Isyerine evinden yemek goturmesine birsey diyemem kendine gore sebepleri olabilir, midesi hassas olabilir (kendimden biliyorum). Ama diger anlattiklarinizda sIkIntI var bence. Telefon olayina gelince, kac yillik acaba telefonu? Misal benim telefonumda 5 6 yillik, yenisini alicam arastiriyorum. Cunku bircok app artik calismiyor ve artik yeni yuklemeler yapamiyorsun. Ama ben kendim bunun farkindayim, sizin anlattiginiza gore kendisi bu durumdan memnun. Yani o da garip. Hani en azindan telefon arastiriyorum yakinda yenisini alicam da diyebilirdi. Bence baya baya cimri ve bu insanla omur gecmez. Hadi arabasini yikayamiyor, hafif nemli biz bezle de arabasinin tozunu alabilirdi. Ben bundan pasakli birisi oldugu cikarimini da yaparim valla. Ustu basi temiz mi mesela, utulu mu? Tirnaklar, saclar? Araba sahibi olanlar buna daha net cevap verebilirler ama kisin yikamiyorum boyasi catliyor gibi birsey simdiye kadar kimseden duymadim. . Oyle olsa kimse 3 ay boyunca arabasini silmez yikamaz. Sacmalik yani.