Bunun yanında konudaki çocuk normal kaldı
bu artık hastalık boyutuna gelmiş çay ayol kaç para bir çay.
Benim de unide böylesiyle muhatap olmuşlugum var. Yana yakıla aylarca peşimden koşan aşkımdan divane olan bir çocuk vardı. Benim de sevgili falan niyetim yok ama bi tane platonigim var. Bi gün platonigi baska kızla yürürken görünce sinirle o çocuğun kahve içme teklifini kabul etmiştim. Hiç unutmuyorum birer Türk kahvesi içmiştik ve o kadar ucuzdu ki ikisi 10 lira mı neydi. Kahve içmeye o davet etti ama ben yine de ödemeyi teklif ettim ve çocuk kabul etti ya la
beraber ödeyelim tamam dedi. Yok dedim ben öderim gerek yok. Olmaz dedi beraber ödeyelim
jest yapıyor bana öyle bir tonla söylüyor shshdh bozuk paraları çıkardık beraber ödedik. İnanılmaz Bir pintilik tecrübesiydi benim için
Sonraki günler peşimi hiç bırakmadı tabi aşık olmuş. Kendi kahvesini ödeyen kız olarak aşkı daha da büyüdü sanırım
ben tabi zaten istemiyordum o olayda üstünü direkt çizdim. Bir gün minibüsle okula gidiyoruz. Üç kız arkada oturuyoruz. Bir durak sonra bu bindi arkadaşıyla. Kızların ikisi de en yakın arkadaşım bu da biliyor haliyle. Bir tanesi parayı uzattığında bozuk yoktu adam bozamam binen birinden alırsınız dedi. Biz de bozuk para arıyoruz. Bunlar binince de arkadaşım sordu sizde var mı diye sanırım 2 lira falan. Bana yazan çocuk verdi parayı. Arkadaşım teşekkür etti bozunca veririm dedi. Ki vermese ne olur 2 lirayı. Sonra o gün okulda bir daha denk gelmedik muhtemelen. Ertesi gün kızdan parayı istemiş ruh hastası
Yani asla anlayamayacağım ve anlamak istemediğim değişik kafalar