Mrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?
cimrilik dediğiniz ne
istek dediğiniz ne bu önemli
(örnekler ve miktarlar farazidir)
cep telefonum kırıldı yenisi lazım, 12 bin TL
çantam eskidi yenisi lazım bin TL
telefonu alırım 12 bin TL ile ve uzun süre kullanırım ama bin TL ye asla çanta almam
cimri miyim sizce
istek ve ihtiyaç ayrımı bende önemlidir
beyaz düğmeli beyaz gömleğim varken metal düğmeli beyaz gömlek almam
yahut o beyaz gömlekle giyilecek bir kıyafetim varken gidip bir de aynısının mavisini sırf rengini beğendim diye almam
burada konularda cimri koca anlatılıyor adam kendisine ikinci bir spor ayakkabı almıyormuş
haftaiçi klasik giyiniyor sadece haftasonu spor ayakkabı giyiyormuş ama hep aynı ayakkabıyı giyiyormuş, eskiyinceye kadar kullanıyormuş
bence bu cimrilik değil
1,5 yıldır evdeyim, bu süreçte kilo da aldım ama kendime çok az kıyafet aldım eskiyenleri atıp yerine aldım ama onun dışında ihtiyaç olmadı ki
isteklerinizin somutlanması lazım, gelir de önemli tabii ki
atıyorum kış geldi, botunuz su alıyor, dümdüz söyleyeceksiniz botum su alıyor diye
ama dolapta bir çizme, bir klasik bir spor bot varken, X marka yeni bir bot çıkarmış dediğinizde, gelirle orantılı bir şekilde cevap alabilirsiniz
yeme içme ihtiyaçları ayrı tabii, ama yine de isteklerin gelir ile orantılanması önemli
borç harç içinde yüzüp cepte sadece 300-500 kalan durumlarda ben adamlara cimri diyemiyorum
(çok genel oldu yorumum, sizin özle durumunuzu bilemiyoruz tabii)