• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

Ne kadar doğru bir karar verdiğini gösteriyor sana.
Bırak nerden silerse silsin.
Sen onu hayatından sildin, ötesi varmı?

gücüne gitmesi cok dogal. ama kaynanatörün kimbilir nasil doldurdu herkesi.
söz bohcalari, takilari geri verilmicek mi?

kuzu arkadas hakli, bu sana sdc ne kdr dogru bi karar verdigini gösterir...
senin icin zerre kdr caba göstermeyen bi adamla evlenecektin...

Ay evet bende okuyunca Yuh dedim...... ne bu ya bukadar da olmazki.. Ama kesinlikle arkadaslara katiliyorum. Nekadar dogru bir karar verdigini gösterdi bu tutumu...üzülmeye bile degmez. o böyle yaptikca onu unutmak daha kolay olur.

aylin canım çok doğru bi karar vermişsin bak böyle adamlar için çabalamaya değmez :umursamaz:çok kalitesizmiş gerçekten gösterdi gerçek yüzünü

evet HAKLISINIZ

nekadarda ÖTLÜK KALITESIZ bir insanmis ya..... ben böylesine ERKEK bile demem.....
ALLAHIM sana sükürler olsun dogru yolu gösterdin bana...

bana alinan herseyi iade ettik. söz bohcasi yoktu ama sözde alinan seyleri herseyi verdik. söz yüzügümü ve resat altin... geri verdik.

Bana Birilerini hatırlattı Bu eski nişanlın... Benim de zamanında uğruma ölüp ölüp dirilen nişanlım nişanı Bozduğumuzda sır oldu... ne ses ne seda.. çok şaşırdım.. hani seviyordu nerde kaldı mücadele dedim.. bu muydu yani dedim.. sonra kendisi kuzenimi arayıp akraBalarımı gönderecem yüzükleri almaya dedi.. gene Bi şok.. yani kendisi de istiyor tamamen Bitmesini.. hatta 2 yüzüğün derdine düşmüş de ilişkimizi kurtarmaya çalişmiyor Bile.. neyse geldiler 5 karış suratla, verdik eşyalarını.. ama yüzüme Bile Bakmıyor ailesi sanki Ben suçluyum... neyse TaBi ayrılmayı Ben istemişim işime geliyor onun sessiz kalması, Barışmak istememesi.. aradan 2 ay geçti.. Bi telefon geldi, açtım Bu.. adanayı terketmiş, duramıyorum siğamiyorum dedi.. çok özledim görüşelım dedi.. taBi dedim ne de olsa düşman değiliz görüşelim, görüştük, Bitmiş haldeydi.. çok ağladı.. yapamıyorum dedi, ailelerimize söyleyelim Biz Barıştık diyelim dedi, asla olmaz, Ben de sevgin de kalmadı saygın da sadece güzel günlerin hatrına görüşmeye geldim Bi daha da olmicak zaten dedim.. sonra hayatıma Biri girdi (şuanki aşkım) ve 2 senedir hala sürekli her içtiğinde arar ağlar.. hala kimseyi sokmadı hayatına.. çok mutsuz ve çok pişman.. neyse diyeceğim o ki, SONRADAN KOYAR ERKEKLERE AYRILIK ACISI =) sen Bakma şuan seni aramadiğina.. 1-2 ay sonra itten Beter olacak ama iş işten geçmiş olacak.. Belki sen Başkasına aşık olacaksın.. ama erkekler cidden sonradan anlıyor, yaraları soğuyunca acı çekiyolar.. sen şimdi arkana yaslan, özgürlüğün Bekarliğin tadını çıkar.. Ben ayrıldıktan sonra kuş giBi olmuştum

Bana Birilerini hatırlattı Bu eski nişanlın... Benim de zamanında uğruma ölüp ölüp dirilen nişanlım nişanı Bozduğumuzda sır oldu... ne ses ne seda.. çok şaşırdım.. hani seviyordu nerde kaldı mücadele dedim.. bu muydu yani dedim.. sonra kendisi kuzenimi arayıp akraBalarımı gönderecem yüzükleri almaya dedi.. gene Bi şok.. yani kendisi de istiyor tamamen Bitmesini.. hatta 2 yüzüğün derdine düşmüş de ilişkimizi kurtarmaya çalişmiyor Bile.. neyse geldiler 5 karış suratla, verdik eşyalarını.. ama yüzüme Bile Bakmıyor ailesi sanki Ben suçluyum... neyse TaBi ayrılmayı Ben istemişim işime geliyor onun sessiz kalması, Barışmak istememesi.. aradan 2 ay geçti.. Bi telefon geldi, açtım Bu.. adanayı terketmiş, duramıyorum siğamiyorum dedi.. çok özledim görüşelım dedi.. taBi dedim ne de olsa düşman değiliz görüşelim, görüştük, Bitmiş haldeydi.. çok ağladı.. yapamıyorum dedi, ailelerimize söyleyelim Biz Barıştık diyelim dedi, asla olmaz, Ben de sevgin de kalmadı saygın da sadece güzel günlerin hatrına görüşmeye geldim Bi daha da olmicak zaten dedim.. sonra hayatıma Biri girdi (şuanki aşkım) ve 2 senedir hala sürekli her içtiğinde arar ağlar.. hala kimseyi sokmadı hayatına.. çok mutsuz ve çok pişman.. neyse diyeceğim o ki, SONRADAN KOYAR ERKEKLERE AYRILIK ACISI =) sen Bakma şuan seni aramadiğina.. 1-2 ay sonra itten Beter olacak ama iş işten geçmiş olacak.. Belki sen Başkasına aşık olacaksın.. ama erkekler cidden sonradan anlıyor, yaraları soğuyunca acı çekiyolar.. sen şimdi arkana yaslan, özgürlüğün Bekarliğin tadını çıkar.. Ben ayrıldıktan sonra kuş giBi olmuştum

banada aynisi olmustu... ayrilirken ayni sekilde takmamisti, sanki hayatindaki bir fazlaliktan kurtuluyormus gibi rahatca firlatip atti hayatindan...
ayni günde irtibati kesti, msnden sildi, aramadi sormadi...
tam 1 sene sonra ayaklarima kapandi... simdi evliyim, gel desem gelir, 10 cocugum olsun 10 cocugumlada kabul eder....
demen gibi sonradan dank ediyor erkeklere, bastan cok kolay geliyor onlara...

valla pisman olmasini cok isterdim ki olacakkkkk

pişman olur aylin olur sen hiçç merak etme şimdi olay yeni anlamıyor ama aradan zaman geçsin biraz çok kıvranıcak

pişman olur aylin olur sen hiçç merak etme şimdi olay yeni anlamıyor ama aradan zaman geçsin biraz çok kıvranıcak

inanin bana o benim hamaratligimi sevmis sadece........
öyle kiloluda degilim fazla... yüzüm bebek gibi.... böyle aile ve böyle bir kiz hayatta bulamazzz cok pisman olucak

canim isten cikmanla ilgili olabilir mi ki?
sen bana kisa sira önce isten ciktim demistin

acaba calisan gelin mi istediler, böyle cimri aileden hersey beklenir

anaaaa bak buda olabilir fisfisfisnede olsa cimriler çok işlerine gelmemiştir doğal olarak.

yok yavvv olamaz öle birsey.... mutlaka bulucam birgün...
eger öyleyse YUH derim....

esyalar geri geldi bugün...........
beyfendi resimlerimi YIRTIP atmis torbaya
YAZIKLAR OLSUN

esyalar geri geldi bugün...........
beyfendi resimlerimi YIRTIP atmis torbaya
YAZIKLAR OLSUN

aaaaaaa yok artık, nasıl bir saygısızlıkdır bu yahu :1shok:

eski nişanlınla herhangi bir görüşmen olmadı değil mi Aylinciğim?

terbiyesiz ne kötülüğünü görmüş bu kadarda nefret etmiş ya resim yırtmak da ne sende öyle onun resimlerini yırtıp suratına fırlatsaydınalsanaalsanasmile

bilemiyorum kizlar...... büyük bir resmim vardi cerceveye koymustu asmisti... sirf o resmi YIRTMIS öyle koymus torbaya.... bi kac resim daha vardi onlar normal duruyordu... ama o bile yetti bana...
adini dahi duymak istemiyorum

hayir cnm ne sms atti ne konustum ne görüstüm. bir SES dahi yok ondan

gidene yol wer gitsn aylin snn kaybedecek birşeyin yok bırak o üzülsün pişman olsun..gelen gideni aratır die bi laf wardır..ALLAHINA hawale et.. illa ki bedelini öder.sevenin her zmn ahı tutar..yazdıklarını okudum..kolay şeyler değil..ALLAH sana sabrını wersin.. ayrılmakla en iyisini yapmışsın..kim bilir ewlendıktn snr sana daha kötü şeylerde yapabilirlerdi..hele ki sözlün snn arkanda durmayacak bir adamsa salla gitsn ondan bi halt olmaz kusura bakma da.. herkesin yeri farklıdır...annenın yeri ayrı sözlünün yeri ayrıdır..demek ki snn sözlün bunun farkında değil..üzülme takma kafaya herşey unutulur gider..sadece zamana bırakk..zaman herşeyin ilacıdır..

sen herseyi kabul ettin diye bende etmek zorunda degilim
yasli basli dedigin insan daha 44 yasinda...
ben inatlasmadim o inatlasti

hadi onu birak sözlüm arkamda durmadiki
devamini okumadin sanirim

hic de abartmadim canim..... baskasinin gelinliginide giymem bikere evlenicez... sen yaptiysan o senin kararin

durumlariiyi olmasa anlicam, kendim öderim, ama durumu olup cimrilik yapan insanlari hic sevmeyiz

canım hayırlısı olsun herşeyin...yaşadıklarına üzüldüm....

ama demek ki böylesi hayırlıymış..daha çok gençsin zaten eminim karşına seni ve aileni hakedecek başka biri çıkar...

bu son söylediğinde de çok haklısın...tabiki durumları olmasa cazgırlık yapacak halin yok...ya da lafını edecek....ne yapabiliyorlarsa onu yaparlar ne olacak...ama durumları olduğu halde böyle lafını etmeleri çok görgüsüzce...çok paracılar demek ki....öyle ki kendi çocuklarını evlendirirken bile parayı konu etmişler habire...sonuçta kendi oğullarını evlendiriyorlar....amaan boşver canım hayırlısı:1hug:

gidene yol wer gitsn aylin snn kaybedecek birşeyin yok bırak o üzülsün pişman olsun..gelen gideni aratır die bi laf wardır..ALLAHINA hawale et.. illa ki bedelini öder.sevenin her zmn ahı tutar..yazdıklarını okudum..kolay şeyler değil..ALLAH sana sabrını wersin.. ayrılmakla en iyisini yapmışsın..kim bilir ewlendıktn snr sana daha kötü şeylerde yapabilirlerdi..hele ki sözlün snn arkanda durmayacak bir adamsa salla gitsn ondan bi halt olmaz kusura bakma da.. herkesin yeri farklıdır...annenın yeri ayrı sözlünün yeri ayrıdır..demek ki snn sözlün bunun farkında değil..üzülme takma kafaya herşey unutulur gider..sadece zamana bırakk..zaman herşeyin ilacıdır..

tsk ederim yorumun icin...
ben KURTULDUM ucuz KURTULDUM hemde diyorum kendi kendime...
cokk cokkk da iyiyim. rejimede basladim cok iyiyim. basaricam fistik gibi olucam. daha iyilerine laikim ben...

tesadüfe bak, Gelen gideni aratir diye msn iletime yazdim bile :)

canım hayırlısı olsun herşeyin...yaşadıklarına üzüldüm....

ama demek ki böylesi hayırlıymış..daha çok gençsin zaten eminim karşına seni ve aileni hakedecek başka biri çıkar...

bu son söylediğinde de çok haklısın...tabiki durumları olmasa cazgırlık yapacak halin yok...ya da lafını edecek....ne yapabiliyorlarsa onu yaparlar ne olacak...ama durumları olduğu halde böyle lafını etmeleri çok görgüsüzce...çok paracılar demek ki....öyle ki kendi çocuklarını evlendirirken bile parayı konu etmişler habire...sonuçta kendi oğullarını evlendiriyorlar....amaan boşver canım hayırlısı:1hug:

böle yapmaya devam etsinler, nah evlenebilirler böle...
COCUKMUS daha COCUKKK

hergün ilk senin konunu okuyorum acaba aradımı diye, inada bindirdim -tatlicadiarzu- çok enteeresan, numunelik bir tipmiş gerçekten.. ay bir de resmi yırtmış... hey yarabbi sen akıl ver.. gerçekten tebrik ederim seni, ayakları yere sağlam basan akıllı bir kızsın.. :lepi:

Back
X