etsin.saygılar...

ya arkadaslar benimde anlayamadigim olay , Neden aileler oduyor bu paralari . Ben de yeni evli sayilirim . sadece dugun yaptilar . onunda yari parasini esime ben zorla odettim . Dugunden sonra amerikaya mastir icin geldik . Turkiye de ev kurmadik daha . Mayis ayinda donuce esimle birlikte yapacagiz herseyi insallah ... Eger foto paralarini bile odettiriyorsaniz tabikide bu zorliklara gogus gerekecsiniz .. Ben katlanamazdim ve odetmezdim ...

sorun ödeme değil aslında.. sorun evlenecek kişilerin tercihlere saygı duyulmayıp, k.validelerin "benim istediğim olacak" demesi.. bir yaşa gelmiş, evlenme kararı alabilecek olgunluktaki insanların her işlerine burunlarını sokması.. ha bir de kişiliksiz erkeklerin, annelerinin ağzına bakıp "anne köylü" olması.. sorun bunlar işte..

ayrıca bazı adetler var.. hem kız verilip hem de bütün masrafı kız karşılamaz.. erkeğin ve ailesinin üzerine düşen görevler vardır ki (elinde imkan olduğu halde) bundan kaçan evlenmesin, kimsenin de sinirini bozmasın bence..

aylincim bütün sayfaları tek tek okudum
öncelikle geçmiş olsun diyim her şer de bi hayır vardır canını hiç sıkma zararın neresinden dönersen kardır dua et evlenmeden anladın ve bitti hiç üzülme önüne bak yaşın çok genç ohooooooo daha göreceğin çok güzel günlerin var olumunekankayizsmile

sorun ödeme değil aslında.. sorun evlenecek kişilerin tercihlere saygı duyulmayıp, k.validelerin "benim istediğim olacak" demesi.. bir yaşa gelmiş, evlenme kararı alabilecek olgunluktaki insanların her işlerine burunlarını sokması.. ha bir de kişiliksiz erkeklerin, annelerinin ağzına bakıp "anne köylü" olması.. sorun bunlar işte..

ayrıca bazı adetler var.. hem kız verilip hem de bütün masrafı kız karşılamaz.. erkeğin ve ailesinin üzerine düşen görevler vardır ki (elinde imkan olduğu halde) bundan kaçan evlenmesin, kimsenin de sinirini bozmasın bence..

tsk ederim cevabin icin, tam ben yaziyordum bunlari, sen güzel aciklamissin cnm

aylincim bütün sayfaları tek tek okudum
öncelikle geçmiş olsun diyim her şer de bi hayır vardır canını hiç sıkma zararın neresinden dönersen kardır dua et evlenmeden anladın ve bitti hiç üzülme önüne bak yaşın çok genç ohooooooo daha göreceğin çok güzel günlerin var olumunekankayizsmile

amin canim. evet gözlerim acildi

KIZLAR HALEN SES YOK ERKANDAN VE AILESINDEN

eminim halalari babannesi haberi yok olaylardan.

bu sessizlik korkutuyor bizi.....

ben bugün Rüyamda gebeydim, bir erkek cocuk dünyaya getirdim.... cok etkilendim rüyadan ya :sinifsinif:

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek, sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir.

GEBELİK
Gebelik rüyaları kötüye yorumlanır, sıkıntı demektir. Rüyasında gebe olduğunu gören kişi büyük sıkıntıyla karşılaşır. Ve bu sıkıntı kolay kolay bitmez demektir.

eyvahedigeldismile ALLAHIM SEN KORU BENI YAA

evet ablam... beni anlayabiliyormusunuz?
kuafördede, fotograf konusundada bana sormadan arastiriyormus. tamam güzel ama bi sor bana bakiyim istiyormuyum... sonucta benim sacim yapilcak, benim fotograflarim cekilcek... bana orda amatör kisileri seciyor ucuz yapiyor diye...
cirkin cikmak istemem fotograflarda, hele ki sacim cirkin olursa zaten girmem salona...
FIKRIMI SORMUYOR. herseyde PARA KONUSU aciliyor, ayip sempatiksalakcinni

canım kusura bakma ama biraz abartmışsın bence onlar yaşlı insanlar söylemek istediklerini düzgün ifade edememiş olabilirler.eger sen nişanlanı seviyorsan böyle ufak tefek şeyleri takmamalısın.benim eşimin ailesininde maddi durumu iyi degildi gelinlige bile para verdirmedim halamın kızının gelinligini giydim.hatta benim gelin kuaförüm o kadar kötüydüki saçımı yaptı çıktık fotografçıya gittik ordan çıktık saçlarım dümdüz oldu hiç yapılmamış gibi abartmıyorum dümdüzdü sonra ordan hemen girdik bi kuaföre düzeltti saçlarımı gittik salona evlendik hiçte sorun yapmadım.hatta sen fotografçı kendi istedigin olcak diye inatlaşmışsın hadi akrabalarından birisinin fotograf stüdyosu olsaydı onudamı istemiycektin yani sırnaşık şey

Back
X