cimri mi ?

Çocuğun tüm hayatı annesi;

-Annenin yemekleri,

-Annenintv'de izledikleri ( 2 tvde yoktur evlerinde hele netflix hak getire),

-Annesi hasta mı yaşlı mı neydi sırf o evden çıkmıyor diye gezemiyormuş beyfendi,

-Ne olursa olsun çocuğun eşontiyon hediyesi olarak annesinle aynı ev yada apartmanda yaşayabilirsiniz bu yaşta bile.
hep haber ızlıyor :rolleyes:

bn calısıyorum suan evlendıkten sonra kesınlıkle calısmamı ıstemıyormus
Kaç kaç kaç.Cimri mi bilmem ama bir problemi olduğu kesin

Karısının kensinlikle çalışmasını istemeyen normal bir adam tanımadım ben.Ya çok kiskanctir ya başka bir şey.Ataerkil kafa yapısı vardır.Uzak dur derim

En sevdiğim konu türü🤣Lütfen kapatmayın burayı gelişmeleri takip edelim😂 Hepsini okuyamadım şimdilik eve geçince okuycam hepsini dsdsh.Bir süre görüşüp hesap ödememenizi elinizi cebinize atmamanızı tavsiye edebilirim tepkisini yüzünün aldığı hali falan gözlemleyin derim😉Biraz yaşlı kafası gibi geldi bana cimri mi bilmem ama vizyonsuz

Benim anladığım cimri değilse bile yaşamayı bilmiyor ve tutumlu
Muhtemelen bunda annesinin de çok etkisi var
Bir de şuna eminim olur olmaz şeylere ne gerek var diyecek bir tip gibi
Gerçekten evde nasıl WiFi olmaz insan o telefonu birde 75 bin maaş ile neden kullanır çok ilginç detaylar bunlar
Biraz daha inceleyin farklı etkinlikler hakkında fikrini öğrenin hobi kursları olsun yurt dışı gezileri olsun ne düşünüyor mesela

En sevdiğim konu türü🤣Lütfen kapatmayın burayı gelişmeleri takip edelim😂 Hepsini okuyamadım şimdilik eve geçince okuycam hepsini dsdsh.Bir süre görüşüp hesap ödememenizi elinizi cebinize atmamanızı tavsiye edebilirim tepkisini yüzünün aldığı hali falan gözlemleyin derim😉Biraz yaşlı kafası gibi geldi bana cimri mi bilmem ama vizyonsuz
Hesabı bazen konu sahibesi de ödüyormuş zaten. Üstelik küçük yer gittikleri yer kebapçı tarzı yerler.

Benim anladığım cimri değilse bile yaşamayı bilmiyor ve tutumlu
Muhtemelen bunda annesinin de çok etkisi var
Bir de şuna eminim olur olmaz şeylere ne gerek var diyecek bir tip gibi
Gerçekten evde nasıl WiFi olmaz insan o telefonu birde 75 bin maaş ile neden kullanır çok ilginç detaylar bunlar
Biraz daha inceleyin farklı etkinlikler hakkında fikrini öğrenin hobi kursları olsun yurt dışı gezileri olsun ne düşünüyor mesela
Ve de 34 yaşında. Hani vizyon aileden olmasa da kendini geliştirmek için yılları olmuş. Ne bir arkadaşı var ne bir çevresi. Konu sahibi hafta sonu adamın hep evde olduğunu söylüyor. Pintilikten çıkmıyorsa kötü, arkadaşsızlıktan çıkmıyorsa daha kötü.

bu kesın mıdır dıyosunuz yanı yoksa ben mı abarttm acaba yenıden buluşsam nasıl ogrenebırıım bu huyunu kı
Bence siz abartmamışsınız. Esnaf yanında çalışıyorum şuan demişsiniz, karşı tarafın maaşı sizden 2 kat fazla muhtemelen, ona rağmen hesabı bile arada siz ödemişsiniz.
Yani üni öğrencisi olsanız veya eşit şartlarda kazansanız normal bakardım bu olaya ama koskoca adam ya. Üstelik görücü usulü evlenme mantığıyla tanışıyorsunuz. Sosyal arkadaş değil yani.
Burda bile belli etmiş. Siz ödemek isteseniz dahi asla ödetmemeliydi.

Bence siz abartmamışsınız. Esnaf yanında çalışıyorum şuan demişsiniz, karşı tarafın maaşı sizden 2 kat fazla muhtemelen, ona rağmen hesabı bile arada siz ödemişsiniz.
Yani üni öğrencisi olsanız veya eşit şartlarda kazansanız normal bakardım bu olaya ama koskoca adam ya. Üstelik görücü usulü evlenme mantığıyla tanışıyorsunuz. Sosyal arkadaş değil yani.
Burda bile belli etmiş. Siz ödemek isteseniz dahi asla ödetmemeliydi.
Ay bide evlenince çalışma demiş, bu size 3 kuruş zoraki verir onunda hesabını sorar.
Kendisine göre idare edilecek tutar sizin için yeterli gelmez vs. Nerden baksan sorun

Ve de 34 yaşında. Hani vizyon aileden olmasa da kendini geliştirmek için yılları olmuş. Ne bir arkadaşı var ne bir çevresi. Konu sahibi hafta sonu adamın hep evde olduğunu söylüyor. Pintilikten çıkmıyorsa kötü, arkadaşsızlıktan çıkmıyorsa daha kötü.
Küçük yerde doğup büyüyen o çevrenin insanı öyle maalesef. Eğer üniversiteyi şehir dışında okumadıysa ya da şehir dışı iş tecrübesi olmadıysa o çevrenin zihniyetini taşır. Babası neyse oğlu da öyle olur.

Küçük yerde doğup büyüyen o çevrenin insanı öyle maalesef. Eğer üniversiteyi şehir dışında okumadıysa ya da şehir dışı iş tecrübesi olmadıysa o çevrenin zihniyetini taşır. Babası neyse oğlu da öyle olur.
O zaman da mahalleden arkadaşın olur ya birlikte büyüdüğün? Kuzenin olur, kuzeninin arkadaşı olur ne bileyim. 34 yaşında adam annesiyle sepet gibi oturmamalı.

O zaman da mahalleden arkadaşın olur ya birlikte büyüdüğün? Kuzenin olur, kuzeninin arkadaşı olur ne bileyim. 34 yaşında adam annesiyle sepet gibi oturmamalı.
Yaşıtlarının kuzenlerinin vs çoğu evlenmiştir. Ayrıca olsa bile bu cimrilikle çok gitmez bir yere yine dediğimiz noktaya geliyor

Tabirinize aynen katılıyorum bu kısmıda cımrılıkten daha cok sorun edıyorum hatta. Ne zamn cevresıyle alakalı soru sorsam bi şekilde konuyu kapatıyor dagıtıyor
Hafta sonları yaptıgı tek etkınlık annsiyle koy evıne gıdıp oraları duzenlemek şahıt oldugum tek sey bu oldu bı kez bile telefonu mesgul olup arkadasla konusuyordum deıdıgını duymadım yada bende arkadasla cay ıcmeye suraya gittim dedogını duymadım

kızlar daha once gorustugum daha sonrasında ıcıme sınmeyen sebeblerden bıtırdıgım bı kısa surelı ilişki vardı bu kişi cok absurt sebeblerden bıtmedıgı ıcın bnde gorusmeyı dusunuyo gıbıyım aslında ama aklıma takılan bı konu var ve ben mı abartıyorum dıye dusunuyorum. yardımcı olusanız sevınırım.

Bu kişinın cımrı oldugunu dusunuyorum yanı aslında cok lux duskunu bı hayat sevdıgımden değil ama sadece gözü dar kişileri hayatıma almak istemıyorum bu kişidede şüphe duydugum bazı şeyler oldu ;
mesela adam evde wifi olmadgı için kendi netini kullanıyor gerek olmadıgı zamanda da sureklı kaalı tutuyor dedım kapatmana gerek yok o an uygulama falan kullanmazken cok net yemez yani ugrasmana değmez bı aç bi kapat değmez dedım cunku bazen yazdıgımda neti kapalı oldugu ıcın cok gec goruyordu

birde iyi sayılabılcek bı maası ve gozle gorulur bı gıderı olmamasına ragmen kullandgı telefon hurda sayılcak vazıyetteydı yanı ekranı kırılmıs hoporloru bozulmus sekılde. hatta benmle konusurken bazen ses kesılıyordu kapatıp yenıden arıyordu benı bu bır konusmanın ıcınde uc dort kez olcak sıklıkta hemde. benim yanıma gelmesı ıcın konum istedı dedı sonra telefon kapandı konumu acmadı falan dedı kısaca telefonun hurda oldugunun farkında ama agzından bı kez bıle degıstrmeyı dusunuyorum lafı duymadım. ki modeli bile fi tarıhınden kalma kırık bı telefondu yanı ( bunları belırtıyorum ama ınanın marka takıntım model takıntım oldugundan değil cunku bnde ımkanım olmasına ragmen son model bı telefon kullanmyorum gereksız gelıyor ama bu sekılde bozukken ve alma degıstırme ımaknı varken hala kullanması garıp geldi )

sonrasında kendısı 10 yıldır calısıyor konu ogle yemegi yedın mı dıye sorunca bana bnde ona sordum dedı bugun bızde dürüm soyledık arkadasla sonrada hoşumuza gıttı hafta da bır gun yapalım bunu dıye dusunduk dıyınce yıne sasırdım dedım normalde neyapıyorsun kı ogle yemeklerını dedım okulda calısıor kendısı dedı ya sımıt yıyorum ya evden bıseyler getırıyorum dedı ama durumde ıyı oluyormus haftada bı gun oyle yapcaz artık demesi sankı on yıldır ılk kez mı boyle bı cılgınlık yaptında buna şaşırıyosun yanı ne alaka

bunuda ekleyım ilk buluşma kış ayıydı ve geldı benı arabayla aldı kızlar o araba okadar tozluydu tarıf etmem mumkun değil sankı yıllardır silinmemiş gıbı bı toz dusunun dedım keske arabanı bı silseydin ya gıbı guldum dedı ksuura bakma kış ayı yıkayınca arabanın boyası çatlıyormus falan dıye saçmaladı içiyle dışı ne alakaysa beyaz mont gıymıstım inip binerken her yerım battı oyle bı toz yanı

birazda asosyal mı ondana emın olamıyorum hafta sonları dahi evde oluyor kendısı dıyorum hıc mı arkadasın yok nıye cıkmıyorsun e cogu evlı zaten ondan herzaman gorusmuyoruz hadı senle cıkalım gıbı seyler soyluyor yanı arkadasın yeri ayrı partnerın yerı ayrı her an benımle sosyalleşemez bnce işten eve evde işe durumu var yanı buda erkekte ılerde sureklı evde olması gıcık olurmus gıbı gelıyor
cımrı olmasından da suphe edıyorum dedıgım gbi ama bna da sureklı yemege gıdelımm dısarı cıkalım teklıflerınde buluyor yalan yok ama bulundugumuz ılcede de baska alternatıfler olmadıgı ıcın tek secenek bu zaten ve hesabı da hep ona odetmem zaten
kızlar bımıyorum ben mı abartıyorum yoksa cıdden gozu dar ınsanmıdır bu abartıyor muyum ?

yenıden gorusmek ıstıyor kabul edersem eger bu supheden nasıl emın olabılırım fıkrı olan var mı
yani bence biraz abartıyorsunuz gibi geldi evet yaşantısı size uymamış olabilir ama benimde eşim tanıştığımızda hayatında starbuck falan giden birisi değilmiş ve bayada tuhaf bulurdu bi kahveye 200 falan vermeyi düşünün tek bildiği kahve 3ü 1 arada olanlar telefonu iphone 6 idi ve kırıktı evden işe işten eve bir tipti hayatında deniz bile görmemiş bir adamdı bende türkiyenin yarısını gezmiş aldığım tüm parayı gezmeye yemeye harcayan birisiydim
hep çalışmış çünkü baya baya asosyal birisi idi sizin gibi çok düşündüm yapabilirmiyim diye çünkü çok iyi bir insandı ve valla yaptık şu an heryere gider turlara katılırız yani geçinmeye gönlünüz varsa her türlü geçinirsiniz ya sen ona ya o sana ayak uydurmak zorunda

Tabirinize aynen katılıyorum bu kısmıda cımrılıkten daha cok sorun edıyorum hatta. Ne zamn cevresıyle alakalı soru sorsam bi şekilde konuyu kapatıyor dagıtıyor
Hafta sonları yaptıgı tek etkınlık annsiyle koy evıne gıdıp oraları duzenlemek şahıt oldugum tek sey bu oldu bı kez bile telefonu mesgul olup arkadasla konusuyordum deıdıgını duymadım yada bende arkadasla cay ıcmeye suraya gittim dedogını duymadım
😂😂😂😂😂😂

Forumda kocasının köy sevdası yüzünden boşanma raddesine gelen sayısız üye var. Köy evi nedir ya. Aktiviteye bak. Vizyon sıfır. Evlen evlen, o köyde sen de bir işin ucundan tutarsın negzel 😂

Back
X