- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Büyük ihtimalle yapmak istemediği için ip istedi parasında olduğunu sanmıyorum.Gim
Sorun dantel degil gercekten ben 3 5 liralik ipi bana al demesindeyim. Bir de el emeklerini severm neden kullanmayayim emek verilmis sonucta
Öncelikle nişanınız hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Bir şey istemeyin. İstemekle alamayacağınız aşikar olmuş. kayınvalideniz size gelenekler sebebiyle alınacaklar dışında bir şey almak zorunda değil.İsterse alabilir ama istemiyor. Siz teyze kızıyla aynı değilsiniz. teyze kızını kv seviyor. Sizi nişanlınız seviyor. Nişanlınızdan isteyebilirsiniz. Almayınca kırılma sebebi o zaman.
Anladım. Bende el emeği diye saklıyorum Ama danteli hangi eşya üzerine koysam çirkinleştiriyor sanki benim gözümde. Hele şimdiki modern mobilyalarda. Zevk meselesi tabi ama bişey istemeyin bence. Sonuçta bunun anneler günü var doğum günü var. Evlenince sizin kendilerine götüreceğiniz bohçası var. Bunları yapmadığınız için laf edecek olursa söylerseniz nedenini. Benim kv de de bana hiçbişey almaz. Sonra bende kendisine doğumgünü anneler günü bişey almadım. 5 liralık bir giyisi alıp gelmişti. Nemi yaptım aynı şekilde bende anneler gününde aynı şekilde aldım. Ben normalde hediye alırken kırk kere düşünürüm fiyat değil kullanılabilirliği önemli Ve güzel olması. Bu zaman kadar kendisine aldığım her hediyede ince düşünmüştüm. Ama biyerden sonra göz batıyor. Ayrıca şunu çok kafaya taktım. Ben ilk anneler günü kendisine çok beğendiği için kendi parfümümden aldım ortalama bir fiyatı aslında. Ama her seferinde çok beğendiğini söylediği için aldım. Sonra bana dediki diğer eltim bir deodorant almış. Diyoki utanmadan o 1 liraya satılan deodorant dan almış bana insan hiç almaz daha iyi. Ve eltimin maddi durumu hiç iyi değildi. O yüzden bende deodorant ı tuvalete sıkıyorum kokmasın diye dedi. Demekki bana verdikleri değer buymuş dedi.Gim
Sorun dantel degil gercekten ben 3 5 liralik ipi bana al demesindeyim. Bir de el emeklerini severm neden kullanmayayim emek verilmis sonucta
Allah muhtaç etmesin. Bir şey beklemeyin o zaman. Dua edin düğünden sonra sizin elinize bakmasın. Duruma alışın. Sıfır beklenti her ilişkide mutluluk getirebilir.İste hicbirsey yok. Ne nişanda birsey gordum ne simdi. İlk oglu bir nişan bohcasi bile yapmadi mesela
Nışanlınız size annemin ödü kopuyor sana para harcayacak diye demiş ve siz buna rağmen bir beklenti içindemisiniz?? Pes valla..Ben bugüne kadar kimseden bir beklenti içine girmedim..Okudum,çalıştım,kazandım aslanlar gibide yiyorum..Sizde böyle yapın..Ünv.mezunuyum diyorsunuz ya..Neden o zaman beklenti içindesiniz? Benim kayınvalidem, birşeyler almak ister hep ben kabul etmiyorum..Yemeğe çıktığımızda hesabı bile ödetmem asla..Hepte bana kızar 1 kere bana ısmarlatmadın senle çıkmayacağım böyle yaparsan der..Yani durumum var çok şükür istemem hiçbirşey,ama olmasada eksik kalırım istediğim şeyden genede asla anne al bana bunu demem,diyemem yani..Sizin yapınıza hayret ettim doğrusu..Ben bukadar fedakar bir kayınvalidem varken birşey isteyemem..Siz yapmak istemeyen kadından,inatla ısrarla istiyorsunuz hayret ettim doğrusu...Üstelik birde muhtaç değilsiniz, ne gerek var yani kendinizi küçük düşürmeye..Yaklaşık 4 aydir nişanlıyım. Yazın da dugunumuz olacak. Nişanlımın ailesini sevgiliykende tanirdim ama tam olarak huylarini bilmezdim.
Kaynanam çok cimri. Ben ailesinden bana ev yat kat almalarini beklemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Nisanlimda bende calisiyoruz ikimizde üniversite mezunuyuz. Ama bana bir bohca ya da ne bileyim ufak birsey alsin görmedim.
Cok becerikli bir kadin. Bende anne bana salon takımı yaparmısın dedim benden 3 liralik ipi almami istedi cok bozuldum.
Ne sözde ne nisanda bir bohca getirmedi bir sakızını görmedim. kendine porselen tabaklar almis bende cok begendim. Tabaklari aldigi yere gitmek istedim oraya gittik beraber ben israr ettim gidelim diye (evlerimiz uzak) dukkanda kalmamis ki dukkan dedigim 1 milyoncular varya oyle, anne sana burasi yakin arada bi gelip bakarmisin al bana dedim, sen geldiginde bakarsin gelmismi diye alirsin dedi. Ki ben calisiyorum 2 3 haftada bir haftasonu giderim. Daha bircok sey. Nişanlimda farkinda bana annemin ödü kopuyor sana para harcicak diye dedi. Kaynana var kayinvalide var. Saygisizlik etmek istemiyorum ama boyle yaparak beni sogutuyor kendinden.
Belki cok basit seyler ama moralimi bozuyor belki ben kafama takiyorum. Bu yuzden nisanlimla aramin bozulmasini istemiyorum ki o beni destekliyor annesini uyarmasini istemem sonucta onun annesi ve benden yaşca büyük bir kadin o böyle görmüs demekki. Hep mi böyle gider?
Valla bence de orecekse cok iyi benim ceyizim yok annem dantel yapmadi kaynanamlarda temizlik yapiyordum bi baktim pike takini danteli anne bunu yaptirsam ya benim yok pikem defim demez olsaydim benim de hic gelinlerden yuzum gulmefi ikinizde bana kaynana bihcasina pike koymadiniz ben ne kullanicam dedi ama o danteli yillar once yapmis kullanacak olsa kullanirdi oyle degil mi bana verse yaptirirdim kullanirdim dantel curuyecek yazik uzuldum ama kirilmadim kaynanama vermek zorunda degil cani sag olsun calisirim ordururum dantelimi yaptiririm pike mi annem yapmadi kaynanama ne diyimKaynana savunucusu değilim kesinlikle ama bu nedir yahu? Dantel örmeyi biliyor musunuz? Hiç yaptınız mı? ve bir insandan nasıl bu kadar kolayca salon takımı isteyebiliyorsunuz? Sadece ip parasını istediyse öpüp başınıza koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?