- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.611
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Canım bu tipler der ki. Ben yemicem siz kendinize söyleyin. Ama o yemek gelince, dur bir kere seninkinden ısırayım tadına bakayım diyerek yemeğin yarısını kendi götürür.Ona soylemeseydiniz. Ay böyle heves kursakta kalınca ne kötü oluyor
Aynen. Birde böyle komik bahaneleri daha itici yaa.
Ayy Allah korusun :)sonu ne olur bunun
En iyisi vazgeçmek galiba.
AhahahhahaHay Allahım
Masraf artinca cebi açılır diyor..
Ay yok artık valla mi
Hangi konu o yaa
Vaaahhh. O ne be hava alsın ahahahha noldu şimdi ayrıldılar mi?
Demi. Hiç mi düşünce yok. Kız yanına gelirken bir şeyler alıyor almasa yapıyor. Termosla çay getiriyim ben diyormuş bu kek falan getirince
Insan 7 de neyse 70 Dede öyledir.Merhaba hanımlar.
Bir konu da fikirlerinizi öğrenmemiz lazım.
Bir cimri düzelir mi sonradan ?
Evlenince, çoluk çocuğa karışınca. Sorumluluk alınca.
Bu kişinin cimriligini şöyle ozetleyelim.
Kafe nedir bilmez. Hiç gitmemiş hayatında. Yemek yemeye gittiği zaman mecburen esnaf lokantası tarzında basit yerlere gidiyor tavuk dürüm yiyor sadece. Cepte para olsa da bu böyle . Zaten yılda iki kere gitmeyen biri.
Soruldugunda ben sevmiyorum öyle yerleri diye kestirip atıyor.
Sonra kahvaltiya gidiyorsunuz evine ilk defa sabah 10 da çay demliyorsunuz. Öğlen 2-3 gibi acikinca sabah ki çayı kaynatiyor. Sorunca da bu dinlenince güzel oluyor diyor.
Kış mevsiminde üşüyüp eve gidince kombi yanmiyor. Usudum dediginizde de battaniye getiriyor.
Hiçbir özel günde hediye almıyor.
Aldığında da (sadece bir kere hediye almış) kalpli küçük yastık almış. Üstünde seni seviyorum yazan bir karış olanlardan .
Sonra telefonunda dakikasi smsi hiç olmayan biri düşünün. Sevgilisine beni ara atan. Arayinca da niye beni aramiyorsun aşkım diyen.
Arkadaşına sigaram bitti işten cikta bana iki sigara getir diyen biri.
Sevgilisiyle bulusunca bakkaldan çekirdek alan her buluşmada çekirdek yiyen biri.
Evet bu insan düzelir mi?
Kuzenimin 1 buçuk yıllık sevgilisi. Kuzenim hediyeler alir. yanına giderken yemek yapar dışarıdan bir şeyler alıp oyle gider ve bu adam böyle.
Parası var diyor. Bu adam cimri değilde nedir arkadaşlar ?
Bunlar nisanlacak nasipse. İleride düzelir mi ? Böyle biriyle hayat geçer mi ?
Ki bollukta büyüdük biz. Gerek Eniştem gerek Teyzem kesinlikle eli açık insanlardır...
Demi.. Ay adam kombi acmiyor yaaadam bal gibi cimri ve değişmez..bir ömür geçmez bununla
Ahahaha parklarda falan gezmisler . Lisedeyken yapmazdik biz onuHuylu huyundan vazgeçmez heralde.Bir de inkar ediyormuş zaten, hiç vazgeçmez.
Bana da çok itici geldi.1.5 yıl soğukta battaniyelerle çekirdek mi çitlemişler
Maaş alınca gel yemek yiyelim maaş aldım demis. O da kuzenim kavga etmişti galiba o zaman. Gitmişler ne alırsınız demiş garson ben tavuk durum demiş. Kuzenim de mecburen bende demiş :))Belki bugun sevgisi gozunu kor ediyor ama, yarin evlenip bir de cocuk sahibi olunca, ayni cimriligi cocuguna uygulayacak. Ve bu ok gibi cigerine saplaniyor insanin. Bence ayrilsin. Degismez.
Aslinda boylesi bi cimrilik garip geldi bana. Belki parasi yokturdur ama soyleyemiyordur. Bilemedim.
Ay evet. Benim de vardı öyle bi arkadaş. Bize gelmeden arar söylerdi bana ne yapacan diye . ben onlara giderken ayyy ben yapacaktimda bir şeyler geç olmuştu . kısır yapalım bi derCanım bu tipler der ki. Ben yemicem siz kendinize söyleyin. Ama o yemek gelince, dur bir kere seninkinden ısırayım tadına bakayım diyerek yemeğin yarısını kendi götürür.
Yani büyük konuşmak istemem ama kuzenin çok iyi düşünsün. Çok zor cimri insanla yaşamak.
ayyy ultra cimri değişmez asla değişeceğini sanma ve cimrilik hele de erkekte gerçekten çok itici oluyorMerhaba hanımlar.
Bir konu da fikirlerinizi öğrenmemiz lazım.
Bir cimri düzelir mi sonradan ?
Evlenince, çoluk çocuğa karışınca. Sorumluluk alınca.
Bu kişinin cimriligini şöyle ozetleyelim.
Kafe nedir bilmez. Hiç gitmemiş hayatında. Yemek yemeye gittiği zaman mecburen esnaf lokantası tarzında basit yerlere gidiyor tavuk dürüm yiyor sadece. Cepte para olsa da bu böyle . Zaten yılda iki kere gitmeyen biri.
Soruldugunda ben sevmiyorum öyle yerleri diye kestirip atıyor.
Sonra kahvaltiya gidiyorsunuz evine ilk defa sabah 10 da çay demliyorsunuz. Öğlen 2-3 gibi acikinca sabah ki çayı kaynatiyor. Sorunca da bu dinlenince güzel oluyor diyor.
Kış mevsiminde üşüyüp eve gidince kombi yanmiyor. Usudum dediginizde de battaniye getiriyor.
Hiçbir özel günde hediye almıyor.
Aldığında da (sadece bir kere hediye almış) kalpli küçük yastık almış. Üstünde seni seviyorum yazan bir karış olanlardan .
Sonra telefonunda dakikasi smsi hiç olmayan biri düşünün. Sevgilisine beni ara atan. Arayinca da niye beni aramiyorsun aşkım diyen.
Arkadaşına sigaram bitti işten cikta bana iki sigara getir diyen biri.
Sevgilisiyle bulusunca bakkaldan çekirdek alan her buluşmada çekirdek yiyen biri.
Evet bu insan düzelir mi?
Kuzenimin 1 buçuk yıllık sevgilisi. Kuzenim hediyeler alir. yanına giderken yemek yapar dışarıdan bir şeyler alıp oyle gider ve bu adam böyle.
Parası var diyor. Bu adam cimri değilde nedir arkadaşlar ?
Bunlar nisanlacak nasipse. İleride düzelir mi ? Böyle biriyle hayat geçer mi ?
Ki bollukta büyüdük biz. Gerek Eniştem gerek Teyzem kesinlikle eli açık insanlardır...
Demi. İşte her sene 5-6 kez tatile gideriz falan yalan bence. Yapan adam tatil olmasa bi yemeğe goturur..
Ona soylemeseydiniz. Ay böyle heves kursakta kalınca ne kötü oluyor
Aman aman. Valla mantıklı düşünürsek aslında gerçek gözünün önünde de ..
Tesadüf mu acabacimriler çekirdek sever falan
23-29 . Bunlarda kola yok
Ayyy adama bak. Canına da mi acimiyordu acaba . En iyisini yapmış valla bu kadar da olmaz kiCan çıkar huy çıkmaz derler. Düzelmez kuzenin uzak dursun
aklıma komşumuzun kocası geldi kışın ortasında ayakkabı niyetine sandalet giyerdi ( çorapla) ve üzerinde mont almamak için yazlık gömlek( uzun Kollu ) giyerdi usumediğini söylerdi.Ve durumları gayet iyiydi karısı ve çocukları bu durumdan bikmislardi sonunda kadın dayanamayip boşandı gitti...
Haklisiniz. Adam bir de yüzsüz .Cimrilik bu adamın damarlarındaki kan gib,i mümkün değil düzelmesi.
Yani.. Ne aptallik yaa. Cüzdanında hava alsın. Ayyy hem cimri hem yüzsüzAyrıldıkar canım böyle para muhabbeti girince herkes soğur bence ne kadar aşık olsada ...
Amaa.Ay ne ilginç adamlar var var ya Allah iyilerle karşılaştırsın.Aman Aman uzak dursun benim tanıdığım bi ablanin eşi de bundan beter
Ablanin ilk evliliği ve adamın 2.evliliği ablayı kandırmış evlenebilmek için varlikliyim herşeyi alırım demiş önceki hanımının eşyalarında oturtuyo halen çocukları sersefil etti kadını varlık içinde darlık çektirdi vallahi halende öyle cimri sıcak suyu hiç actirmazmis anayin evinde sıcak su mu vardı diye sadece banyodan banyoya actiriyormus
Tavsiyem vazgeçsin sevgi karın doyurmaz
Ne güzel söz . Teşekkürler :))Eki Görüntüle 1688489 benden kuzeninize gelsin
Aynen..Insan 7 de neyse 70 Dede öyledir.
Can cikar huy cikmaz.
Böyle gider bi insan degismez
Demi. Yalancı birde adamAsssslaaaa! Cimrilik en kötü huyların kapısıdır
Ayy hemde ne itici. 6 binlik gelinlik begendim deyince şimdiden başladın yok öyle şey diyormuşayyy ultra cimri değişmez asla değişeceğini sanma ve cimrilik hele de erkekte gerçekten çok itici oluyor
Ayyy adama bak. Canına da mi acimiyordu acaba . En iyisini yapmış valla bu kadar da olmaz ki
Haklisiniz. Adam bir de yüzsüz .
Yani.. Ne aptallik yaa. Cüzdanında hava alsın. Ayyy hem cimri hem yüzsüz
Amaa.Ay ne ilginç adamlar var var ya Allah iyilerle karşılaştırsın.
Ne güzel söz . Teşekkürler :))
Aynen..
Demi. Yalancı birde adam
Ayy hemde ne itici. 6 binlik gelinlik begendim deyince şimdiden başladın yok öyle şey diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?