- 7 Kasım 2014
- 105
- 34
- 38
- 33
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Burda buyuk bi cogunlugumuz kvlerimizle problemliyiz zaten bence bu kadar takma kafaya bu kucuk bi sorun, daha buyuk sorunlarla da karsilasabilirdin. Bir kayinvalide istediginde neler yspabilir bilmek istemezsin benceYaklaşık 4 aydir nişanlıyım. Yazın da dugunumuz olacak. Nişanlımın ailesini sevgiliykende tanirdim ama tam olarak huylarini bilmezdim.
Kaynanam çok cimri. Ben ailesinden bana ev yat kat almalarini beklemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Nisanlimda bende calisiyoruz ikimizde üniversite mezunuyuz. Ama bana bir bohca ya da ne bileyim ufak birsey alsin görmedim.
Cok becerikli bir kadin. Bende anne bana salon takımı yaparmısın dedim benden 3 liralik ipi almami istedi cok bozuldum.
Ne sözde ne nisanda bir bohca getirmedi bir sakızını görmedim. kendine porselen tabaklar almis bende cok begendim. Tabaklari aldigi yere gitmek istedim oraya gittik beraber ben israr ettim gidelim diye (evlerimiz uzak) dukkanda kalmamis ki dukkan dedigim 1 milyoncular varya oyle, anne sana burasi yakin arada bi gelip bakarmisin al bana dedim, sen geldiginde bakarsin gelmismi diye alirsin dedi. Ki ben calisiyorum 2 3 haftada bir haftasonu giderim. Daha bircok sey. Nişanlimda farkinda bana annemin ödü kopuyor sana para harcicak diye dedi. Kaynana var kayinvalide var. Saygisizlik etmek istemiyorum ama boyle yaparak beni sogutuyor kendinden.
Belki cok basit seyler ama moralimi bozuyor belki ben kafama takiyorum. Bu yuzden nisanlimla aramin bozulmasini istemiyorum ki o beni destekliyor annesini uyarmasini istemem sonucta onun annesi ve benden yaşca büyük bir kadin o böyle görmüs demekki. Hep mi böyle gider?
Yaklaşık 4 aydir nişanlıyım. Yazın da dugunumuz olacak. Nişanlımın ailesini sevgiliykende tanirdim ama tam olarak huylarini bilmezdim.
Kaynanam çok cimri. Ben ailesinden bana ev yat kat almalarini beklemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Nisanlimda bende calisiyoruz ikimizde üniversite mezunuyuz. Ama bana bir bohca ya da ne bileyim ufak birsey alsin görmedim.
Cok becerikli bir kadin. Bende anne bana salon takımı yaparmısın dedim benden 3 liralik ipi almami istedi cok bozuldum.
Ne sözde ne nisanda bir bohca getirmedi bir sakızını görmedim. kendine porselen tabaklar almis bende cok begendim. Tabaklari aldigi yere gitmek istedim oraya gittik beraber ben israr ettim gidelim diye (evlerimiz uzak) dukkanda kalmamis ki dukkan dedigim 1 milyoncular varya oyle, anne sana burasi yakin arada bi gelip bakarmisin al bana dedim, sen geldiginde bakarsin gelmismi diye alirsin dedi. Ki ben calisiyorum 2 3 haftada bir haftasonu giderim. Daha bircok sey. Nişanlimda farkinda bana annemin ödü kopuyor sana para harcicak diye dedi. Kaynana var kayinvalide var. Saygisizlik etmek istemiyorum ama boyle yaparak beni sogutuyor kendinden.
Belki cok basit seyler ama moralimi bozuyor belki ben kafama takiyorum. Bu yuzden nisanlimla aramin bozulmasini istemiyorum ki o beni destekliyor annesini uyarmasini istemem sonucta onun annesi ve benden yaşca büyük bir kadin o böyle görmüs demekki. Hep mi böyle gider?
Valla bence de orecekse cok iyi benim ceyizim yok annem dantel yapmadi kaynanamlarda temizlik yapiyordum bi baktim pike takini danteli anne bunu yaptirsam ya benim yok pikem defim demez olsaydim benim de hic gelinlerden yuzum gulmefi ikinizde bana kaynana bihcasina pike koymadiniz ben ne kullanicam dedi ama o danteli yillar once yapmis kullanacak olsa kullanirdi oyle degil mi bana verse yaptirirdim kullanirdim dantel curuyecek yazik uzuldum ama kirilmadim kaynanama vermek zorunda degil cani sag olsun calisirim ordururum dantelimi yaptiririm pike mi annem yapmadi kaynanama ne diyim
Dantel yapmasini gayet iyi biliyorum. Ama kendi teyzesinin kizlarina seve seve yapiyorsa bana da yapar diye dusunup istedim. Ki ben ogluyla evlenecegim dimi? 3 liralik ipin lafi gecmemeli.
canım bende 10 ay nişanlı durdum bi çöpünü görmedim halada bişey yapmıyolar benm gelin ayakkabımı bile annmler aldı iç çmaşr vs. hiç bişey yok bence artık bişey bekleme bnm altınlarımı falan eşim kredi çekmiş almış bilmiyodum daha yeni başlamşsn sen kesinlikle hiç bişey bekleme ve isteme olan sana olur ben böyle başkalrında görüp hep heves ettim herşey içimde kaldı ama kendi 4 4lük bohça istedi açık açık adet olmayan şeyleri istedi düşünYaklaşık 4 aydir nişanlıyım. Yazın da dugunumuz olacak. Nişanlımın ailesini sevgiliykende tanirdim ama tam olarak huylarini bilmezdim.
yapmak zorunda degil canim seni. ceyizini annen yapsin neden kayialidenden boyle seryler bekliyorsun parasivarmi yokmu bilmjiyosun boyle seyler bekleme cok itici oluyor..Dantel yapmasini gayet iyi biliyorum. Ama kendi teyzesinin kizlarina seve seve yapiyorsa bana da yapar diye dusunup istedim. Ki ben ogluyla evlenecegim dimi? 3 liralik ipin lafi gecmemeli.
sanane kardeşim teyze kızına yaparsa yapar kendi bilir .Hediye olarak yapmıştır .Nerde görülmüş geline daha evlenmeden kaynananın dantel yaptığı .Dua et azarlamamış seni .Anneniz ya da başka büyükleriniz sizi uyarmadı mı .Kendi dantelinizi kendiniz örün .Siz şimdiden yarışa girmişsiniz .Dantel yapmasini gayet iyi biliyorum. Ama kendi teyzesinin kizlarina seve seve yapiyorsa bana da yapar diye dusunup istedim. Ki ben ogluyla evlenecegim dimi? 3 liralik ipin lafi gecmemeli.
Ne yani, kaynana sana seksi gecelik, sütyen alsaydi cimri olmayacakmiydi, harika bir kaynanami olacakti?
Anlamadim gitti, üniversite mezunusunuz, kendi parani kazaniyorsunuz, halen bu kaynanadan beklentileriniz ne?
Niye halen köyden gelen adetleri, gelenekleri tutuyorsunuz? O ayni köyde kizda kocasinin lafindan çikmazdi, kaynananin yaninda yasardi, gerdek gecesinden sonra kanli çarsafi gösterirdi, biliyorsunuz degilmi?
Niye laf dantele, bohcaya gelince "bunlar adettir, gelenektir, kaynana cimridir" deniliyorda, laf kaynana gelinden hizmet beklediginde, onun evin temizlemesini beklediginde "seve seve yaparim annecim" denilmiyor? Hatta "hangi devirde yasiyoruz" deniliyor. Yok yani, hani madem örf, adet çok önemli, niye hepsi yapilmiyor?
Ha bu arada kaynana geri zekali degil, neden o porselen magzasina gitmek istedigini gayet iyi biliyor. Bende beni kullanmaya çalisan insanlara kil olurum. Kadin sirf bu yüzden sana birsey almiyordur. Kendini onun kuzenlerin ile kiyasliyorsun, sürekli beklenti halindesin. Dogruyu söylemek gerekirse, bende kaynana olsam, bende bir çorap bile almazdim.
Yaklaşık 4 aydir nişanlıyım. Yazın da dugunumuz olacak. Nişanlımın ailesini sevgiliykende tanirdim ama tam olarak huylarini bilmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?