- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Cok becerikli bir kadin. Bende anne bana salon takımı yaparmısın dedim benden 3 liralik ipi almami istedi cok bozuldum.
Kaynana savunucusu değilim kesinlikle ama bu nedir yahu? Dantel örmeyi biliyor musunuz? Hiç yaptınız mı? ve bir insandan nasıl bu kadar kolayca salon takımı isteyebiliyorsunuz? Sadece ip parasını istediyse öpüp başınıza koyun.
kv.niz ister haklı olsun ister haksız olsun isterse de cimri olsun, eşinizi kv.nizle aranıza sakın sakın sokmayın. Sonra kötü olan siz olursunuz.
Dantel yapmasini gayet iyi biliyorum. Ama kendi teyzesinin kizlarina seve seve yapiyorsa bana da yapar diye dusunup istedim. Ki ben ogluyla evlenecegim dimi? 3 liralik ipin lafi gecmemeli.
Madem anladiniz kadin cimri, neden israrla ona bir seyler yaptirmaya calisiyorsunuz ? Yapmayacak belli, neden kendinizi bos yere sikintiya sokuyorsunuz?
Universite mezunusunuz, isiniz var, geliriniz var, o kadin size bir seyer alsa ne, almasa ne , muhtac degilsiniz ki. Adamla evleniyorsunuz, annesiyle degil, kadin sizi sevmek veya size bir seyler almak mecburiyetinde degil ki. Kendi yuvanizin huzuruna bakin, neden kadina kafayi takmis ugrasiyorsunuz?
Gerçekten kullanacak mısınız dantel takımı salonunuzda. Sadece merakımdan sordum. Çocukken de sevmedim hala sevmem oraya buraya konan danteli. Çeyiz dolu 6 yıldır günlendirme hariç çıkmadılar yerlerinden.Dantel yapmasini gayet iyi biliyorum. Ama kendi teyzesinin kizlarina seve seve yapiyorsa bana da yapar diye dusunup istedim. Ki ben ogluyla evlenecegim dimi? 3 liralik ipin lafi gecmemeli.
Ugrasmiyorum. Neden ugrasayim kendisi baskalarina karsi cok farkli davranirken neden bana boyle davraniyor diye sorguluyorum. Belki yarin oburgun cok sacma gelicek boyle dsunceler. Suan daha yeni nisanliyim
Aynen öyle, oğluyla evleneceksiniz o kadar, kendisi seve seve oğlu için yapıp çeyizine koymadıysa daha önceden, sonradan beklentiye girmemeniz hayrınıza 3 liralık ip değil olay orada, cimrilikle alakası yok çünkü. Örneği o kadar da şatafatlı olmayan bir takımın en az 300 lira olduğunu da gayet biliyorsunuzdur herhalde, ki bence çok daha fazlası eder.
Gerçekten kullanacak mısınız dantel takımı salonunuzda. Sadece merakımdan sordum. Çocukken de sevmedim hala sevmem oraya buraya konan danteli. Çeyiz dolu 6 yıldır günlendirme hariç çıkmadılar yerlerinden.
Sorun dantel degil ben zaten kendime alirim istedigimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?