Başlık sanki sevgili için yazmışım gibi oldu
, değil tabii ki. Kısmetse seneye üniversiteye başlıyorum. İlkokuldan beri arkadaşım olan bir kız var. Ailelerimiz de tanışır. Bu kız benim en yakın arkadaşlarımdan birisi, çok iyidir hoştur. Amaaa bir kötü özelliği var. İnanılmaz cimri. Annesi de aynı şekilde. Hani abartıyor diyebilirsiniz ama değil. Durumları gayet iyi, bunu da not düşeyim. Bu aile aynı zamanda bizim yakınlarımızda oturuyorlar, komşuyuz yani. Bu teyze zamanında kapı kapı dolanıp insanlardan kızı için kalem silgi dilenen biri
Düşünün yani kalem silgi bile almıyor çünkü parasına kıyamıyor. Daha bunun gibi bir sürü örnek var. Asıl konuya geliyorum biz bu kızla samimiyiz annesi bir laf diline doladı Nicedays2 sen tek çocuksun benim çocuğum da tek kız gurbet ellerde yalnız kalmayın ikiniz aynı şehre gidin beraber ev tutun gözümüz arkada kalmasın deyip duruyor. Şimdi bizim bu kızla ders anlamında başarılarımız hemen hemen eşit, o benden bir tık daha iyi olabilir. Yani benim kazandığım üniversiteyi o rahatlıkla kazanır. Annesi, sen nereye X oraya diyor. Benim babam çok iyi niyetli tabiri caizse saf birisidir. Ailemi tanıyorlar tabii ki. Annem bana dedi ki Nicedays2 bence sen onları çok umursama. Onlar beraber ev tutalim derler kirayi ödemezler, kız her masrafı senin üstüne yıkar dedi. Babanın da saf niyetli olduğunu biliyorlar dedi. Yani ben arkadasımi seviyorum tabii ki onunla kalmak isterim neden olmasin ama bir de bu durum var. Yerlestirmelerin olacaği zaman bu konu karambole gelir diye de korkuyorum. O yuzden önceden fikir almak istedim.