- 24 Eylül 2013
- 9.963
- 32.661
- 748
- Konu Sahibi vadidekizambk
-
Evliyim evimiz hazır değil sadeceAma ben sizde şunu gördüm. Siz nişanlınız sanırım ve illa evleneyim ama cimriliği de bıraksın, çalışmayım da diyorsunuz bence. Olmaz kardeş böyle. Bir kadının (çalışmayan ve eşi cimri olmayıp rahatça istediğini alanlar müstesna) kendi parasını harcaması, bir şey alırken 40 kere düşünüp eğilip bükülmemesi bu hayattaki en tatmin edici duygu. Kadının biri markette deodorant alırken kocasından izin alıyordu. Adam en ucuzunu al diyordu. Öyle sinir etti ki adam beni . Evli değilseniz nolur evlenmeyin
Eşya alışverişi zamanında gözlemleyin . Eğer aşamayacağınız şekildeyse bence çok uğraşmayın.Evliyim ama evimiz tam hazır değil
Evet onu bende gördüm peki nasıl tetikliycez yağdırma içinCimri erkek yoktur, sevmeyen erkek vardır. O cimrilerin 2.eşlere yağdırdığını da çok gördük.
Mrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?
Kartim var.Harcıyorum catır catır valla..Cimri degil ama..Mrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?
Zorla sevgi olmuyor.Evet onu bende gördüm peki nasıl tetikliycez yağdırma için
cimri insanla yapamazdım büyük konuşmayayım amaİstemeye de çekinirim tabi cimri kişide de kendiliğinden verme taraftarı olmaz ise nasıl aşıcam bilmiyorum
Cimrilik bence bulaşıcı , cimri kocası veya karısı olanlar cimiliğe evriliyor. Çünkü cimri olmak , para biriktirmek insanlara cazip geliyor . Varyemez oluyorlar . Ya da ben bu dünyada canımın istediğini yiyemeyecek , içemeyecek giyemeyeceksem ne önemi var diyorlar . Boşanıyorlar .
Senin paran benim param, benim param benim param derler tecrübe ile sabitZaten çalışsanız da cimri eşin gazabından kurtulamazsınız. Napar eder elinizdekini de alır.
Kesinlikle cimri adam aynı zamanda merhametsiz de oluyor zatenAynı durumdaydım boşanacağım böyle ömür mü geçer ya başlarım onun parasına malına mülküne şimdi alsın neresine çalıyorsa çalsın. Eşinden çocuğundan parasını kısan, çeken adam değildir vicdanlı merhametli değildir bu kadar.
Valahi diyorum en büyük pişmanlığim az biraz farkettim nisanliyken görmezden geldim düzelir dedim ama 5 senelik evliyim balayına tatil ayarladım muhtemelen cebinden extra çıkar diye parasıni ödedigim tatile bile gidemedim 5 senedir tatil yüzü görmedim bır de benim gibi babasından bile para almaya alışkın olmayan bir yapıya sahipsen yandığının resmidir dışarıya gezmeye çıkarsan karnın aciktiginda muhtemelen hadi eve gidelim yemek pişir de yiyelim masraf olmasın diyecektir ,:) hadi diyelim çalışıyorsun senin kazancının bile hesabını kendi yapar bir de çocuk öldü mu yandığının resmidir geri dönülmez yola girersin benim gibi çok seviyorsan benim gibi aşıksan evlen en az 3 sene düzelmeye uğraş sonra çocuk sahibi olmayı dusun yoksa cooooook pişman olursun ...Evliyim ama evimiz tam hazır değil
Tüm mesajları okumadım ama evlenmediyseniz henüz evlenmeyin. Belli ki çalışmayı da düşünmüyorsunuz. Ömür böyle hesap kitap yapmakla mı geçer.Mrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?
Ama resmi nikah varCimri insan hiç sevmem evlenmezdim bile sanırım. Para istemeyi de sevmem aslında. Babamdan da 18 yaşından beri para istemedim sanırım. Her türlüsü zor. Ev kurulmadiysa daha bir gözden geçirin evliliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?