Ben sertim, kaldıramayan girmesin polemiğe, cevap vermesin o halde. Ben esirgemem, bana söylenmesine de bozulmam. Kimseye bişeyini söylemeyelim de batsın kalsın o zaman kendi çamuruna. 19 yasında bu kız 19, pohpohlanacak tarafını bulsam pohpohlardım ya da olumlu konuşursun ama yok, ben de eleştirdim. Kızlar böyle yetiştikçe hayatta hep kaybeden taraf olmaya mahkum kalacaklar. Demek ki size göre de bir sakıncası yok. Erkek bir adım önde olmalı diyene hayır buna katılmıyoruz dediğimizde bile yemediğimiz laf kalmıyor. Biz insanız, neden asalak ya da parazit misali yaşayalım? Dik durmak, güçlü olmak varken? Bu kız 'ben ayaklarının üzerinde duracağım' diyeceğine sevgilim vitrindeki tişörtü almadı, hesabı ödemedi, arkadaşımın hesabını da ödemedi, erkekliğini hissettirmedi falan diyor. Bu doğru değil bak yanlış yapıyorsun diyene de ateş püskürüyor. Ne diyelim kendi düşen ağlamaz. Bunu da burada noktalıyorum zira boşa konuşuyorum.
Gerçekten size yorum yazmak istemezdim ama israrla yanlış anladıklarınızi belki değiştirir bu söylediklerim
O umutla yazıyorum
Ben hiçbir zaman sevgilim vitrinde gördüğüm tişörtü almadı demedim
Eski konumda dediğiniz bölüm
"Mesela bişey beğeniyorum vitrinde, aa güzelmiş dediğimde evet güzelmiş yada gerek yok var senin buna benzer diyor ve ben eğer çok beğendiysem bunu alicam deyip kendim girip alıyorum."
Benim burda vurgulamak istediğim şey benim o beğendiğim şeyi alacak düşüncede olmam. Fakat sevgilimin senin buna benzer var bahaneleriyle beni vazgeçirmeye çalışmasiydi.
Yani siz gidip ordan nasıl bana "sevgilim vitrindeki tişörtü almadı" dediğimi ikna ediyosunuz?
İkinci olarak; hesabı ödemedi yorumunuza da açıklık getireyim
Benim o konuyu acmamda ki neden hesapları ödemiyor olması değil
Ben orda zaten belirttim bende ödüyorum, ilişkimizin ilk başlarında hesabı ben odeyemedigimden rahatsızlık duyduğum için altta kalmamak adına hediyeler alıyordum diye. Emin olun karşımdaki insana sizin cirkin tabirinizle "sırtımı yaslayacak"olsam hesabı ödemediğim günlerde altta kalmamak adına hediye falan almaz, sevgilim zaten hazır hesapları öderken ben hiç sesimi çıkarmadan hesaplarımı ödetir yada hesapları ödemek onun işi diye ben hiç hesap işlerine karışmazdim
Altta sizin gibi düşünen suçlayıcı insanların yani sira, okuduğunu anlayıp amaçları yardım etmek olan insanlarında yorumları var gördünüz mü bilmiyorum.
O yorumlarda benim rahatsızlığımin hesabı ödemek olmadığını, artık bunu alışkanlık haline getirip hesapları sürekli bana yüklemek istediğini düşünmemde vardı
Üçüncü olarak; arkadaşımin hesabını da ödemedi dediğiniz olayda da;
"Arkadaşlarımın yediğini ona ödetmek değil isteğim, her arkadaşımda da beklemem zaten böyle atak davranmasını, bahsettigim arkadasimin iliskimiz adina cok yarari olmustur. Erkek arkadasimla tartistigimizda, sevgilim hemen o arkadasimi arayip akil alir vs vs. "
Bu bölümü anlamadınız yada atladınız bilmiyorum
Burayı da açıklayayım
Her arkadaşımın hesabını tabii ki ödemesini beklemiyorum. Bir tek arkadasim var ve ilişkimiz adına çok emeği olan, sevgilimle tartistigimizda sevgilimin hemen o arkadaşıma danıştıgı yakın olduğumuz bi arkadaşımız
Dördüncü iple çektiğiniz bölüm de; erkekliğini hissettirmemesi
Siz bir erkekle tanışsaniz onun size sürprizler yapmasını sizi mutlu etmesini istemez misiniz? Yoksa dik durmak güçlü olmak tabirini bizzat yaşayıp, sevgilinizle mutlu anlara ortak olmayıp, kendi kendinize sürprizler yapan bir insan mısınız?
Yani açıkçası konuma yorum yazmanızda ki amaç rencide etmekten başka birşey değil. Eğer amacınız yol göstermek olsaydı, yani o olgunluga erişmiş bir insan olsaydınız bu şekilde cirkin tabirler, asagilayici kelimeler kullanmayıp, olgunluğunuzu konustururdunuz
W
Wurstria
@Jeanne darc_ sizlerden ricam bu konumunda kapanmaması
İnsanlar anlamak istemediği sürece boşa çabalamaya gerek olmadığını düşünüyorum
Fikirlerimizi açıkça beyan ettik uzatmaya da gerek yok diye düşünüyorum
Düşüncelerime uyan birini görmekde mutlu etti bu arada teşekkür ederim @Jeanne darc_