- 1 Temmuz 2021
- 52
- 40
- 3
- Konu Sahibi vadidekizambk
-
Çalışmıyor olsan kart isterim herhalde veya haftalık bir tutar. Bir kısmı mutfak alışverişi gibi kalanını da biriktirin sanırım.Mrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?
İstemeye de çekinirim tabi cimri kişide de kendiliğinden verme taraftarı olmaz ise nasıl aşıcam bilmiyorumÇalışmıyor olsan kart isterim herhalde veya haftalık bir tutar. Bir kısmı mutfak alışverişi gibi kalanını da biriktirin sanırım.
Valla benim eşim tutumlu ama ben ona şunu söyledim benden hiçbirşey kısmana izin vermem kendinden tasarruf yap bana karışma vb. Kendi ihtiyarlarımdan ödün vermiyorum biraz beni kıssa olay çıkarıyorum velhasıl benle başedemiyorMrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?
Asla istemekten çekinme o hatayı yeni evliyken yaptım ben , sen gurur yaptıkça onun işine gelecek, sakın gurur yapma ihtiyaçlarını falan söyleİstemeye de çekinirim tabi cimri kişide de kendiliğinden verme taraftarı olmaz ise nasıl aşıcam bilmiyorum
Ders verin dinleyelimAsla istemekten çekinme o hatayı yeni evliyken yaptım ben , sen gurur yaptıkça onun işine gelecek, sakın gurur yapma ihtiyaçlarını falan söyle
Mecburiyetten bence, ben biraz inadimdir, bana sert bir şekilde yapma dese inadına yapiyorumCimrilik bence bulaşıcı , cimri kocası veya karısı olanlar cimiliğe evriliyor. Çünkü cimri olmak , para biriktirmek insanlara cazip geliyor . Varyemez oluyorlar . Ya da ben bu dünyada canımın istediğini yiyemeyecek , içemeyecek giyemeyeceksem ne önemi var diyorlar . Boşanıyorlar .
Aşamazsınız. Ped alırken bile sorun olur. Burda doğum kontrol hapının parasını bile güç bela alıyorum, adam vermiyor diyenleri okuduk. Ben olsam evlenmezdim. Evliysem de çalışırdım. Erkek eline bakmak çoğu kadın için zulüm. Aldığınız her şeye laf sokar, gereksiz bulur. Aylarca aynı şeyi giyseniz size acımaz. Yukarıdaİstemeye de çekinirim tabi cimri kişide de kendiliğinden verme taraftarı olmaz ise nasıl aşıcam bilmiyorum
Henüz evlenmedinse kaç hemde arkana bile bakma :)Mrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?
Evliyim ama evimiz tam hazır değilHenüz evlenmedinse kaç hemde arkana bile bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?